liverpoolman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια ειμαι αναμεσα σε τρια κινητα..Εχω ενα lenovo a806 το golden warrior...Αν ειναι να το αλλαξω θελω να παρω κατι διαφορετικο και ανωτερα σε ποιοτητα γιατι κατα τα αλλα δεν εχω παραπανω απο αυτο(8πυρηνο,13μπ καμερα κτλ). Ειμαι αναμεσα σε ενα blackberry z30 (μεταχειρισμενο στα 200) απο μελος εδω μεσα,i phone 5s παλι ετσι σχεδιο αλλα δεν εχω βρει ατομο και μετα για καινουρια oneplus x και lg gflex 2...Σιγουρα θελω κατι ποιοτικο και διαφορετικο απο το android γι αυτο εχω σχεδον καταληξει στο blackberry...Αξιζει? Προς τα που να κινηθω για να δω κατι δυνατοτερο απο αυτο που εχω εδω και 2 χρονια και φυσικανα ειναι διαφοροποιημενο σε καποια πραγματα και αξιοπιστο?
k33L Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Blackberry για μένα όχι.. Αμα θες να το δοκιμάσεις οκ ναι αλλά εμένα δν με γέμισε! Το 5s ναι καλό κινητό αντέχει ακόμα αρκετά άλλα χωρίς να το κάνεις αναβάθμισης! Το έχει ο αδερφος μου και με κάθε αναβάθμιση αρχίζει και σκαλωνει λίγο παραπάνω κάθε φορά.. Όσο για τα άλλα 2 προτείνω flex 2 κλτρη οθόνη κάμερα επεξεργαστής ναι πολλά ακούγονται αλλά ακόμα και σε full throttling πάλι ειναι αρκετά κλικ πιο πάνω από τον 801! Εκοτς και αμα θες μικρή οθόνη!
liverpoolman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Το οχι για το blackberry γιατι? Γιατι δεν σε γεμισε? Μαλλον εκει κατεληξα..Το 5s καλο αλλα εχει μικρη οθονη και κακη μπαταρια..Θα δοκιμασω το blackberry γιατι εχω ακουσει τελεια λογια και σε κανα χρονο χτυπαω το πολυ πολυ το i phone το εξαρι...Γιατι τα αλλα δεν...Αν ειναι να μεινω στο android καθομαι και με τη λενοβαρα μου την γλυκεια που ειναι τοσο καλη που με κανει να νιωθω τυψεις που το βαρεθηκα ενω μου φερεται γαματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα