Προς το περιεχόμενο

Sapphire Nitro R9 390 8GB

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η πορεία θα δείξει αυτό είναι το μόνο σίγουρο αν αρχίζεις να δοκιμάζεις πράγματα και δε βγάζεις άκρη τότε ναι έχεις απόλυτο δίκαιο να λες θέμα κάρτας. Όμως το παιδί εδώ ξεκίνησε να τη δουλεύει και άρχισαν τα προβλήματα μετά. Να την "άκουσε" στη πορεία; Τι να πω δεν είναι και απίθανο

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πολλά τα τινά, κανείς δεν ξέρει δυστυχώς. Ας περάσει λίγος καιρός ακόμη και βλέπει ο ts, μήπως κοιτάξει για rma. Όσο δυνατές κάρτες και να είναι στα λεφτά τους, που είναι και προσφέρουν πολλά, δυστυχώς αν σου κάτσει κάτι τέτοιο σου κόβει τα φτερά.

• Like 1

Ναι συμφωνώ και εγώ αυτό πιστεύω. Άσε που γενικότερα έχω την άποψη πως εδώ στην Ελλάδα δεν πουλάνε τα ίδια προιόντα που πουλάει πχ το Άμαζον. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να το αποδείξω, απλά έχω αυτή την πεποίθηση ;-)

• Like 2

Καθόλου απίθανο αν κρίνεις ότι κάποιες φορές πελάτες διαφόρων καταστημάτων έχουν πέσει σε απατεωνιές του τύπου μεταχειρισμένων καρτών και άλλα σκηνικά τέτοιου τύπου είναι πολύ πιθανό.

• Like 1

TS να ρωτήσω κάτι; Όταν σου κάνει αυτά τα κολλήματα στο event viewer βγάζει μήπως error 141?

Παρεμπιπτόντως με λίγο ψάξιμο στο internet με αυτούς τους drivers έχουν και άλλοι θέματα γραμμένα τη τελευταία εβδομάδα.

Στο Event Viewer στα Errors μεταξύ άλλων εμφανίζεται ένα error που amdacpusrsvc και μέσα σε 7 ημέρες είναι δύο.

Πολλά τα τινά, κανείς δεν ξέρει δυστυχώς. Ας περάσει λίγος καιρός ακόμη και βλέπει ο ts, μήπως κοιτάξει για rma. Όσο δυνατές κάρτες και να είναι στα λεφτά τους, που είναι και προσφέρουν πολλά, δυστυχώς αν σου κάτσει κάτι τέτοιο σου κόβει τα φτερά.

Θα περιμένω λίγο καιρό και αν συνεχίσει, θα καταστρέψω τελείως την κάρτα και θα την πάω για RMA.

Ναι συμφωνώ και εγώ αυτό πιστεύω. Άσε που γενικότερα έχω την άποψη πως εδώ στην Ελλάδα δεν πουλάνε τα ίδια προιόντα που πουλάει πχ το Άμαζον. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να το αποδείξω, απλά έχω αυτή την πεποίθηση ;-)

Μην τρελαθούμε βρε παιδιά. Καινούρια ήταν η κάρτα με τις ζελατίνες πάνω της.

Στο Event Viewer στα Errors μεταξύ άλλων εμφανίζεται ένα error που amdacpusrsvc και μέσα σε 7 ημέρες είναι δύο.

Θα περιμένω λίγο καιρό και αν συνεχίσει, θα καταστρέψω τελείως την κάρτα και θα την πάω για RMA.

Μην τρελαθούμε βρε παιδιά. Καινούρια ήταν η κάρτα με τις ζελατίνες πάνω της.

Είσαι ωραίος :P

Εμένα η κάρτα δουλεύει τραίνο. Απλά να αναφέρω κάτι που σε πολλούς ίσως διαφεύγει. Εγώ πήρα έτοιμο σύστημα στημένο χωρίς λειτουργικό. Μάλιστα την κάρτα την πήρα από άλλο κατάστημα και την εγκατέστησα μόνος μου.

Αμέσως μετά, πέρασα εκ του μηδενός Windows 10 και έκανα update το Bios. Ακολούθως άρχισα να περνάω drivers από όλα τα επιμέρους parts.

Θέλω να πω ότι ένα πλήρες format ενδεχομένως να έλυνε πολλά από τα προβλήματά σας. 

• Like 2

Ο φίλος Heatspreader π.χ. δεν έχει κάνει format και απλά ξήλωσε από το σύστημά του δύο Nvidia με τους ανάλογους drivers και έβαλε την AMD. Μέχρι και conflict μπορεί να παίζει.

Στο αρχικό του μνμ μάλιστα επισημαίνει ότι διορθώθηκε και ένα παλιότερο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τις Nvidia στα windows 10.

Συνεπώς, σε ένα ολίγον προβληματικό σύστημα, εγκατέστησε μία νέα κάρτα, με τα γνωστά επακόλουθα.

Δεν υποστηρίζω ότι η AMD είναι αγία, είχα και εγώ κατά καιρούς προβλήματα με την 7870 με drivers, απλά ότι εφόσον κάποιος εξαντλήσει όλες τις πιθανές λύσεις, τότε μπορεί να αγριοκοιτάξει την κάρτα και τους drivers

• Like 1

Ο φίλος Heatspreader π.χ. δεν έχει κάνει format και απλά ξήλωσε από το σύστημά του δύο Nvidia με τους ανάλογους drivers και έβαλε την AMD. Μέχρι και conflict μπορεί να παίζει.

Στο αρχικό του μνμ μάλιστα επισημαίνει ότι διορθώθηκε και ένα παλιότερο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τις Nvidia στα windows 10.

Συνεπώς, σε ένα ολίγον προβληματικό σύστημα, εγκατέστησε μία νέα κάρτα, με τα γνωστά επακόλουθα.

Δεν υποστηρίζω ότι η AMD είναι αγία, είχα και εγώ κατά καιρούς προβλήματα με την 7870 με drivers, απλά ότι εφόσον κάποιος εξαντλήσει όλες τις πιθανές λύσεις, τότε μπορεί να αγριοκοιτάξει την κάρτα και τους drivers

Αν ήταν κάθε φορά που αλλάζουμε κάρτα γραφικών να κάνουμε Format, καήκαμε. Παλιότερα ok, δεν υπήρχε το DDU...

Η αλλαγή έγινε με DDU και το πρόβλημα που είχα με τις nvidia και τα Windows 10 ήταν τα εικονίδια στο Start Menu λόγω του SLI. Καμία σχέση με προβλήματα σταθερότητας ή κάτι τέτοιο.

Τα προβλήματα που περιγράφω εγώ και άλλοι στο Topic προέκυψαν μετά.

Αν ήταν κάθε φορά που αλλάζουμε κάρτα γραφικών να κάνουμε Format, καήκαμε. Παλιότερα ok, δεν υπήρχε το DDU...

Η αλλαγή έγινε με DDU και το πρόβλημα που είχα με τις nvidia και τα Windows 10 ήταν τα εικονίδια στο Start Menu λόγω του SLI. Καμία σχέση με προβλήματα σταθερότητας ή κάτι τέτοιο.

Τα προβλήματα που περιγράφω εγώ και άλλοι στο Topic προέκυψαν μετά.

Έχεις δοκιμάσει τη κάρτα σου σε κάποιο άλλο μηχάνημα δοκιμαστικά για μια μέρα έστω να δεις αν κάνει τα ίδια;

Αν ήταν κάθε φορά που αλλάζουμε κάρτα γραφικών να κάνουμε Format, καήκαμε. 

Μια φορά στα τέσσερα χρόνια εννοείς? Γιατί κάπως έτσι είναι μία λογική συχνότητα αλλαγής κάρτας. Για format δε, αν όχι μία φορά το εξάμηνο, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ενδείκνυται και φυσικά όχι με ghost

Έχεις δοκιμάσει τη κάρτα σου σε κάποιο άλλο μηχάνημα δοκιμαστικά για μια μέρα έστω να δεις αν κάνει τα ίδια;

Όχι.

Μια φορά στα τέσσερα χρόνια εννοείς? Γιατί κάπως έτσι είναι μία λογική συχνότητα αλλαγής κάρτας. Για format δε, αν όχι μία φορά το εξάμηνο, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ενδείκνυται και φυσικά όχι με ghost

Μέσα σε έναν χρόνο μπορείς να αλλάξεις και 10 κάρτες γραφικών. Μπορεί να δοκιμάζεις κάρτες φίλων, κλπ.

Μια φορά το χρόνο Format; Όχι βέβαια. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

Για να μην κουράζεστε όμως, το σύστημα μου είναι άριστα στημένο τόσο σε Hardware όσο και σε Software. Ποτέ δεν είχα προβλήματα με οποιαδήποτε κάρτα γραφικών είχα στο παρελθόν, ούτε με το SLI που είχα πριν την 390, ούτε με μία GTS 250 που χρησιμοποίησα για 2 μέρες μέχρι να μου έρθει η 390.

Τα προβλήματα που περιγράφω έκαναν την εμφάνιση τους μόλις πριν λίγες ημέρες. Μάλιστα για να είμαι ειλικρινής, περνούσα περισσότερες ώρες στο Internet μέσω του Chrome βλέποντας Video, κλπ, παρά έπαιζα παιχνίδια. Οποιοδήποτε λοιπόν πρόβλημα θα το είχα παρατηρήσει. 

Δεν καταλαβαίνω γιατί το κουράζομαι τόσο το θέμα, πραγματικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...