Προς το περιεχόμενο

Sapphire Nitro R9 390 8GB

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλα τα Stress test τα περνάει κανονικά το σύστημα.

Το τροφοδοτικό δεν έχει πρόβλημα. Είναι από τα πιο καινούρια Parts στο PC κιόλας και δουλεύει κάτω από ιδανικές συνθήκες (καθαρό, με UPS, σε δροσερό περιβάλλον, κλπ)

Μακαρι να βγαλεις ακρη.Ειναι κριμα να δινεις τοσα χρηματα και να παιδευεσαι ετσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Από τη στιγμή που έβγαλα το Hardware Acceleration στον Chrome ακόμα δεν μου έχει κάνει πρόβλημα. Σήμερα άρχισα να χρησιμοποιώ Edge. Αυτός έχει Hardware Acceleration;

• Like 1

Από τη στιγμή που έβγαλα το Hardware Acceleration στον Chrome ακόμα δεν μου έχει κάνει πρόβλημα. Σήμερα άρχισα να χρησιμοποιώ Edge. Αυτός έχει Hardware Acceleration;

Source.png Πηγή: Edge Hardware acceleration

Δες εδώ για το HW accelaration του Edge.

2 ερώτησηεις, για φίλους με (Sapphire) 390. Ο ένας έχει μέσα Crimson και του σβήνει/σταματάει να λειτουργεί η κάρτα στους 65 βαθμούς. Crimson φταίνε ή κάτι άλλο.

O άλλος, δεν την έχει πάρει ακόμη, περιμένει την άφιξη στο κατάστημα, να του βάλω τους Crimson ή τους παλιούς? 

2 ερώτησηεις, για φίλους με (Sapphire) 390. Ο ένας έχει μέσα Crimson και του σβήνει/σταματάει να λειτουργεί η κάρτα στους 65 βαθμούς. Crimson φταίνε ή κάτι άλλο.

Δεν το έχω ξανακούσει αυτό.

Από το πρωί πετάει bsod σε gaming. Έχω 3 μέρες που έχω περάσει τους 16.4.1 και δεν είχα προβλήματα.

Σήμερα το πρωί έκανα update τα win7 και κάποιο από αυτά μου δημιουργεί πρόβλημα.

kb3147071

kb890830

kb3148851

kb3149090

Ξέχασα να γράψω ότι στην πρώτη bsod έγραψε για dxgmms1.sys, στις υπόλοιπες όχι.

Γιατί δε δοκιμάζεις να αρχίσεις να κάνεις απεγκατάσταση ένα ένα τα update να δεις πιο φταίει;

Αυτό κάνω, αλλά πιστεύω ότι εκτός από τους εμφανείς ενόχους που φαίνονται άμεσα η δυσλειτουργία, υπάρχουν και άλλα win updates τα οποία δημιουργούν γραμμές-μαύρη οθόνη-bsod αλλά σε μεγαλύτερο run-time του λειτουργικού.

Τα Windows δε θα μπορούσαν να δημιουργούν τέτοια προβλήματα με τα updates και αν τα δημιουργούσαν τότε δε θα ήσουν ο μόνος που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Το προβλημά σου μάλλον έχει να κάνει με Drivers περισσότερο παρά με κάτι άλλο. Το σύστημα για το οποίο μιλάμε είναι της  υπογραφής σου;

Τα Windows δε θα μπορούσαν να δημιουργούν τέτοια προβλήματα με τα updates και αν τα δημιουργούσαν τότε δε θα ήσουν ο μόνος που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Το προβλημά σου μάλλον έχει να κάνει με Drivers περισσότερο παρά με κάτι άλλο. Το σύστημα για το οποίο μιλάμε είναι της  υπογραφής σου;

Ναι, της υπογραφής.

Από χτες ήταν ανοικτό το μηχάνημα, έπαιξα για ώρες Witcher 3. Σήμερα έκανα τα updates και restart, και δεν αντέχει ούτε 5 λεπτά W3 πριν πετάξει μαύρη οθόνη και μετά bsod.

Τπ witcher το παίζεις από galaxy σωστά; Δες μέσα από τις ρυθμίσεις είτε είναι από galaxy είτε από steam να απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις το ingame overlay. Εμένα μου κόλλαγε τελείως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...