SaFiS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Αρα infoquest και document λογικά θα είναι επίσημες εδώ Ελλάδα, με ανταλλακτικά γνήσια από την ίδια μαμά apple. Oλοι τα άλλα μαγαζακια android της εργατικης ταξης και κανενα πισι με πεντιουμ 4 θα φτιαχνουν και ολοι θα ζησουμε αγαπημενοι! Να το ξαναγράψω. Στην Ελλάδα ΚΑΝΕΝΑ απο τα εξουσιοδοτημένα (όχι επίσημα) service, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ. Δίνεις την συσκευή + διαφορά και παίρνεις άλλη (εφόσον είναι εκτός εγγύησης). Απλά πριν είχαμε μόνο Arvato / Γερμανό που έχουν την καραμέλα της υγρασίας ώστε να τα βγάζουν όλα εκτός εγγύησης. Αυτός είναι και ο λόγος (το υψηλό κόστος) που έχουμε γεμίσει μαγαζάκια i-κάτι. Αυτοί χρησιμοποιούν υποτίθεται OEM Parts που και πάλι είναι ψέμα. Στο εξωτερικό, στα ΕΠΙΣΗΜΑ Apple Store γίνονται πλέον επισκευές με ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ και πάνω κάτω στις τιμές των συνοικιακών της Ελλάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Οπότε... ρίξτε χολή haters, αλλάξτε κινητά οι άλλοι... να παραμείνουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ που 'μασταν εξ' αρχής! Εκλεκτοί? Εκλεκτός είναι αυτός που ξεχωρίζει για την ποιοτητα, τις ικανότητες, τα προσόντα του. Η Apple συσκευή μπορεί να είναι εκλεκτή, εσυ μονο που μιλάς κατ' αυτό τον απαξιωτικό τρόπο για τους υπόλοιπους εισαι τουλαχιστον απαραδεκτος, εκτός εαν είσαι καποιος απο τους developers αυτής της συσκευής οποτε τα όσα κάνει οφείλονται στα έργα και τις σκέψεις σου. Εαν αυτό ισχύει, συγγνώμη για οσα προείπα. Εν οχι, εισαι ψωνάρα και μάλλον το κλασικό παράδειγμα "εχω iPhone, παμε μια βολτα??¨" 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gunix Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Πιο δυνατή την έκανε βασικά... Μόνο?? Όχι μόνο αυτό αλλά και πολλά άλλα πράγματα. Επίσης την έκανα να είναι visionary. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Συσκευές iPhone “απενεργοποιούνται” μόλις η Apple ανιχνεύσει επισκευές από τρίτους Εγγύηση οι κλασικοί apple fans, φοβερές απαντήσεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Εγγύηση οι κλασικοί apple fans, φοβερές απαντήσεις Ενώ οι Haters πάνε πίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει περίπτωση να πας το iphone σου με σπασμένη οθόνη στο επίσημο service και να το πάρεις πίσω με τα αρχεία σου; Νομίζω πως όχι, άλλη συσκευή θα πάρεις. Άρα πως σε προστατεύει; (Σοβαρά ρωτάω, δεν το έχω καταλάβει. Εκτός κι αν αυτό συμβαίνει μόνο εδώ που δεν έχουμε apple store, αλλά και πάλι είναι θέμα.) Στα καινούργια μοντέλα μόνο τόσο παίρνουν για αλλαγή οθόνης; Απο τη στιγμή που έχω σημαντικά αρχεία στη συσκευή μου, δεν θα περιμένω να μου συμβεί η στραβή για να αγχωθώ για τα αρχεία μου. icloud rulez Ενώ οι Haters πάνε πίσω... Στις 14 σελίδες που έχουμε φτάσει εως τώρα, ζήτημα να γεμίσουμε μία όσοι έχουμε πραγματικά ios συσκευές. Αλλά δεν πειράζει, "τζέρτζελο" να γίνεται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Απο τη στιγμή που έχω σημαντικά αρχεία στη συσκευή μου, δεν θα περιμένω να μου συμβεί η στραβή για να αγχωθώ για τα αρχεία μου. icloud rulez Τότε πως αυτή η κίνηση προστατεύει τα αρχεία σου; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Απο τη στιγμή που έχω σημαντικά αρχεία στη συσκευή μου, δεν θα περιμένω να μου συμβεί η στραβή για να αγχωθώ για τα αρχεία μου. icloud rulez Στις 14 σελίδες που έχουμε φτάσει εως τώρα, ζήτημα να γεμίσουμε μία όσοι έχουμε πραγματικά ios συσκευές. Αλλά δεν πειράζει, "τζέρτζελο" να γίνεται! Μα είναι απλό. Από τη στιγμή που δε μπορεί να εξακριβώσει την αξιοπιστία όλων των κινέζικων ToutchID ανταλλακτικών, δεν έιναι σε θέση να εγγυηθεί την ασφάλεια της αυθεντικοποίησης κατά τη συναλλαγή του ξεκλειδώματος. Εάν το ανταλλακτικό είναι πειραγμένο, η εμπιστευτικότητα είναι διαβλητή και ώς εκ' τούτου και η ασφάλεια. Έως ότου βρεθεί καλύτερος τρόπος, το ημίμετρο που επιβάλλει είναι μονόδρομος. Δηλαδή τί θα έπρεπε να κάνει; Ειδικά από κίνα μεριά, έχουν βγεί ένα σωρό ιστορίες με hw_keyloggers και χίλια δυό άλλα. Φαντάσου οι τράπεζες, αντί να πήγαιναν στη Wincor, να περνούσαν κινέζικα noName πληκτρολόγια με keylogger στα ATM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Τότε πως αυτή η κίνηση προστατεύει τα αρχεία σου; Αυτή τη στιγμή, ας πούμε πως αισθάνομαι κάπως καλύτερα όταν γνωρίζω πως είναι σχεδόν αδύνατον να ανοίξει κάποιος μια συσκευή μου ios που μου έκλεψαν ή την έχασα κάπου. Αν υπάρχει η δυνατότητα να μπορείς να αντικαταστήσεις σημαντικά στοιχεία της συσκευής με μη γνήσια, φαντάζομαι πως θα άνοιγαν διάφορες επιπλέον "πόρτες". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ocelotgr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει παραπανω, αλλα λογω επαγγελματος (καταστημα επισκευων) εχω συχνη επαφη με την παραπανω κατασταση, η οποια συνοπτικα εχει ως εξης: Απο το iPhone 5s κ μετα, αλλαγη του home flex με aftermarket απενεργοποιει απλως το touch id (η επιλογη εμφανιζεται greyed out, δεν υπαρχει τροπος να ενεργοποιηθει το αποτυπωμα δηλαδη, το οποιο ειναι κ λογικο, καθως το serial του touch id με καποιον τροπο ταυτιζεται με αυτο της cpu). Aπο το iPhone 6 κ μετα, αλλαγη του home flex με aftermarket, εχει το ιδιο αποτελεσμα, μεχρι ενδεχομενο restore/update. Μολις αυτο γινει, εμφανιζεται error 53 (σε καθε προσπαθεια, απο dfu η οχι) κ η συσκευη αχρηστευεται. Υπαρχουν καποια ημιμετρα που λειτουργουν σε λιγες περιπτωσεις (επαναφορα με το γνησιο home flex πανω, αν υπαρχει κ ειναι λειτουργικο εως ενα βαθμο, ή "ημι-επισκευη" του flex οταν αυτο ειναι εφικτο, χωρις παρεμβαση στο ολοκληρωμενο που το αχρηστευει), αλλα η μονη σιγουρη λυση ειναι η αλλαγη της cpu μαζι με το touch ic κ επαναπρογραμματισμος, που ουσιαστικα σημαινει σχεδον αλλαγη πλακετας (κ κοστιζει αρκετα παραπανω), οποτε σχεδον παντα κρινεται ασυμφορο. Το θεμα υφισταται εδω κ αρκετο καιρο, απλα προφανως τωρα αρχισε να κυκλοφορει. Σχετικα με το κομματι του infosec τωρα, καθως πρακτικα δεν υπηρχε θεμα με το 5s, θεωρω πως ο κυριος λογος που συνεβη αυτο (κ θα επεκταθει σχεδον σιγουρα) ειναι ο περιορισμος των aftermarket επισκευων, κ οχι η ασφαλεια. Εξαλλου, υπαρχει παντα αναγκαστικα backup μεθοδος unlock (πχ. passcode, η password για τα itunes backups), ενω το αποτυπωμα, αν δεν κανω λαθος, αποθηκευεται σε ξεχωριστο ολοκληρωμενο (οποτε κ δεν ειναι προσπελασιμο απο το aftermarket ανταλλακτικο, ουτε καν σε επιπεδο hardware δηλαδη, ποσο μαλλον σε επιπεδο sw). Αυτα τα ολιγα, μεχρι στιγμης παντως ισχυει το καθε περσι κ καλυτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dorinpro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Λείπαμε αυτούς που αγοράσανε IPhone από τους κινέζους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tamis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ένας φίλος μου, προσπάθησε να αλλάξει τα λαμπάκια σε μια bmw. Αυτά τα μπροστινά τις ψείρες. Το αμάξι αναγνώρισε ότι ήτανε ιμιτασιόν και έβγαλε σφάλμα και δεν δουλεύανε. Εντάξει η bmw δεν έχει τόσο κομπλεξικους hatters όσο η Apple και ποτε δεν πρόκειται να την κράξουν και μια χαρά πουλάει ακόμα και σε αυτούς που κράζουν τώρα την Apple. Όπως είπαν κάποιοι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κ.... με την μόνη διαφορά οτι όταν ξανά άλλαξε τις ψείρες δούλεψε και δεν πέταξε το αυτοκίνητο ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
goblin83 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Εκλεκτοί? Εκλεκτός είναι αυτός που ξεχωρίζει για την ποιοτητα, τις ικανότητες, τα προσόντα του. Η Apple συσκευή μπορεί να είναι εκλεκτή, εσυ μονο που μιλάς κατ' αυτό τον απαξιωτικό τρόπο για τους υπόλοιπους εισαι τουλαχιστον απαραδεκτος, εκτός εαν είσαι καποιος απο τους developers αυτής της συσκευής οποτε τα όσα κάνει οφείλονται στα έργα και τις σκέψεις σου. Εαν αυτό ισχύει, συγγνώμη για οσα προείπα. Εν οχι, εισαι ψωνάρα και μάλλον το κλασικό παράδειγμα "εχω iPhone, παμε μια βολτα??¨" Έλα μωρε που δίνεις βάση και'συ. Ο τύπος προφανώς μέθυσε από χυμό μήλου, εξού και τα ακαταλαβίστικα για πίτες και τζιτζίκια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 με την μόνη διαφορά οτι όταν ξανά άλλαξε τις ψείρες δούλεψε και δεν πέταξε το αυτοκίνητο ... δεν πετιέται ένα αυτοκίνητο τόσο εύκολα ,όσο πετιέται ένα iPhone. Αν και αυτό τώρα πια είναι συζητήσιμο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
web_assasin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 βγηκε γελιο παντως κ σημερα,να ειναι καλα η apple 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα