Heatspreader Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Α, τηλεφωνικά το λύσατε το θέμα...πες έτσι... Επειδή, λοιπόν, είχα και εγώ τέτοια θέματα (με το παλιό 750 Corsair psu μου - όλως τυχαίως, επίσης)...τι στη γκαντεμιά που μου φέρνει ο Τσίπρας, τι σε χαρτορίχτρες, τι στις μαύρες τέχνες κατέφυγα - ώσπου εγκατέστησα σοβαρό τροφοδοτικό και μαγικά εξαφανίστηκαν όλα αυτά τα κουσούρια που περιγράφεις (μαζί με κάποια άλλα), χωρίς να κουνήσω ούτε μισό δάκτυλο, πέρα από την αλλαγή psu. Κάτσε εσύ τώρα και κάνε κριτική σε εταιρία σαν την AMD, με τη συλλογιστική που χαρακτηρίζεις την κυρα-Γιώργαινα που δεν σου πουλάει καλές πατάτες... Αχ δεν σου αρέσει η συλλογιστική μου; Κρίμα, μην την πάρεις... Σε δεύτερη φάση ναι, από το Facebook μου το είπε όταν του έστειλα το Thread, ότι έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα, όπως τα ίδια έχει και ο Mitsos_The_Great. Ε λοιπόν όχι. Έχεις δει τι τροφοδοτικά έχουμε στις υπογραφές μας; Έχουμε μαζευτεί πέντε άτομα με χαλασμένα τροφοδοτικά και AMD κάρτες γραφικών; Πώς γίνεται να παίζω παιχνίδια 10 ώρες σερί και να μην κάνει κιχ ποτέ το σύστημα και να κολλάει στο Youtube; Μάλλον το τροφοδοτικό δεν τα πηγαίνει καλά στα χαμηλά φορτία ε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reborn010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Πάντα το PC μου ήταν παράδειγμα ως προς την σταθερότητα του. Δεν είχα ποτέ προβλήματα. Από τότε που άλλαξα το SLI με τις 650Ti Boost και πήγα στην R9 390, τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά. 1. Τα Video στο Facebook μου εμφανίζονται μαύρα και όταν κινείται ο απεικονιζόμενος, αρχίζει να καθαρίζει. Διαφορετικά πρέπει να πατήσω Pause και ξανά Play. 2. Μου έχει τύχει δύο μέρες συνεχόμενα να μου κρασάρει το PC και να σβήσει η οθόνη παίζοντας Video στο Youtube. Μάλιστα ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος του κρασαρίσματος από τα ηχεία (ντρρρρρ). 3. Ανοίγοντας το MSI Afterburner μου πάγωνε το σύστημα. 4. Άλλη μία φορά μου κόλλησε στο Media Player Classic Home Cinema. Στα παιχνίδια ωστόσο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παίζω τελευταία σερί 10ώρα και 5ώρα και δεν κάνει κιχ το σύστημα. Τους δύο τελευταίους Drivers τους έχω βάλει με Update. Πρόβληματα με κρασαρίσματα έχει και φίλος με την 390X. Παρόμοια προβλήματα όπως έχω πει και παλιότερα έχει και ο πατέρας μου με την 260X. Έχω τους 16.3.2 Τώρα δοκιμάζω με Clean Install να βάλω τους 16.4.1 Hotfix. Ας επιβεβαιωσω κι εγω....Αυτο με το μαυρισμα σε video το χω και σε εικονες .gif . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Ας επιβεβαιωσω κι εγω....Αυτο με το μαυρισμα σε video το χω και σε εικονες .gif . Ναι και εγώ το έχω σε gif. Δεν το ανέφερα πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reborn010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 By the way...Υποτιθεται πως η καρτα ειχε μια λειτουργια που τα fanakia δεν γυριζαν καν οταν δεν χρειαζοταν...Απο τοτε που την εχω στο PC δεν εχουν σταματησει. Ξερει κανεις τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εμένα αυτή τη στιγμή λειτουργεί το τελευταίο μόνο.Η θερμοκρασία δωματίου είναι 21C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Αχ δεν σου αρέσει η συλλογιστική μου; Κρίμα, μην την πάρεις... Σε δεύτερη φάση ναι, από το Facebook μου το είπε όταν του έστειλα το Thread, ότι έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα, όπως τα ίδια έχει και ο Mitsos_The_Great. Ε λοιπόν όχι. Έχεις δει τι τροφοδοτικά έχουμε στις υπογραφές μας; Έχουμε μαζευτεί πέντε άτομα με χαλασμένα τροφοδοτικά και AMD κάρτες γραφικών; Πώς γίνεται να παίζω παιχνίδια 10 ώρες σερί και να μην κάνει κιχ ποτέ το σύστημα και να κολλάει στο Youtube; Μάλλον το τροφοδοτικό δεν τα πηγαίνει καλά στα χαμηλά φορτία ε; Σε μένα πως και δεν γίνεται αυτό τότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reborn010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εμένα αυτή τη στιγμή λειτουργεί το τελευταίο μόνο. Η θερμοκρασία δωματίου είναι 21C. Εμενα και τα 3. Δεν ξερω για το δοματιο αλλα το κουτι μεσα λεει 26.1 βαθμους στο fan controller. Καμια ιδεα γτ δεν νιωθει αυτη η λειτουργια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Έχω τους 16.3.2 επίσης. Δεν παρατηρώ κανένα από τα προβλήματα που έχουν προαναφερθεί, κοινώς δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα σε κανένα gifάκι ή βιντεάκι του youtube, παίζω κάθε βράδυ από τις 12 μέχρι τις 6 τα χαράματα battlefront καρφωμένο στα 60 fps σε 2560Χ1440 παρακαλώ και κρασάρισμα/ bsod, στους 2 μήνες που έχω το PC, δεν έχω δει ποτέ (πέρα από κρασαρίσματα που οφείλονται στο παιχνίδι φυσικά). Ακόμα και στις θερμοκρασίες, πάνω από 60 βαθμούς δεν έχω δει ποτέ στο BF. Δεν μπορώ συνεπώς να συμμεριστώ όσους έχετε προβλήματα και τα αποδίδετε σε drivers, γιατί τότε θα έπρεπε να τα έχουμε όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι. Αυτό εδώ το νήμα έχει 3-4 αναφορές μόνο, ενώ την κάρτα την έχουμε πολλά παιδιά μέσα από το forum. Ειδικά το γεγονός ότι δεν σας παρουσιάζει το παραμικρό πρόβλημα σε ιδιαίτερα απαιτητικές καταστάσεις (gaming) εμένα με προβληματίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Σε μένα πως και δεν γίνεται αυτό τότε; Τι, δεν ψώνισες και εσύ από τον οξαποδώ που πουλάει πράγματα που δε δουλεύουν, αλλά κατά τα άλλα κάνει κάτι ΔΙΣ δολάρια σε πωλήσεις ετησίως; Μάλλον τους τα χαρίζουμε όλοι... On a more serious note : Καλώς ή κακώς, το engineering της AMD γίνεται με τον άγραφο-κανόνα, στα ψιλά-ψιλά, του ότι απευθύνονται (ακούσια, αλλά αυτό τους βγαίνει) σε άλλο επίπεδο εμπειρίας-γνώσης από τον μέσο χρήστη, για να τις κάνει να δουλεύουν 100% αποδοτικά και απρόβλημάτιστα. Δεν είναι Nvidia που την πετάς σε ένα μπουρδ^$ο και δουλέυει, έτσι και αλλιώς. Κάνε, αν ενδιαφέρεσαι τόσο, και μια μίνι στατιστική ανάλυση μόνος σου, οπουδήποτε γίνεται v.g.a. troubleshooting στο net και θα δεις πως, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αυτό ισχύει. Και εδώ μέσα, ακόμα, αν έχεις παρακολουθήσει το γραπτό του καθενός, δες η πλειοψηφία αυτών που έχουν ουσιαστικά προβλήματα με AMD κάρτες, σε τι επίπεδο είναι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Έχω τους 16.3.2 επίσης. Δεν παρατηρώ κανένα από τα προβλήματα που έχουν προαναφερθεί, κοινώς δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα σε κανένα gifάκι ή βιντεάκι του youtube, παίζω κάθε βράδυ από τις 12 μέχρι τις 6 τα χαράματα battlefront καρφωμένο στα 60 fps σε 2560Χ1440 παρακαλώ και κρασάρισμα/ bsod, στους 2 μήνες που έχω το PC, δεν έχω δει ποτέ (πέρα από κρασαρίσματα που οφείλονται στο παιχνίδι φυσικά). Ακόμα και στις θερμοκρασίες, πάνω από 60 βαθμούς δεν έχω δει ποτέ στο BF. Δεν μπορώ συνεπώς να συμμεριστώ όσους έχετε προβλήματα και τα αποδίδετε σε drivers, γιατί τότε θα έπρεπε να τα έχουμε όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι. Αυτό εδώ το νήμα έχει 3-4 αναφορές μόνο, ενώ την κάρτα την έχουμε πολλά παιδιά μέσα από το forum. Ειδικά το γεγονός ότι δεν σας παρουσιάζει το παραμικρό πρόβλημα σε ιδιαίτερα απαιτητικές καταστάσεις (gaming) εμένα με προβληματίζει. Η απόδοση της κάρτας είναι εξαιρετική. Το τόνισα. Επίσης τόνισα ότι στα παιχνίδια δεν παρουσιάζει προβλήματα. Τα κρασαρίσματα όμως, πως ξέρεις ότι είναι λόγω του παιχνιδιού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lanc3lot Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Για το κρασάρισμα σε όλα τα υπόλοιπα φταίει το υπόλοιπο pc ή απλά σου έκατσε προβληματική κάρτα. Αλλιώς θα είχαμε όλοι πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Τα κρασαρίσματα όμως, πως ξέρεις ότι είναι λόγω του παιχνιδιού; Με πετάει ingame στο αρχικό μενού του παιχνιδιού. Αν ήταν της κάρτας ή γενικότερο θέμα hardware θα με πετούσε στο desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Λογικο ειναι η ηχηρη μειοψηφια να εχει το προβλημα..Αν εμπαινε ο καθενας και εγραφε "ναι ολα κομπλε με την καρτα" θα θαβονταν το κραξιμο.Γιατι ειστε σε thread αφοσιωμενο στην εν λογω καρτα και προσπαθειτε να πεισετε οτι εχετε προβλημα μαζι της δεν καταλαβαινω.Να βγαλετε απο μεσα σας τον θυμο για την "κακη" αγορα σας? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Κομπλέ ήμουν με την 6970, όπως και με την 6950 ή την 9700pro παλιότερα. Τώρα με την 390 δεν είμαι. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι όσο είχα τους μη-crimson drivers, δεν είχα κανένα πρόβλημα για καμιά δεκαριά μέρες από τη μέρα που την αγόρασα. Από τη στιγμή που τους έβαλα, black screens σε video-youtube-desktop-idle. Χωρίς καμία συνέπεια, μπορεί να το κάνει 2-3 φορές σε 1 ώρα, ή 1 στις 3 μέρες. Το ωραίο είναι που ξαναγύρισα στους 15.10 μη-crimson αλλά το χούι έμεινε! Έχω δοκιμάσει 15.10 και όλους τους crimson, uninstall και με DDU και με atiman, να αυξήσω gpu voltage=32mv από 19mv, και τώρα δοκιμάζω power limit=20% (=10% συνέχισε να το κάνει). Επίσης δοκίμσα συνδυασμούς ULPS και Power Efficiency on/off. Με Power Limit=20% σαν να μην το κάνει και τόσο συχνά, αλλά είναι τόσο random που δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Λογικο ειναι η ηχηρη μειοψηφια να εχει το προβλημα.. Αν εμπαινε ο καθενας και εγραφε "ναι ολα κομπλε με την καρτα" θα θαβονταν το κραξιμο. Γιατι ειστε σε thread αφοσιωμενο στην εν λογω καρτα και προσπαθειτε να πεισετε οτι εχετε προβλημα μαζι της δεν καταλαβαινω. Να βγαλετε απο μεσα σας τον θυμο για την "κακη" αγορα σας? Είναι Topic που λέμε τις εμπειρίες μας για την εν λόγο κάρτα γραφικών. Κομπλέ ήμουν με την 6970, όπως και με την 6950 ή την 9700pro παλιότερα. Τώρα με την 390 δεν είμαι. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι όσο είχα τους μη-crimson drivers, δεν είχα κανένα πρόβλημα για καμιά δεκαριά μέρες από τη μέρα που την αγόρασα. Από τη στιγμή που τους έβαλα, black screens σε video-youtube-desktop-idle. Χωρίς καμία συνέπεια, μπορεί να το κάνει 2-3 φορές σε 1 ώρα, ή 1 στις 3 μέρες. Το ωραίο είναι που ξαναγύρισα στους 15.10 μη-crimson αλλά το χούι έμεινε! Έχω δοκιμάσει 15.10 και όλους τους crimson, uninstall και με DDU και με atiman, να αυξήσω gpu voltage=32mv από 19mv, και τώρα δοκιμάζω power limit=20% (=10% συνέχισε να το κάνει). Επίσης δοκίμσα συνδυασμούς ULPS και Power Efficiency on/off. Με Power Limit=20% σαν να μην το κάνει και τόσο συχνά, αλλά είναι τόσο random που δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Στην αρχή δεν είχα θέματα ούτε εγώ. Νομίζω πως με τους Crimson ξεκίνησε το πρόβλημα. Επίσης να προσθέσω ότι οι Crimson Drivers για το Chipset, δεν μπαίνουν, έχουν πρόβλημα. Πρέπει να μπουν χειροκίνητα από το Device Manager. Απορώ τι κάνουν εκεί στην AMD. Update: Μου παρουσιάζει τελικά το ίδιο και με τους καινούριους 16.4.1. Όταν βλέπω Youtube σβήνει η οθόνη και ο ήχος κολλάει. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2016 από Heatspreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα