atheatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Atheatos σόρρυ αλλά είσαι άσχετος με το θέμα, οπότε καλύτερα μείνε on topic. Για να ξέρεις -και να μην κάνεις το έξυπνο αν δεν- στα αυτοκίνητα από μία χρονολογία και μετά οι συνδεσμολογίες στα φώτα -και όχι μόνο- είναι universal canbus. Με το ίδιο τρόπο συνδέονται και τα οι μη εργοστασιακές πηγές ήχου -αν θες να μπορείς να χρησιμοποιείς πλήκτρα στο τιμόνι, την κεντρική οθόνη πληροφοριών κλπ-. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις ότι λάμπα θες, αρκεί να είναι συμβατή με canbus. Αυτό γίνεται για να καταλαβαίνει το σύστημα αυτοελέγχου ότι έχει καεί κάποια λάμπα. Αν θέλεις κάτι που δεν είνια canbus compatible τότε έχεις πρόβλημα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το canbus εξασφαλίζει ότι θα μπορεί να χρησιμοποιείς προϊόντα τρίτων κατασκευαστών με περίπου την ίδια εμπειρία χρήσης σε σχέση με τα εργοστασιακά. Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ δηλαδή σε σχέση με το thread και την Apple... Το αντίθετο ? Αν αύριο βγούνε Touch ID που λύνουν το πρόβλημα συμβατότητας ,που κολλάει το αντίθετο με κεφαλαία γράμματα. Που θες να καταλήξεις ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ? Σοβαρά? Αν θες άλλο παράδειγμα πολυ ευχάριστος. Αλλα νομίζω ότι κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας όταν λέμε ότι η Apple είναι κακιά που το κάνει και η Mercedes ή bmw όχι. Θα έφερνα παράδειγμα με τα κλειδωματα των Mercedes αλλα περίμενα ότι όλο και κάποιος έξυπνος θα πεταχτεί και θα κοιτάξει το δέντρο χάνοντας το δάσος. Ευχαριστώ που έδωσες τα φώτα σου και έδειξες με το "ΑΝΤΙΘΕΤΟ" ότι είσαι προκάτελειμενος παρόλο που έχεις τις γνώσεις. Εντάξει ...αν το παίζω έξυπνος , έχει να κάνει και με το επίπεδο αυτών που γράφουν σχόλια του στυλ άντε γεια ,που απλά είναι για γέλια. Όπως και το δικό σου μπορεί να καταντήσει για γέλια αν υποστηρίζεις ότι η Apple κάνει το αντίθετο απο αυτό που κάνουν οι μεγάλες βιομηχανίες. Θέλω να δω τα σχόλια μερικών όταν δουν στο μέλλον τα ίδια κλειδωματα απο και τους υπόλοιπους κατασκευαστές κινητών που σίγουρα θα ακολουθήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρκίνος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Το αντίθετο ? Αν αύριο βγούνε Touch ID που λύνουν το πρόβλημα συμβατότητας ,που κολλάει το αντίθετο με κεφαλαία γράμματα. Που θες να καταλήξεις ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ? Σοβαρά? Αν θες άλλο παράδειγμα πολυ ευχάριστος. Αλλα νομίζω ότι κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας όταν λέμε ότι η Apple είναι κακιά που το κάνει και η Mercedes ή bmw όχι. Θα έφερνα παράδειγμα με τα κλειδωματα των Mercedes αλλα περίμενα ότι όλο και κάποιος έξυπνος θα πεταχτεί και θα κοιτάξει το δέντρο χάνοντας το δάσος. Ευχαριστώ που έδωσες τα φώτα σου και έδειξες με το "ΑΝΤΙΘΕΤΟ" ότι είσαι προκάτελειμενος παρόλο που έχεις τις γνώσεις. Εντάξει ...αν το παίζω έξυπνος , έχει να κάνει και με το επίπεδο αυτών που γράφουν σχόλια του στυλ άντε γεια ,που απλά είναι για γέλια. Όπως και το δικό σου μπορεί να καταντήσει για γέλια αν υποστηρίζεις ότι η Apple κάνει το αντίθετο απο αυτό που κάνουν οι μεγάλες βιομηχανίες. Θέλω να δω τα σχόλια μερικών όταν δουν στο μέλλον τα ίδια κλειδωματα απο και τους υπόλοιπους κατασκευαστές κινητών που σίγουρα θα ακολουθήσουν. Γιαυτο WM και Ιris Scanner και δεν έχω ουτε ηλίθια errors ουτε φοβάμαι η MS μην κάνει την ιδια ανοησια με την apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Και πάνω που σκεφτομουνα να φτιάξω ένα Touch ID Button που να κάνει brute force δακτυλικά αποτυπώματα για να ξεκλειδώνει πιο εύκολα τα iPhone ήρθε η Apple και μας τα χάλασε... Κριμα και είχα πάρει κομμάτια αποτυπωμάτων απο μερικούς . Απλά θα ξεγελαγα ότι είχα βάλει Touch ID button ενώ είχα βάλει κάτι άλλο ....κρίμα. Γιαυτο WM και Ιris Scanner και δεν έχω ουτε ηλίθια errors ουτε φοβάμαι η MS μην κάνει την ιδια ανοησια με την apple Όταν γίνει μια μεγάλη βιομηχανία κατασκευής κινητών μπορεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι το μόνο άτομο που μου φαίνεται φυσιολογικό αυτό; Λογικό είναι η apple να μην σε αφήνει να τα αλλάξεις με μη επίσημα ανταλλακτικά, ώστε να προστατέψει τα δεδομένα σου (Touch ID) και να βγάλει κέρδος. Στο κάτω κάτω λέει πως αν υπάρχει πρόβλημα με το σφάλμα 53 το πας στην αντιπροσωπία και στο φτιάχνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Την οθόνη μπορώ να την καθαρίσω από δαχτυλιές μόνος μου η πρέπει να το αφήσω και αυτό στους "ειδικούς" ? Ναι μπορείς υπό τους εξής όρους: 1) Να χρησιμοποιείς αποκλειστικά εξουσιοδοτημένα προϊόντα με το σήμα Apple. 2) Το ειδικό μαντιλάκι Apple Clear © να μην χρησιμοποιείται πάνω από το ηχείο. (Χιουμοριστικό post) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maria.gal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά αυτό το site έχει πολύ πλάκα (η και το αντίθετο) Όλα τα αγοράκια τις apple είναι εδώ μέσα μαζεμένα... που πολλά από αυτά βρίζουν την Microsoft που αυτοματοποιεί την αναβάθμιση σε Windows 10 και που τελικά σε ρωτάει αν θέλεις να γίνει η εγκατάσταση και εδώ υποστηρίζουν το αντίθετο ουσιαστικά ... ΧΑΧΑΧΑΧ!! Τι να πω!?!? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ναι μπορείς υπό τους εξής όρους: 1) Να χρησιμοποιείς αποκλειστικά εξουσιοδοτημένα προϊόντα με το σήμα Apple. 2) Το ειδικό μαντιλάκι Apple Clear © να μην χρησιμοποιείται πάνω από το ηχείο. (Χιουμοριστικό post) Όχι....άστο να στην "καθαρίσουν" οι ειδικοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antiriad Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Σκοτώνει βασικά το παραεμποριο ανταλλακτικών και service και την ονομασία "i-" που τόσο έχουμε αγαπήσει στην Ελλάδα. i-repair, i-doctor, i-κάνω, i-ρανω. Θα μετανομαστουν οι μικρές επιχειρήσεις στη Ελλάδα τώρα. i-σιχτίρι™ με την Apple.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Λογικά, θα αντικαθιστά δωρεάν τις συσκευές που καίει (αφού σέβεται τους χρήστες των προϊόντων της). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad_apo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 χαχαχα ΠΟΣΟ αχρηστοι ειναι τελικα? να σε εχουν με το χερι στην τσεπη. Αντε γεια ρεεεεεε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά αυτό το site έχει πολύ πλάκα (η και το αντίθετο) Όλα τα αγοράκια τις apple είναι εδώ μέσα μαζεμένα... που πολλά από αυτά βρίζουν την Microsoft που αυτοματοποιεί την αναβάθμιση σε Windows 10 και που τελικά σε ρωτάει αν θέλεις να γίνει η εγκατάσταση και εδώ υποστηρίζουν το αντίθετο ουσιαστικά ... ΧΑΧΑΧΑΧ!! Τι να πω!?!? What?Τα αγοράκια τα βλέπεις ή τα ονειρεύεσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maria.gal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Τέτοια φοβερά έξυπνα και εμπεριστατωμένα σχόλια σε αναρτήσεις της αππλ μ'εχουν στερήσει την μέχρι πρότινος αποκλειστική ανάγνωση αγγελιών στην τουαλέτα ! καλοοοο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad_apo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι το μόνο άτομο που μου φαίνεται φυσιολογικό αυτό; Λογικό είναι η apple να μην σε αφήνει να τα αλλάξεις με μη επίσημα ανταλλακτικά, ώστε να προστατέψει τα δεδομένα σου (Touch ID) και να βγάλει κέρδος. Στο κάτω κάτω λέει πως αν υπάρχει πρόβλημα με το σφάλμα 53 το πας στην αντιπροσωπία και στο φτιάχνουν. και ναι εισαι ο μονος που το βλεπεις σαν καλο αυτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maria.gal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 What?Τα αγοράκια τα βλέπεις ή τα ονειρεύεσαι ? τα "διαβάζω" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 τα "διαβάζω" Κατάλαβα ...φοράς γυαλιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα