Προς το περιεχόμενο

Συσκευές iPhone “απενεργοποιούνται” μόλις η Apple ανιχνεύσει επισκευές από τρίτους

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Aυτο ειναι πολυ σημαντικο: αυτος που "βλεπει"(νομιζει οτι βλεπει) κατι, πιστευει οτι πραγματι το ειδε...

Ετσι πχ καποιος "βλεπει" οτι στη Γερμανια κυκλοφορουν στην πλειοψηφια και στα χερια των περισσοτερων iphone(σε αυτους "που κυκλοφορουν εξω γενικως") , ενω πχ το τελευταιο τριμηνο οι αγοραστες προτιμησαν κατα 72% android συσκευη και κατα 20% ios συσκευη.

Κοίτα, γενικότερα η όραση είναι ηλεκτρικά σήματα στον εγκέφαλό μας. Οπότε, ναι, μπορείς να πεις πως "βλέπουμε" κι όχι βλέπουμε.  :ph34r:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με 200 ευρω συσκευη ομως πλεον ( εκτος και αν εισαι θυμα και θες να γραφει πανω την καλη μαρκα ) παιρνεις τηλεφωνο που σκοτωνει.

δειτε κ αυτο https://www.youtube.com/watch?v=l4q7mL5rLFs

Κάπως έτσι ειναι το 90% των φανς αυτού του κινητού.

"Δεν ξέρω τι έχει. Δεν ξέρω τι κάνει. Κοστίζει 900. Έχει μήλο. Ειναι το καλύτερο"

Όλοι έχουμε συναντήσει τέτοιους, right?

• Super Moderators

"Δεν ξέρω τι έχει. Δεν ξέρω τι κάνει. Κοστίζει 900. Έχει μήλο. Ειναι το καλύτερο"

Και το ανάποδο!

• Like 1

με 200 ευρω συσκευη ομως πλεον ( εκτος και αν εισαι θυμα και θες να γραφει πανω την καλη μαρκα ) παιρνεις τηλεφωνο που σκοτωνει.

δειτε κ αυτο 

Δεν αντεξα να το δω ολο,καπου στην μεση το εκλεισα.

Παραήταν επώδυνο και απογοητευτικο για το "πιο ευφυες θηλαστικό σε αυτον τον πλανήτη".

• Like 1

η αληθεια ειναι οτι και το κοινο του android αγοραζει πανισχυρες ( ειτε ακριβες ειτε φθηνες ) συσκευες και δεν εκμεταλλευεται ουτε το 40% των δυνατοτητων τους.αποπολλους φιλους ειδικα που εχω προτεινει καποιο διπυρηνο galaxy πχ για να τους ικανοποιησει ακριβως,εχω δει πληρη απαξιωση,για να παει η συζητηση σε καποιο 5ιντσο ( το λιγοτερο ) και 8πυρηνο ( ειχαν και στο χωριο του ) κινητο που θα τους χρησιμευσει σαν εφοδιο στον δυσκολο κοσμο των social media..επισης,η πιο συνηθισμενη ερωτηση των επιδοξων πελατων μου οταν τους παρουσιαζω ενα galaxy s3/s4 ειναι: τι καμερα εχει? go figure..

https://www.youtube.com/watch?v=8IEWAQiuz7o

για να τελειωνουν οι παραφιλολογιες.

ας το δουν και αυτοι που λενε οτι αλλαξαν μονο οθονη και τους εβγαλε το error

με λιγα λογια μπορουμε να αλλαξουμε οθονη απλα κραταμε το παλιο touchid και βαζουμε στην καινουργια οθονη το μεταλλικο πλαισιο απο την χαλασμενη οθονη... γιατι εκει υπαρχει το καλωδιο του touch id

• Like 1

δειτε κ αυτο 

Ναι  αν αυτο σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα τοτε παιρνεις ,εγω θα στο χαλασω το ονειρο ?

Κουβέντα να γίνεται μωρέ (για μερικούς είναι και ψυχοθεραπεία, οπότε δες το και σαν κοινωνικό έργο). Αν βάζαμε μια επιλογή στην αρχή του topic που για να ποστάρεις κάτι θα έπρεπε να βάλεις valid serial number από iphone, θα ήμασταν εδώ 6-7 μηνύματα...  :devil:

To λες και το ξαναλές, αυτοσυμφωνείς και χαίρεσαι.

Πρώτον δεν είναι προϋπόθεση να έχεις iphone για να κρίνεις μία είδηση περί apple. Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά, ούτε είναι πουθενά γραμμένο. Μπορεί κάλλιστα να είχες στο παρελθόν, ή να ενδιαφέρεσαι να ξαναέχεις στο μέλλον. Στην πρώτη περίπτωση έχεις ιδία γνώση, στην δεύτερη, οφείλεις να μάθεις και ενημερωθείς για να μην την πατήσεις όπως κάποιοι άλλοι.

Δεύτερον, σε άλλο φόρουμ όπου συχνάζουν κατά βάση χρήστες iphone, το αντίστοιχο thread για το ίδιο θέμα έχει σχεδόν αποκλειστικά αρνητικά σχόλια, και κανείς δεν προσπαθεί να δικαιολογήσει την apple, το αντίθετο. Το consensus είναι πως η εταιρεία δεν το κάνει από ενδιαφέρον για την ασφάλεια των χρηστών, αλλά απλά για να βγάλει από την μύγα ξύγκι.

Βλέπουμε λοιπόν το εξής παράδοξο. Όταν οι χρήστες iphone είναι πιο πριβέ, μεταξύ τους, τότε θάβουν την apple ανοιχτά και λένε τον πόνο τους χωρίς τύψεις και άλλους φραγμούς. Όταν όμως οι ίδιοι χρήστες είναι μαζί με άλλους, χρήστες άλλων συσκευών τότε ξαφνικά πέφτει ομερτά, αποσιωπούν όλα τα προβλήματα, bugs, ατασθαλίες, βίτσια των συγκεκριμένων συσκευών, και κάνουν ακόμα και τον Κίανου Ρήβς στο Devils' advocate να ντρέπεται.

Εντυπωσιακό οπωσδήποτε, αν και έχει την εξήγησή του, που μας την παρέχει η επιστήμη της ψυχολογίας / ψυχανάλυσης.

• Like 5

• Super Moderators

To λες και το ξαναλές, αυτοσυμφωνείς και χαίρεσαι.

Πρώτον δεν είναι προϋπόθεση να έχεις iphone για να κρίνεις μία είδηση περί apple. Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά, ούτε είναι πουθενά γραμμένο. Μπορεί κάλλιστα να είχες στο παρελθόν, ή να ενδιαφέρεσαι να ξαναέχεις στο μέλλον. Στην πρώτη περίπτωση έχεις ιδία γνώση, στην δεύτερη, οφείλεις να μάθεις και ενημερωθείς για να μην την πατήσεις όπως κάποιοι άλλοι.

Δεύτερον, σε άλλο φόρουμ όπου συχνάζουν κατά βάση χρήστες iphone, το αντίστοιχο thread για το ίδιο θέμα έχει σχεδόν αποκλειστικά αρνητικά σχόλια, και κανείς δεν προσπαθεί να δικαιολογήσει την apple, το αντίθετο. Το consensus είναι πως η εταιρεία δεν το κάνει από ενδιαφέρον για την ασφάλεια των χρηστών, αλλά απλά για να βγάλει από την μύγα ξύγκι.

Βλέπουμε λοιπόν το εξής παράδοξο. Όταν οι χρήστες iphone είναι πιο πριβέ, μεταξύ τους, τότε θάβουν την apple ανοιχτά και λένε τον πόνο τους χωρίς τύψεις και άλλους φραγμούς. Όταν όμως οι ίδιοι χρήστες είναι μαζί με άλλους, χρήστες άλλων συσκευών τότε ξαφνικά πέφτει ομερτά, αποσιωπούν όλα τα προβλήματα, bugs, ατασθαλίες, βίτσια των συγκεκριμένων συσκευών, και κάνουν ακόμα και τον Κίανου Ρήβς στο Devils' advocate να ντρέπεται.

Εντυπωσιακό οπωσδήποτε, αν και έχει την εξήγησή του, που μας την παρέχει η επιστήμη της ψυχολογίας / ψυχανάλυσης.

Μην το βλέπεις έτσι υπερβολικά. Το "πρόβλημά" μου δεν είναι πως σχολιάζει κάποιος που δεν έχει τη συσκευή αλλά όταν σχολιάζει για διάφορα τεχνικά θέματα που θεωρεί πως ισχύουν επειδή απλά τα διάβασε από κάποιον κάπου online χωρίς να γνωρίζει καν αν ισχύουν για το iphone. Σα να μπει σήμερα ας πούμε κάποιος και να πει "χάλια" το iphone, δεν έχει καν ακόμη 4g (επειδή έμεινε στο 3gs ας πούμε)... :)

• Like 2

Ναι  αν αυτο σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα τοτε παιρνεις ,εγω θα στο χαλασω το ονειρο ?

μ αρεσει που αναφερεσαι σε ονειρα,οπως φαινεται ζεις μεσα σε ενα τετοιο.

δωσε εσυ ενα μισθο για να παρεις την κινηταρα σου,νεοελληνα..

Δεν σας είπα ποτέ πως δεν ισχύουν τα νούμερα στις πωλήσεις. Απλά έχουμε κάτι παράδοξο στις εικόνες που βλεπουμε βλέπω έξω στην real life...

fixed

Καλό είναι να μη γενικεύουμε :)

Δεν μπερδεύω τίποτα. Έγραψα πως σε αντίθεση με τα νούμερα, αυτό που βλέπω γύρω μου είναι διαφορετικό. Απλό δεν είναι? Επίσης βλέπω μια χαρά για την ώρα και δεν "νομίζω" πως βλέπω. 

σέβομαι αυτό που λές και αυτό που βλέπεις και σε πιστεύω.

Όμως, μην ξεχνάς, αναφέρεσαι σε εκείνο που εσύ βλέπεις.

• Like 1

• Super Moderators

fixed

Καλό είναι να μη γενικεύουμε :)

σέβομαι αυτό που λές και αυτό που βλέπεις και σε πιστεύω.

Όμως, μην ξεχνάς, αναφέρεσαι σε εκείνο που εσύ βλέπεις.

Μου αρέσει που μιλάμε σα να έχουμε πρόβλημα κατανόησης! :P

Η Apple εξέδωσε νέες εκδόσεις του iOS 9.2.1 για τις παρακάτω συσκευές...

iPhone 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Air 2, and iPad Pro.

Οι νέες εκδόσεις διορθώνουν το Error 53 και επιτρέπουν το Restore της συσκευής. Η επίσημη απάντηση ήταν ότι το όλο πρόβλημα οφειλόταν σε έκδοση του iOS η οποία κάνει Test της σωστής λειτουργίας του Touch ID πριν το τηλέφωνο φύγει απο το εργοστάσιο και δεν έπρεπε να επηρεάσει τους τελικούς καταναλωτές...

Μάλλον φοβήθηκαν τις μαζικές μηνύσεις και αποφάσισαν να ανακαλέσουν...

Πηγή: http://www.macrumors.com/2016/02/18/apple-ios-9-2-1-error-53-fix/

• Like 2

Η Apple εξέδωσε νέες εκδόσεις του iOS 9.2.1 για τις παρακάτω συσκευές...

iPhone 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Air 2, and iPad Pro.

Οι νέες εκδόσεις διορθώνουν το Error 53 και επιτρέπουν το Restore της συσκευής. Η επίσημη απάντηση ήταν ότι το όλο πρόβλημα οφειλόταν σε έκδοση του iOS η οποία κάνει Test της σωστής λειτουργίας του Touch ID πριν το τηλέφωνο φύγει απο το εργοστάσιο και δεν έπρεπε να επηρεάσει τους τελικούς καταναλωτές...

Μάλλον φοβήθηκαν τις μαζικές μηνύσεις και αποφάσισαν να ανακαλέσουν...

Πηγή: http://www.macrumors.com/2016/02/18/apple-ios-9-2-1-error-53-fix/

Μια μεγάλη νίκη των χρηστών. Συλλυπητήρια sσε όσους υποστήριξαν το error 53 σθεναρά και θα χαθεί η ασφάλεια τους τώρα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...