function Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, Ζητώ συγνώμη αν το συγκεκριμένο θέμα το ανεβάζω σε λάθος μέρος. Αν ναι, διορθώστε με και θα διορθωθώ άμεσα. θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία με την πλατφόρμα UPWORK (παλιότερα odesk). Υπάρχει κάποιος να μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μου? Ευχαριστώ πολύ.
nikos_90 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 εγω δουλεύω απο εκει part time. στην αρχή ειναι δυσκολα γιατι δεν εχεις feedback και ειδικα τωρα που το odesk και το elance ενωθηκαν θα δυσκολευτεις στα πρώτα projects αλλά κάνε χαμηλά bid για αρχη και με τον καιρό ανεβάζεις το rate σου. Θελει υπομονή αρκετή πάντως αλλα αν ασχοληθεις ζεστά θα ανταμειφθείς. Εγω μετά απο σχεδόν 2 χρόνια έχω φτάσει και χρεώνω $40/ωρα λεφτά που εδώ Ελλάδα δεν τα βλέπεις ουτε με το κυάλι. Και κάτι πολυ σημαντικό, να προσέξεις το support σου, αν οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι θα σου δίνουν συνέχεια νέα projects και επίσης να είσαι πάντα ειλικρινής όσον αφορά τα skills και την εμπειρία σου και τα deadlines.
function Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Και πως ακριβως πληρωνεσαι αν επιτρεπεται; Εχεις δωσει κοινο λογαριασμο η paypal;; Και πως ακριβως φερνεις τα λεφτα εδω τωρα με τα capital controls;; Υπαρχει καποιος που σε πιστολιασε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα