Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

η αντικατασταση οθονης με ιμιτασιον σε τι ακριβως θιγει την ασφαλεια ρε συ idane?

γιατι νταξ εχετε αναγει την παπαντζα σε επιστημη εδω μεσα

Η παπάντζα γίνεται τη στιγμή που βάζεις κάτι μη γνήσιο στη συσκευή σου. 

Απο κει και πέρα δεν είμαι και τεχνικός για να γνωρίζω τι άλλο μπορεί να πάει μαζί με μια οθόνη. Ξεκίνησε η ιστορία από την αντικατάσταση του touch id και μετά ο καθένας άρχισε να λέει τον πόνο του στο internet: εμένα μου το έβγαλε το error 53 μετά από αλλαγή οθόνης, εμένα μετά από αλλαγή των πλαϊνών κουμπιών, εμένα επειδή άλλαξα θήκη :P

Καταλαβαίνεις πως η ιστορία ξέφυγε πολύ από την πραγματικότητα, όπως και σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση. 

• Like 2
Δημοσ.

η αντικατασταση οθονης με ιμιτασιον σε τι ακριβως θιγει την ασφαλεια ρε συ idane?

γιατι νταξ εχετε αναγει την παπαντζα σε επιστημη εδω μεσα

ιμιτασιόν έχω βάλει ΜΟΝΟΣ μου στο 6 μου, από το ebay .

Δεν άλλαξα όμως το home button aka touch id. 

Δεν έχει ούτε θα έχει κανένα θέμα το κινητό μου.

Αυτό ακριβώς λέω αδελφέ. Πάνε και αλλάζουν οθόνη και μαζί βάζουν ΆΛΛΟ home button!!! και κλειδώνει το κινητό!

Γράφονται παπάντζες όπως λες και προσπαθώ να δώσω την πραγματική εικόνα για να μην μας καίνε με κουκουρούκου διαβασμένες ειδήσεις....

απο την Guardian

http://www.theguardian.com/money/2016/feb/05/error-53-apple-iphone-software-update-handset-worthless-third-party-repair

"Freelance photographer and self-confessed Apple addict Antonio Olmos says this happened to his phone a few weeks ago after he upgraded his software. Olmos had previously had his handset repaired while on an assignment for the Guardian in Macedonia. “I was in the Balkans covering the refugee crisis in September when I dropped my phone. Because I desperately needed it for work I got it fixed at a local shop, as there are no Apple stores in Macedonia. They repaired the screen and home button, and it worked perfectly.”

Δημοσ.

για το touch id συμφωνω κ υπερθεματιζω ,πολυ καλα κανει η apple κ τα μπρικαρει κ θα προσθετα οτι η κινηση της προσδιδει σοβαροτητα κ αποφασιστικοτητα 

αλλα ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα η οθονη απεικονισης που δεν εχει δυνατοτητα παρεμβασης στο λειτουργικο παρα μονο απεικονιζει ,δεν μπορει να κανει κατι αλλο εξ ορισμου αλλα κ να μπορουσε λεμε δεν θα ειχε διαυλο επικοινωνιας για να το κανει ,δεχεται μονο σηματα τα οποια απεικονιζει

εμενα ειλικρινα μου κανει για δικαιολογια απο μεριας apple

ιμιτασιόν έχω βάλει ΜΟΝΟΣ μου στο 6 μου, από το ebay .

Δεν άλλαξα όμως το home button aka touch id. 

Δεν έχει ούτε θα έχει κανένα θέμα το κινητό μου.

Αυτό ακριβώς λέω αδελφέ. Πάνε και αλλάζουν οθόνη και μαζί βάζουν ΆΛΛΟ home button!!! και κλειδώνει το κινητό!

Γράφονται παπάντζες όπως λες και προσπαθώ να δώσω την πραγματική εικόνα για να μην μας καίνε με κουκουρούκου διαβασμένες ειδήσεις....

οπα, αν ισχυει αυτο που λες ανακαλω κ οπως εγραψα κ παραπανω συμφωνω απολυτα τοτε με την τακτικη της apple

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

για το touch id συμφωνω κ υπερθεματιζω ,πολυ καλα κανει η apple κ τα μπρικαρει κ θα προσθετα οτι η κινηση της προσδιδει σοβαροτητα κ αποφασιστικοτητα 

αλλα ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα η οθονη απεικονισης που δεν εχει δυνατοτητα παρεμβασης στο λειτουργικο παρα μονο απεικονιζει ,δεν μπορει να κανει κατι αλλο εξ ορισμου αλλα κ να μπορουσε λεμε δεν θα ειχε διαυλο επικοινωνιας για να το κανει ,δεχεται μονο σηματα τα οποια απεικονιζει

εμενα ειλικρινα μου κανει για δικαιολογια απο μεριας apple

οπα, αν ισχυει αυτο που λες ανακαλω κ οπως εγραψα κ παραπανω συμφωνω απολυτα τοτε με την τακτικη της apple

Αυτό λέμε βρε συ απο την αρχή! Ότι δεν υπήρξε ποτέ επίσημη αναφορά πως η συσκευή κλειδώνει και με αλλαγές εκτός από το touch id. Μόνο σχόλια και αναφορές από χρήστες που δεν μπορείς να πεις πως είναι ο κανόνας.

• Like 2
Δημοσ.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ΕΙΔΙΚΑ για το κεντρικό κουμπί που ενσωματώνει τον αισθητήρα TouchID, είναι πολύ σωστή κίνηση και ορθώς κλειδώνει το τηλέφωνο. Παρέχει ασφάλεια στον νόμιμο ιδιοκτήτη παρόμοια με το κλείδωμα του icloud.

Για σκεφτείτε να κλέψει κάποιος ένα κινητό κλειδωμένο με TouchID, να πάει σε ανεπίσημο service, του αλλάζουν το TouchID, ουσιαστικά δηλαδή ακυρώνεται η ασφάλεια και "μπαίνει" κανονικά στο κλεμμένο κινητό, στις πιστωτικές κάρτες και στα δεδομένα που φυλάσσονται στο κινητό. 

Πολύ σωστό, αλλά ούτε ενημερώθηκε κανείς προτού συμβεί έτσι ώστε με την αλλαγή οθόνης, όχι μόνο το touch ID να χάνονται οριστικά τα data.

Δημοσ.

Απλό είναι:

στην περίπτωση που αναγνωρίζεται καινούργιο Touch ID, ζήτα το password για να επιτρέψεις πρόσβαση στην συσκευή και μετά ξεκίνα την διαδικασία για σετάρισμα του δακτυλικού αποτυπώματος από την αρχή.

Δύσκολο δεν είναι, όμως τα τζιμάνια στην Apple προτίμησαν να αρμέξουν τον κόσμο.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτσε ρε συ γιατί νομίζω το έχουμε ξεχειλώσει το θέμα! Καταρχάς δεν γνωρίζουμε ακόμη 100% πότε κλειδώνει μια συσκευή απο μη εξουσιοδοτημένο service/ανταλλακτικά. Επιπλέον, αν δώσεις 1000 ευρώ για ένα τηλέφωνο, ποιο είναι το πιο λογικό σενάριο αν σου πάθει κάτι? Nα το πας στον μπαρμπα Μήτσο αντί για το επίσημο service???

κοίταξε το θέμα με αυτή την εταιρεία είναι ότι το παραξυλώνει αν ισχύει το κλείδωμα,γενικά το λάθος των καταναλωτών είναι ότι δεν σκέφτονται με "πονηριά" γιατί όταν εκβιάζεις τον κατασκευαστή πως αν δεν βγάλει αυτό που θες δεν θα το αγοράσεις κερδίζεις.

η apple καλά κάνει και κάνει αυτά τα κόλπα και εγώ αν έβλεπα ότι πουλάω κάτι με τους όρους ακριβώς όπως με συμφέρουν θα τα έκοβα και θα τα έραβα όπως θέλω.

όταν βγήκαν τα Iphone "άξιζαν" τα λεφτά τους γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο να κάνεις την δουλειά σου,όμως τώρα δεν δικαιολογούνται τέτοιες ανοχές απο τους καταναλωτές προς τις εταιρείες.

το αν εγώ θέλω να πάρω μια οθόνη γνήσια απο ebay απο κάποιον που του έπεσε σε νερά το iphone πιστεύω είναι δικαίωμα μου γιατί φίλε το πλήρωσα το μαραφέτι,ότι θέλω το κάνω και δεν έχει δικαίωμα η εταιρία να μου το κλειδώσει.

• Like 1
Δημοσ.

κοίταξε το θέμα με αυτή την εταιρεία είναι ότι το παραξυλώνει αν ισχύει το κλείδωμα,γενικά το λάθος των καταναλωτών είναι ότι δεν σκέφτονται με "πονηριά" γιατί όταν εκβιάζεις τον κατασκευαστή πως αν δεν βγάλει αυτό που θες δεν θα το αγοράσεις κερδίζεις.

η apple καλά κάνει και κάνει αυτά τα κόλπα και εγώ αν έβλεπα ότι πουλάω κάτι με τους όρους ακριβώς όπως με συμφέρουν θα τα έκοβα και θα τα έραβα όπως θέλω.

όταν βγήκαν τα Iphone "άξιζαν" τα λεφτά τους γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο να κάνεις την δουλειά σου,όμως τώρα δεν δικαιολογούνται τέτοιες ανοχές απο τους καταναλωτές προς τις εταιρείες.

το αν εγώ θέλω να πάρω μια οθόνη γνήσια απο ebay απο κάποιον που του έκλεψαν  έπεσε σε νερά  το iphone πιστεύω είναι δικαίωμα μου γιατί φίλε το πλήρωσα το μαραφέτι,ότι θέλω το κάνω και δεν έχει δικαίωμα η εταιρία να μου το κλειδώσει.

fixed

YΓ. Τελικα μενουν  λιγοτερα πραγματα να πωληθουν απο ενα κλεμμενο iphone....με αυτη την "πατάτα" της apple.

Δημοσ.

Not fixed.

Είσαι κακοπροαίρετος αν νομίζεις ότι όλα τα iPhone που πωλούνται για ανταλλακτικά είναι Κλέμμενα.

Το θέμα δεν έχει να κάνει με το error 53,αλλά με την ηλίθια δικαιολογία της ασφαλείας.

Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι πολλές εταιρίες το έχουν κάνει αυτό (πχ σε air condition inverter) δεν μπορείς να βάλεις ημιτασιον πράγματα με την δικαιολογία ότι δεν είναι αξιόπιστα, αλλά στην ουσία για να έχουν το σέρβις το κάνουν.

Ο μπάρμπα-Μητσος θα το κλείσει το μαγαζάκι του(η θα τον πάρει η εταιρία να σου φτιάχνει το πραγματακι σου χωρίς να το ξέρεις),και θα πήγενεις στο σέρβις της εταιρίας, η στον Γερμανό και θα σου λέει ότι δεν συμφαιρει να το φτιάξεις-πάρε καινούριο .

Δημοσ.

Ένα πρόσωπο που χωρίς νόμιμη δικαιολογία καταστρέφει ή προκαλεί ζημιές σε οποιαδήποτε περιουσία που ανήκει σε κάποιον άλλον ή να είναι απερίσκεπτος ως προς το αν μια ιδιοκτησία θα καταστραφεί ή υποστεί ζημιά, τότε είναι ένοχος αδικήματος!!!!

Αυτά

• Like 2
Δημοσ.

πως θα ακουγοταν μια μηνυση απο τον πελατη της  στην apple ομως, για αυτες τις μαλακιες που κανει?

οσα παραθυρακια και αν εχει κλεισει,αν γινει μια μαζικη αγωγη πιστευω οτι θα ειχε αποτελεσματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πως θα ακουγοταν μια μηνυση απο τον πελατη της στην apple ομως, για αυτες τις μαλακιες που κανει?

οσα παραθυρακια και αν εχει κλεισει,αν γινει μια μαζικη αγωγη πιστευω οτι θα ειχε αποτελεσματα.

Εδω εισαι:

Law Firms Consider 'Error 53' Lawsuits Against Apple as Some Stores Authorized for Repairs

Επεξ/σία από haHa
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σας το ειπα. Ηταν αναμενόμενο

Αν σκεφτείς πως κάνουν μηνύσεις για ο,τι τρελό μπορείς να φανταστείς, ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο. Και αν προχωρήσει αυτο θα είναι και μια ευκαιρία να μάθουμε όλες τις προϋποθέσεις που πρέπει να ισχύουν, ώστε να εμφανιστεί το error 53.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...