Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γράφεις σαν να έχει βγει mm και να είναι προβληματική.

Είναι ακόμα με την 5.1 και παίζει απροβληματιστα.

Επίσημη mm θα πάρει τον άλλο μήνα το αργότερο.

Το θεωρώ ανώτερο από το g4 σε όλα εκτός από τη κάμερα.

Ναι το γράφω για την επίσημη oxygen, ούτε σε unofficial builds δουλεύουν σωστά.κάμερα,gps

Δημοσ.

Την ανέφερα την κάμερα 2 ποστ πιο πάνω.Και του oneplus είναι αρκετά καλή, απλά του g4 είναι από τις εξαιρετικές.

Η ποιότητα κατασκευής είναι εύκολα υπέρ του oneplus. To g4 είναι πλαστικό με δερμάτινη πλάτη που φθειρεται εύκολα.

Η απόκριση του oneplus είναι τύπου nexus, επίσης καμμια σχέση με το g4.

H οθόνη του g4 δεν είναι από τις κορυφαίες 2Κ.Χωρις να παίρνω όρκο, παίζει του oneplus 2 να έχει μεγαλύτερο contrast.

Στα του εξοπλισμού σαφώς μετράει η SD του g4, απλά δεν θα παραπονεθει κάνεις με τα 64 του oneplus 2.

To nfc, ακόμα παλεύω να μάθω που είναι πραγματικά χρήσιμο.

Στην ταχύτητα, το oneplus 2 είναι πιο γρήγορο και στα χαρτιά, και στη πράξη.

Έτσι ακριβώς είναι.

Συμφωνώ επίσης για την εγγύηση, αλλά ή oneplus είναι άριστη απλά το θέμα είναι το πάνε έλα του κινητού . Αν ήταν ανάποδα τα πράγματα ως προς την εγγύηση για μένα ή επιλογή δεν θα ήταν οριακή αλλά ξεκάθαρη.

Δημοσ.

Την ανέφερα την κάμερα 2 ποστ πιο πάνω.Και του oneplus είναι αρκετά καλή, απλά του g4 είναι από τις εξαιρετικές.

Η ποιότητα κατασκευής είναι εύκολα υπέρ του oneplus. To g4 είναι πλαστικό με δερμάτινη πλάτη που φθειρεται εύκολα.

H οθόνη του g4 δεν είναι από τις κορυφαίες 2Κ.Χωρις να παίρνω όρκο, παίζει του oneplus 2 να έχει μεγαλύτερο contrast.

Στα του εξοπλισμού σαφώς μετράει η SD του g4, απλά δεν θα παραπονεθει κάνεις με τα 64 του oneplus 2.

Είσαι σίγουρος ότι είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα; Έχεις και τις δύο συσκευές και τις συγκρίνεις;

Επειδή είμαι κάτοχος και των δύο θα πω το εξής... Σε καθημερινή χρήση το G4 είναι ανώτερο σε όλα ανεξαιρέτως. Το θέμα με την οθόνη που αναφέρεις δεν υπάρχει καν όπως επίσης και της απόκρισης / αμεσότητας στη λειτουργία. Δεν θα μιλήσω για εμφάνιση / υλικά γιατί αυτά είναι υποκειμενικά ανάλογα με το γούστο του καθενός.

Ο μοναδικός λόγος για να πάρει κάποιος OnePlus 2 είναι το stock android out-of-the-box και το γεγονός ότι παίρνει τα "πειράγματα" (root, kernel, custom rom) εύκολα χωρίς να χάνεις την εγγύηση όπως ισχύει με το LG. Τίποτε άλλο από εμένα και για όσους με ξέρουν... έχουν περάσει τα πάντα από τα χέρια μου.

• Like 2
Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα; Έχεις και τις δύο συσκευές και τις συγκρίνεις;

Επειδή είμαι κάτοχος και των δύο θα πω το εξής... Σε καθημερινή χρήση το G4 είναι ανώτερο σε όλα ανεξαιρέτως. Το θέμα με την οθόνη που αναφέρεις δεν υπάρχει καν όπως επίσης και της απόκρισης / αμεσότητας στη λειτουργία. Δεν θα μιλήσω για εμφάνιση / υλικά γιατί αυτά είναι υποκειμενικά ανάλογα με το γούστο του καθενός.

Ο μοναδικός λόγος για να πάρει κάποιος OnePlus 2 είναι το stock android out-of-the-box και το γεγονός ότι παίρνει τα "πειράγματα" (root, kernel, custom rom) εύκολα χωρίς να χάνεις την εγγύηση όπως ισχύει με το LG. Τίποτε άλλο από εμένα και για όσους με ξέρουν... έχουν περάσει τα πάντα από τα χέρια μου.

Δεν το εβγαλα σκάρτο το G4 αγαπητε, τουναντιον.

Απλα ανεφερα συγκεκριμένους τομεις που το oneplus 2 ειναι ανωτερο (κατασκευη , cpu , gpu , αποκριση).Θαρρω και σε αυτονομία,ειδικα σε χρηση και οχι σε stand by.

Νομιζω οτι αναγνωρίζω τον εμπειρο ρολο σου σε αλλο φορουμ , και δεν χρειαζεται να αναφερομαστε σε αυτά.Ετσι και αλλιώς χαλαρή κουβέντα για κινητά κάνουμε , μακάρι να ηταν δικές μας οι εταιρείες και να βγαζαμε κέρδος.

Τις ειχα και τις δυο συσκευες (το g4 πριν παρει την 6.0) και απλα εγραψα αυτα που είδα.Οι μετριες κριτικές του oneplus 2 οφείλονται κυρίως στην πρώτη περίοδο οπου η oxygen ηθελε οντως λιγη δουλίτσα.Τωρα απλά πετάει.

Βεβαια και τα δυο πήραν ποδι (το g4 αστραπιαία σχεδόν) και γύρισα στη σειρά Note ... Δεν την παλεύω χωρις amoled :)

Και τα δυο πάντως εχουν εκπληκτικό (πλεον) value for money.Το καθενα για αλλους λόγους.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το γράφω για την επίσημη oxygen, ούτε σε unofficial builds δουλεύουν σωστά.κάμερα,gps

Έχεις δοκιμάσει? Παίζω με blissmallow εδώ και ένα μήνα περίπου και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα, όλα  λειτουργούν σωστά εκτός βέβαια από laf και fps

Δημοσ.

Πες την αλήθεια... Σε πληρώνει η one plus έτσι? Αυτά που λες φτάνουν τα όρια του οπαδισμου, και τουλάχιστον παραπλανητικα μπορούν να χαρακτηριστουν. Και αυτό δεν το λέω για να σε κρίνω, δικαίωμα στην άποψη έχουν όλοι. Το λέω για να προστατεψω τον υποψήφιο αγοραστή από την προπαγάνδα.

Δημοσ.

Πες την αλήθεια... Σε πληρώνει η one plus έτσι? Αυτά που λες φτάνουν τα όρια του οπαδισμου, και τουλάχιστον παραπλανητικα μπορούν να χαρακτηριστουν. Και αυτό δεν το λέω για να σε κρίνω, δικαίωμα στην άποψη έχουν όλοι. Το λέω για να προστατεψω τον υποψήφιο αγοραστή από την προπαγάνδα.

Mη βλέπεις φαντασματα εκει που δεν υπάρχουν.

Οπως εγραψα και πριν, τα περισσοτερα ειναι μετρήσιμα , και γράφω οντας πρωην κατοχος και των δυο.

Ολους τους εχω γειωμένους και δεν εχω αναγκη να αβανταρω κανεναν.

Read between the lines και ασε το οπαδιλικι στην άκρη.

Δεν σκοπευω να το συνεχίσω.

Καλές αγορές οποιο και να πάρετε.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνα με το notebookcheck παντως το oneplus 2 εχει καλυτερη οθονη απο το LG G4 και γενικοτερα απο πολλα ακριβα flagships, με εξαιρεση φυσικα τα amoled samsung.

http://www.notebookcheck.net/OnePlus-2-Smartphone-Review.149481.0.html

Eπισης αν συγκρινετε τα color space coverages των δυο κινητων, το LG G4 βγαινει εξω απο τα ορια του sRGB, που σημαινει οτι δειχνει ανακριβη και υπερκορεσμενα χρωματα, ιδιαιτερα οσον αφορα τις αποχρωσεις του πρασινου. Αντιθετα, το oneplus 2 καλυπτει ολο το sRGB χωρις να το ξεπερναει.

http://www.notebookcheck.net/LG-G4-Smartphone-Review.144672.0.html

Δημοσ.

Ειδικά στο θέμα της οθόνης να εμπιστεύεσαι περισσότερο τα μάτια σου παρά τέτοιου είδους review. Για να μην πω για το γεγονός ότι δύσκολα θα βρεις οθόνη ολόιδια με άλλη ακόμα και σε ίδιες συσκευές...

Δημοσ.

Που να τον έκρινες κιόλας.  Το παλικάρι  vadergr προσεγγίζει την πραγματικότητα πιο πολύ απ' όλους.

Δημοσ.

Αφού πέρασαν 3 oneplus 2 και 2 lg g4 από τα χέρια μου, μπορώ εύκολα να πω πως το g4 είναι σαφώς ανωτερη συσκευή. Το αντίθετο είναι απλά στη σφαίρα της φαντασίας. Μόνο αν θες δικαρτο και κάτι κοντά σε στοκ κατάσταση πας στο oneplus, διαφορετικά κατευθείαν σε g4 (κι ακόμα καλύτερα δικαρτο) ασυζητητί.

Επίσης, ακόμα διαβάζω για την οθόνη και τριβω τα μάτια μου. Η οθόνη του g4 είναι δύο (ναι δύο, όχι μια) κλάσεις ανωτερη απο αυτη του oneplus...

Δημοσ.

Το OnePlus 2 το είχα και το έδωσα τελικά λόγω μεγέθους.Πήγα σε S6 Edge μετά. Συγκριτικά,έχει χειρότερη κάμερα,χειρότερη οθόνη σε ανάλυση,αλλά αρκούντως φωτεινή και κάποιες ελλείψεις (NFC,ασύρματη φόρτιση,γρήγορη φόρτιση). Το lag που έχει το Samsung όμως,δεν το έχει το OP2,το λειτουργικό είναι ελαφρύ αν και υπάρχουν κάτι λίγα bugs. Έχει επίσης πολύ καλύτερη διάρκεια μπαταρίας,παρά την μεγαλύτερη οθόνη του. Στα μείον ενδεχομένως να έβαζα την περίπτωση βλάβης,όπου όπως με όλα τα κινέζικα,θα πρέπει να το αποχωριστείς για αρκετό καιρό για την επισκευή του(πρέπει να έχεις καβάντζα δεύτερο τηλέφωνο δλδ.). Σαν ποιότητα κατασκευής,το θεωρώ πολύ καλό,σου δίνει την εντύπωση ότι δεν θα διαλυθεί στην πρώτη πτώση(δεν το δοκίμασα!).

Τώρα σε σύγκριση με το G4,κλίνω υπέρ του LG, κυρίως-αλλά όχι μόνο- για λόγους μεταπώλησης,θα κρατάει καλύτερα τιμή.Από εκεί και πέρα,παίρνεις την καλύτερη κάμερα σε τηλέφωνο,μια πολύ καλή οθόνη,ένα υπέροχο UI(υποκειμενικό το ξέρω,αλλά το έχω δουλέψει αρκετά και δεν έχει να ζηλέψει σε κάτι την ταχύτητα του light Oxygen OS),αποσπώμενη μπαταρία,επεκτάσιμη μνήμη,ραδιόφωνο,σημαντικά μικρότερο βάρος στις ίδιες ίντσες κ.ά.

Δημοσ.

Ειδικά στο θέμα της οθόνης να εμπιστεύεσαι περισσότερο τα μάτια σου παρά τέτοιου είδους review. Για να μην πω για το γεγονός ότι δύσκολα θα βρεις οθόνη ολόιδια με άλλη ακόμα και σε ίδιες συσκευές...

Έχεις δίκιο όσον αφορά το variation ανάμεσα στα μοντέλα. Από την άλλη, reviews σαν και αυτά είναι από τις πιο αντικειμενικές μεθόδους σύγκρισης. Πολλοί από εμάς μπορεί να μπερδευαμε τα υπερκορεσμένη χρώματα του μεγάλου color gamut για "ποιότητα" αν δεν είμαστε εξοικειωμένοι.

Υπόψιν, αναφέρομαι στην οθόνη, δεν κρινω όλο το τηλέφωνο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...