Heatspreader Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Update Νο2.Η κατάσταση έχει ξεφύγει μου φαίνεται.Τώρα πάλι σε Video, αλλά στο Facebook, έκλεισε, η οθόνη, άναψε, έκανε κάτι παράξενες γραμμές και κόλλησε για λίγο ο ήχος. Μετά άνοιξε κανονικά η οθόνη με μήνυμα κάτω δεξιά ότι ο Driver κράσαρε. Όλα αυτά μέσα σε 3 δευτερόλεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Με τους crimson 16.2.1 παρόλο που δεν έχω r9 390 είχα και εγώ αρκετές φορές driver display stopped working, τοτς ξαναπέρασα κατόπιν ddu και φαίνεται να έστρωσε, αυτά σε windows 10. Επίσης φίλος με r9 390 nitro είχε θέμα, όχι από drivers, αλλά από κάρτα, όσα τροφοδοτικά και αν δοκιμάσαμε (cx 600, smart se 730w, vs 650w), όσους drivers και format η κάρτα μονίμως σε gameplay έριχνε το ρολόϊ της από τα 1040 mhz και είχαμε στιγιμιαία stuttering σε σχεδόν όλα τα games. Οι θερμοκρασίες δεν ξεπερνούσαν τους 68 βαθμούς με 50% ανεμιστήρες αν θυμάμαι καλά. Την πήγε rma πίσω στο κατάστημα, έβαλε την επιπλέον διαφορά και πήρε άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Αμα κλεινει - αναβει και βγαζει στιγμιαια πανω οριζοντιες γραμμές καθε φορα που ξεκιναει game στα default με ολους τους crimson εχει θεμα η μνημη της καρτας ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Update Νο2. Η κατάσταση έχει ξεφύγει μου φαίνεται. Τώρα πάλι σε Video, αλλά στο Facebook, έκλεισε, η οθόνη, άναψε, έκανε κάτι παράξενες γραμμές και κόλλησε για λίγο ο ήχος. Μετά άνοιξε κανονικά η οθόνη με μήνυμα κάτω δεξιά ότι ο Driver κράσαρε. Όλα αυτά μέσα σε 3 δευτερόλεπτα. Η κάρτα είναι στοκ υποθέτω? Επεισης γενικότερα στο Facebook μήπως παίζει θέμα με το flash player? Εγώ προσωπικά δεν έχω αντιμετώπιση κάποιο θέμα με την 390χ nitro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Με τους crimson 16.2.1 παρόλο που δεν έχω r9 390 είχα και εγώ αρκετές φορές driver display stopped working, τοτς ξαναπέρασα κατόπιν ddu και φαίνεται να έστρωσε, αυτά σε windows 10. Επίσης φίλος με r9 390 nitro είχε θέμα, όχι από drivers, αλλά από κάρτα, όσα τροφοδοτικά και αν δοκιμάσαμε (cx 600, smart se 730w, vs 650w), όσους drivers και format η κάρτα μονίμως σε gameplay έριχνε το ρολόϊ της από τα 1040 mhz και είχαμε στιγιμιαία stuttering σε σχεδόν όλα τα games. Οι θερμοκρασίες δεν ξεπερνούσαν τους 68 βαθμούς με 50% ανεμιστήρες αν θυμάμαι καλά. Την πήγε rma πίσω στο κατάστημα, έβαλε την επιπλέον διαφορά και πήρε άλλη. Οπότε δεν πήρε ίδια για να ξέρουμε τι έφταιγε τελικά. Η κάρτα είναι στοκ υποθέτω? Επεισης γενικότερα στο Facebook μήπως παίζει θέμα με το flash player? Εγώ προσωπικά δεν έχω αντιμετώπιση κάποιο θέμα με την 390χ nitro Εννοείται. Και γιατί έκανε σφάλμα ο Driver; Μετά το σφάλμα στον Driver ανησύχησα για πρόβλημα στο Hardware. Από την άλλη παίζω ώρες παιχνίδια χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα απαιτητικά όπως το Witcher όπου το Usage της κάρτας είναι στο 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Οπότε δεν πήρε ίδια για να ξέρουμε τι έφταιγε τελικά. Εννοείται. Και γιατί έκανε σφάλμα ο Driver; Μετά το σφάλμα στον Driver ανησύχησα για πρόβλημα στο Hardware. Από την άλλη παίζω ώρες παιχνίδια χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα απαιτητικά όπως το Witcher όπου το Usage της κάρτας είναι στο 100%. Παλιότερα σε μια 5870 που είχα είχα θέμα με driver stop working and recover αλλα μονο σε Chrome τότε, σε παιχνίδια η οτιδήποτε άλλο δούλευε σωστά, τελικά το πρόβλημα το έκανε ο flash που είχε ο Chrome κάποιο conflict μάλλον έγινε ξανά εγκατάσταση Chrome και flash και δεν ξανά είχα τι θέμα Ο flash όπως όλοι ξέρουμε δεν είναι και το πιο αξιόπιστο Πρόγραμμα, εφόσον στο κάνει μόνο σε video κτλ ξεκινά να ψάχνεις είτε από την εφαρμογή για ίντερνετ που δουλεύεις είτε τι άλλο τρέχει εκείνη την ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δοκίμασε να κλείσεις το hardware acceleration από τον chrome, ενδέχεται να σου κάνει αυτό την ζημιά. Στο παρελθόν έχουν ακουστεί παρόμοια προβλήματα με amd drivers και χρήση chrome που έστρωσαν έτσι, είχα διαβάσει για αρκετά μάλιστα θέματα σε φόρουμ του εξωτερικού, στο anandtech αν θυμάμαι καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Update Νο2. Η κατάσταση έχει ξεφύγει μου φαίνεται. Τώρα πάλι σε Video, αλλά στο Facebook, έκλεισε, η οθόνη, άναψε, έκανε κάτι παράξενες γραμμές και κόλλησε για λίγο ο ήχος. Μετά άνοιξε κανονικά η οθόνη με μήνυμα κάτω δεξιά ότι ο Driver κράσαρε. Όλα αυτά μέσα σε 3 δευτερόλεπτα. Το οτι εχεις προβλημα,εχεις.Αυτο ειναι σιγουρο.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι λαθος να νομιζεις οτι για τα προβληματα που γραφεις ευθυνονται αποκλειστικα οι οδηγοι.Εγω πιστευω οτι εχεις hardware θεμα,ισως στην καρτα,ισως και καπου αλλου.Δυσκολο αυτα που αναφερεις να ειναι θεμα software.Το οτι αλλαζοντας οδηγους το συστημα ανταποκρινεται διαφορετικα,δεν λεει απολυτως τιποτα.Το οτι η καρτα τρεχει απροβληματιστα ωρες full load ενω σε απλες εργασιες (οπως βιντεο) κρασαρει,παλι δεν λεει τιποτα(οτι ειναι πληρως λειτουργικη η καρτα δλδ).Ειχα καποτε μια 5770 η οποια εβγαζε bench-furmark κτλ για ωρες και μολις ανοιγα το σκακι,σε δευτερολεπτα κρασαρισμα.Ειχε προβλημα η μνημη τις καρτας αλλα λιγο μπερδεμενο,ειχε δλδ θεμα οταν πηγαινε η μνημη απο idle σε τερμα.2-3 φορες αν πηγαινε idle-full,κρεμαγε.Αν ομως απο idle καρφωνε τερμα η μνημη και εμενε εκει,3 μερες full load να ετρεχε δεν εκανε κιχ.Και το ανακαλυψα τυχαια εντελως. Τρεχω καρτες AMD απο το 2009.Ποτε δεν ειχα το παραμικρο θεμα,θεμα σαν αυτα που περιγραφεις.Τον να εχει θεμα η καρτα στα παιχνιδια,να μην εχει δλδ την αναμενομενη αποδοση να το καταλαβω και να τα ριξω στην AMD,το να κρασαρει το συστημα ή να μαυριζει η οθονη σε βιντεο ή οταν πας να ανοιξεις .gif,οχι.Η καρτα της υπογραφης δεν εχει κανει κιχ απο τον Νοεμβριο του '14,το ιδιο και 2 ιδιες καρτες που πηρα σε φιλους.Η 5870 που ειχα απο το 2010 τα ιδια,δεν εκανε το παραμικρο.Για 8 μηνες περιπου ειχα μια 7970 Ghz edition,βραχος.Παντα,εκτος απο εκεινη την καταραμενη 5770,απλα πεταγα την καρτα στο κουτι,εβαζα οδηγους και τερμα.Ενας φιλος με μια 380,μου παραπονιεται για τετοια μικροπροβληματα.Ισως κατι παιζει με την 3ΧΧ σειρα.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ΟΧΙ,δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που συμβαινει με το συστημα σου,οτι δλδ ειναι αναμενομενο επειδη εχεις AMD καρτα.Καπου εχεις θεμα,ψαξτο και μην επαναπαυεσαι οτι:ελα μωρε,τι περιμενες απο τους drivers?AMD ειναι αυτη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το οτι εχεις προβλημα,εχεις.Αυτο ειναι σιγουρο.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι λαθος να νομιζεις οτι για τα προβληματα που γραφεις ευθυνονται αποκλειστικα οι οδηγοι.Εγω πιστευω οτι εχεις hardware θεμα,ισως στην καρτα,ισως και καπου αλλου.Δυσκολο αυτα που αναφερεις να ειναι θεμα software.Το οτι αλλαζοντας οδηγους το συστημα ανταποκρινεται διαφορετικα,δεν λεει απολυτως τιποτα.Το οτι η καρτα τρεχει απροβληματιστα ωρες full load ενω σε απλες εργασιες (οπως βιντεο) κρασαρει,παλι δεν λεει τιποτα(οτι ειναι πληρως λειτουργικη η καρτα δλδ).Ειχα καποτε μια 5770 η οποια εβγαζε bench-furmark κτλ για ωρες και μολις ανοιγα το σκακι,σε δευτερολεπτα κρασαρισμα.Ειχε προβλημα η μνημη τις καρτας αλλα λιγο μπερδεμενο,ειχε δλδ θεμα οταν πηγαινε η μνημη απο idle σε τερμα.2-3 φορες αν πηγαινε idle-full,κρεμαγε.Αν ομως απο idle καρφωνε τερμα η μνημη και εμενε εκει,3 μερες full load να ετρεχε δεν εκανε κιχ.Και το ανακαλυψα τυχαια εντελως. Τρεχω καρτες AMD απο το 2009.Ποτε δεν ειχα το παραμικρο θεμα,θεμα σαν αυτα που περιγραφεις.Τον να εχει θεμα η καρτα στα παιχνιδια,να μην εχει δλδ την αναμενομενη αποδοση να το καταλαβω και να τα ριξω στην AMD,το να κρασαρει το συστημα ή να μαυριζει η οθονη σε βιντεο ή οταν πας να ανοιξεις .gif,οχι.Η καρτα της υπογραφης δεν εχει κανει κιχ απο τον Νοεμβριο του '14,το ιδιο και 2 ιδιες καρτες που πηρα σε φιλους.Η 5870 που ειχα απο το 2010 τα ιδια,δεν εκανε το παραμικρο.Για 8 μηνες περιπου ειχα μια 7970 Ghz edition,βραχος.Παντα,εκτος απο εκεινη την καταραμενη 5770,απλα πεταγα την καρτα στο κουτι,εβαζα οδηγους και τερμα.Ενας φιλος με μια 380,μου παραπονιεται για τετοια μικροπροβληματα.Ισως κατι παιζει με την 3ΧΧ σειρα.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ΟΧΙ,δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που συμβαινει με το συστημα σου,οτι δλδ ειναι αναμενομενο επειδη εχεις AMD καρτα.Καπου εχεις θεμα,ψαξτο και μην επαναπαυεσαι οτι:ελα μωρε,τι περιμενες απο τους drivers?AMD ειναι αυτη. Mάλιστα. Και δε μου λες, εγώ που έχω προβλήματα με την 390Χ αλλά ΜΕΡΙΚΑ ειναι διαφορετικά από του Heatspreader και μερικά ίδια, τι σημαίνει για πές μας; Ρε πάτε καλά; Έβγαλες συμπέρασμα με βάσει τις δικές σου εμπειρίες; Οκ τότε, κι εγώ έχω πάρει 9600ΧΤ, R9 280X και R9 390X και είχαν θέματα ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ. Για βγάλε συμπέρασμα τώρα! Επίσης.... ποιός είπε ότι δεν μπορεί να φταίει ο driver για προβλήματα ΕΚΤΟΣ των games? Αυτό πως ακριβώς προκύπτει ρε παντογνώστες όλοι σας, για πείτε μου! Ξέρεις αν π.χ. ο driver κάνει μαλακισμένα memory calls όταν τρέχει flash gpu accelerated και όχι σε software mode? Ε; Το ότι ο άνθρωπος είπε ότι προ-Crimson δεν είχε προβλήματα το ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ (κάτι που συμβαίνει και σε εμένα και σε τουλάχιστον ένα μέλος ακόμα εδώ), ούτε αυτό είδατε; Το ότι γράφουν και άλλοι με AMD κάρτες και λένε ότι έχουν θέματα δεν το βλέπετε; Το ότι φίλος κοινός μας με 380 έχει προβλημα, το είδατε που σας το είπε; Ότι το pc του πατέρα του με R7 260X έχει κι αυτό θέματα, το είδατε; Δηλαδή τι μας λέτε; Ότι φταίνε όλα αυτά τα pc και όχι ο κοινός παρανομαστής που είναι οι ΑΜD κάρτες και οι οδηγοί τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Mάλιστα. Και δε μου λες, εγώ που έχω προβλήματα με την 390Χ αλλά ΜΕΡΙΚΑ ειναι διαφορετικά από του Heatspreader και μερικά ίδια, τι σημαίνει για πές μας; Ρε πάτε καλά; Έβγαλες συμπέρασμα με βάσει τις δικές σου εμπειρίες; Οκ τότε, κι εγώ έχω πάρει 9600ΧΤ, R9 280X και R9 390X και είχαν θέματα ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ. Για βγάλε συμπέρασμα τώρα! Επίσης.... ποιός είπε ότι δεν μπορεί να φταίει ο driver για προβλήματα ΕΚΤΟΣ των games? Αυτό πως ακριβώς προκύπτει ρε παντογνώστες όλοι σας, για πείτε μου! Ξέρεις αν π.χ. ο driver κάνει μαλακισμένα memory calls όταν τρέχει flash? Ε; Το ότι ο άνθρωπος είπε ότι προ-Crimson δεν είχε προβλήματα το ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ (κάτι που συμβαίνει και σε εμένα και σε τουλάχιστον ένα μέλος ακόμα εδώ), ούτε αυτό είδατε; Το ότι γράφουν και άλλοι με AMD κάρτες και λένε ότι έχουν θέματα δεν το βλέπετε; Το ότι φίλος κοινός μας με 380 έχει προβλημα, το είδατε που σας το είπε; Ότι το pc του πατέρα του με R7 260X έχει κι αυτό θέματα, το είδατε; Δηλαδή τι μας λέτε; Ότι φταίνε όλα αυτά τα pc και όχι ο κοινός παρανομαστής που είναι οι ΑΜD κάρτες και οι οδηγοί τους; To οτι βρεθήκαμε άλλοι τόσοι που δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα και έχουμε τις ίδιες κάρτες, τους ίδιους οδηγούς το κατάλαβες ή το κάναμε γαργάρα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Παλιότερα σε μια 5870 που είχα είχα θέμα με driver stop working and recover αλλα μονο σε Chrome τότε, σε παιχνίδια η οτιδήποτε άλλο δούλευε σωστά, τελικά το πρόβλημα το έκανε ο flash που είχε ο Chrome κάποιο conflict μάλλον έγινε ξανά εγκατάσταση Chrome και flash και δεν ξανά είχα τι θέμα Ο flash όπως όλοι ξέρουμε δεν είναι και το πιο αξιόπιστο Πρόγραμμα, εφόσον στο κάνει μόνο σε video κτλ ξεκινά να ψάχνεις είτε από την εφαρμογή για ίντερνετ που δουλεύεις είτε τι άλλο τρέχει εκείνη την ώρα Τι να πω; Δοκίμασε να κλείσεις το hardware acceleration από τον chrome, ενδέχεται να σου κάνει αυτό την ζημιά. Στο παρελθόν έχουν ακουστεί παρόμοια προβλήματα με amd drivers και χρήση chrome που έστρωσαν έτσι, είχα διαβάσει για αρκετά μάλιστα θέματα σε φόρουμ του εξωτερικού, στο anandtech αν θυμάμαι καλά. Καλή ιδέα. Έκλεισα το Hardware Acceleration από τον Chrome. Για να δούμε... Το οτι εχεις προβλημα,εχεις.Αυτο ειναι σιγουρο.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι λαθος να νομιζεις οτι για τα προβληματα που γραφεις ευθυνονται αποκλειστικα οι οδηγοι.Εγω πιστευω οτι εχεις hardware θεμα,ισως στην καρτα,ισως και καπου αλλου.Δυσκολο αυτα που αναφερεις να ειναι θεμα software.Το οτι αλλαζοντας οδηγους το συστημα ανταποκρινεται διαφορετικα,δεν λεει απολυτως τιποτα.Το οτι η καρτα τρεχει απροβληματιστα ωρες full load ενω σε απλες εργασιες (οπως βιντεο) κρασαρει,παλι δεν λεει τιποτα(οτι ειναι πληρως λειτουργικη η καρτα δλδ).Ειχα καποτε μια 5770 η οποια εβγαζε bench-furmark κτλ για ωρες και μολις ανοιγα το σκακι,σε δευτερολεπτα κρασαρισμα.Ειχε προβλημα η μνημη τις καρτας αλλα λιγο μπερδεμενο,ειχε δλδ θεμα οταν πηγαινε η μνημη απο idle σε τερμα.2-3 φορες αν πηγαινε idle-full,κρεμαγε.Αν ομως απο idle καρφωνε τερμα η μνημη και εμενε εκει,3 μερες full load να ετρεχε δεν εκανε κιχ.Και το ανακαλυψα τυχαια εντελως. Τρεχω καρτες AMD απο το 2009.Ποτε δεν ειχα το παραμικρο θεμα,θεμα σαν αυτα που περιγραφεις.Τον να εχει θεμα η καρτα στα παιχνιδια,να μην εχει δλδ την αναμενομενη αποδοση να το καταλαβω και να τα ριξω στην AMD,το να κρασαρει το συστημα ή να μαυριζει η οθονη σε βιντεο ή οταν πας να ανοιξεις .gif,οχι.Η καρτα της υπογραφης δεν εχει κανει κιχ απο τον Νοεμβριο του '14,το ιδιο και 2 ιδιες καρτες που πηρα σε φιλους.Η 5870 που ειχα απο το 2010 τα ιδια,δεν εκανε το παραμικρο.Για 8 μηνες περιπου ειχα μια 7970 Ghz edition,βραχος.Παντα,εκτος απο εκεινη την καταραμενη 5770,απλα πεταγα την καρτα στο κουτι,εβαζα οδηγους και τερμα.Ενας φιλος με μια 380,μου παραπονιεται για τετοια μικροπροβληματα.Ισως κατι παιζει με την 3ΧΧ σειρα.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ΟΧΙ,δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που συμβαινει με το συστημα σου,οτι δλδ ειναι αναμενομενο επειδη εχεις AMD καρτα.Καπου εχεις θεμα,ψαξτο και μην επαναπαυεσαι οτι:ελα μωρε,τι περιμενες απο τους drivers?AMD ειναι αυτη. Δεν αποκλείω ότι μπορεί να είναι Hardware πρόβλημα. Πιο πιθανό όμως είναι να φταίνε οι Drivers επειδή: 1) Το πρόβλημα ξεκίνησε από τους Crimson. 2) Η AMD δεν σου δίνει σιγουριά με τους Drivers επειδή: α) Οι Drivers που βγάζει για τις κάρτες γραφικών λένε Beta, Hotfix, κλπ. Δεν ενημερώνονται όσο επίσημα συμβαίνει με τους nvidia που αμέσως όταν βγει κάποιος Driver το πρόγραμμα τους κατεβάζει και τους ενημερώνει. β) Η AMD πρόσφατα πρόσθεσε επιλογή Upgrade στους Drivers. γ) Όταν βλέπεις ότι ούτε οι Crimson Chipset Drivers δεν μπαίνουν μέσω του Installer πάλι σου δημιουργεί καχυποψία. 3) Το πρόβλημα που αναφέρω το αναπαράγουν και άλλοι χρήστες στο παρόν Topic. To οτι βρεθήκαμε άλλοι τόσοι που δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα και έχουμε τις ίδιες κάρτες, τους ίδιους οδηγούς το κατάλαβες ή το κάναμε γαργάρα; Όταν τα χειριστήρια του Playstation 4 ξέφτιζαν στα Thumbsticks, έβγαιναν μερικοί και έλεγαν ότι δεν έχουν πρόβλημα τα χειριστήρια, ρίχνοντας φταίξιμο σε όσους συνέβαινε, κατηγορώντας τους για κακή χρήση, μέχρι για το ποσοστό εφίδρωσης του δέρματος. Το ότι δεν συμβαίνει σε όλους, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί το πρόβλημα να παρουσιάζεται σε κάποιον συνδιασμό Hardware με Software. Δεν μπορούμε να βγάλουμε στατιστικά στοιχεία από ένα Topic στο Insomnia. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ειμαι κατοχος της εν λογω καρτας και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ειμαι κατοχος της εν λογω καρτας και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα Το έχουμε καταλάβει. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reborn010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Εκλεισα κι εγω το Hardware Acceleration μπας και νιωσει. Την συγκεκριμενη "λυση" νομιζω την ειχα δει σε καποιο ξενο forum διοτι ειχα το ιδιο προβλημα με videakia και .gif στην παλια μου καρτα Sapphire 3870 HD. Τοτε δεν ειχα δει καποια διαφορα και απλα πιστευα πως το PC ειχε παλιοσει τοσο πολυ που ειχε θεμα ακομα και με το internet browsing. =p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Άν κάποιος που έχει πρόβλημα, μπορεί να κάνει δοκιμαστικά νέο installation των win με προ-crimson drivers για να δούμε άν όντως μπορεί να εστιαστεί εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα