Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Αν σε σεβοταν θα σε αφηνε να επιλεξεις. Να σε αρμεξει θελει. Αν δηλαδη στο αμαξι βαλεις Imitation ανταλλακτικο δεν πρεπει να παιρνει μπροστα;;; Δεκτο να χανεις εγγυηση. Δεκτο ακομα και να μη στο φτιαχνουν εφοσον δεν ειναι γνησια ολα. Αλλα ως εκει.... Η συσκευη σου ανηκει και δεν εχει δικαιωμα να στην κανει brick. Αλλιως τα λεφτα πισω..... Προτιμώ να απολαμβάνω την αξιοπιστία της συσκευής κάθε φορά. Δεν μου έτυχε έως τώρα να πάθει κάτι κανένα απο τα iphones που έχω κατά καιρούς και αν πάθει θα είναι εξαιτίας μου οπότε θα πρέπει να πληρώσω το κόστος της επισκευής. Αν έχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα και πάθει κάτι χωρίς να φταίω εγώ, το καλύπτει η εγγύηση και συνήθως αυτά τα βλέπεις από τις πρώτες μέρες και όχι όταν βγει εκτός εγγύησης. Ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο, αν θα ήθελε να θεωρείται από τα καλύτερα, σαφώς και θα έπρεπε να μην παίρνει καν μπρος όταν θα του έβαζα μη γνήσια ανταλλακτικά. Θα μου πεις "τι θα έκανες αν το αυτοκίνητο ήταν πλεον 10ετίας"? Θα σου απαντήσω ..."δεν ξέρω" (πιθανόν αν άξιζε τον κόπο θα συνέχιζα να επιλέγω τα γνήσια ανταλλακτικά). Στη δουλειά έχει τύχει να έρθουν πολλές φορές χρήστες iphone που πήγαν σε γνωστό τους ή μη εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής και αν δεις σε τι κατάσταση τους το "έδεσαν" ξανά θα πάθεις πλάκα. Τα άτομα αυτά βέβαια δεν πρόσεχαν καν τις λεπτομέρειες που κοιτάζω εγώ σε μια συσκευή που με ενδιαφέρει οπότε δεν τους ένοιαζε αν η οθόνη πλεον δεν πατούσε 100% σωστά ή αν το home button είχε άλλη αίσθηση στο πάτημα ή αν "έπαιζε" με μικροκενά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkord Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Φαντασου να βγαλει η apple αυτοκινητο τι εχει να γινει. Αν ο αερας στα λαστιχα δεν εχει βγει απο τα πνευμονια του Tim Cook, θα βγαζει κανενα error 53 την ωρα που οδηγεις στην εθνικη (για την ασφαλεια σου, παντα) και θα γνωρισεις τον Steve Jobs απο κοντα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Θα πάρει τις iApps, χωρίς χαζα errors. Συμφωνείς σε αυτό που ειπα δλδ Nope. Μιάς και δε γνωρίζεις από islandwood, οι εφαρμογές θα είναι πορταρισμένες οπότε... πήχτρα σε errors, bugs κλπ. Κλόπι πέιστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δε μπορώ να σας καταλάβω αλήθεια. Η Microsoft μπαναρε τα Xbox επειδή δικαιολογημένα κάποιος πείραζε το σύστημα είτε με hardware είτε με software επειδή παραβίασε το Eula. Γιατι να μη κάνει το ίδιο η apple; Προστατεύει την ιδιοκτησία της γιατι πλέον γίνεται παραχώρηση αδειας και όχι κτίση αντικειμενου. Όταν πας τη Bmw στο μπαρμπαμιτσο και σου πειράξει το can και μείνει κόκκαλο το αμαξι πας στη bmw και πληρώνεις για να επισκευαστεί. Δε βλέπω το παράλογο κάπου. Θες να βάλεις μονος σου χέρι; θα έχεις και το ανάλογο αντιτιμο σε ότι αναλογεί αυτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Γιαυτο WM και Ιris Scanner και δεν έχω ουτε ηλίθια errors ουτε φοβάμαι η MS μην κάνει την ιδια ανοησια με την apple Tωρα που το σκεφτομαι αν προσαρμοσω στην καμερα ενος windows phone μια συσκευή και στελενει τα ιδια σηματα με την καμερα , χρησιμοποιώντας απλώς φωτογραφίες των ματιών σου, πχ. απο selfie στο facebook , θα μπορόυσα ανετα να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο σου.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Tωρα που το σκεφτομαι αν προσαρμοσω στην καμερα ενος windows phone μια συσκευή και στελενει τα ιδια σηματα με την καμερα , χρησιμοποιώντας απλώς φωτογραφίες των ματιών σου, πχ. απο selfie στο facebook , θα μπορόυσα ανετα να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο σου.... Επίσης, εάν του κόψεις και το δάχτυλο θα είσαι cross-platform 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Επίσης, εάν του κόψεις και το δάχτυλο θα είσαι cross-platform Δεν είναι τοσο εύκολο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tableto Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Η Apple μου θυμίζει όλο και περισσότερο κάτι cult αμερικάνικες θρησκευτικές αιρέσεις , πολύ κλειστά συστήματα , φανατικά θρησκευόμενοι οπαδοί που τους καταληστεύουν τα περιουσιακά τους στοιχεία αλλά έτοιμοι να πεθάνουν για την εταιρία τους , θρησκευτικός αρχηγός με απόλυτο έλεγχο στούς πιστούς του , βλέπε Steve Jobs που τον έχουν αγιοποιήσει . when you go mac you never go back , δηλαδή άπαξ και σε κάνουν δικό τους δέ γλιτώνεις , όλοι εκτός της αίρεσης είναι εχθροί , δές πως μιλάνε εδώ οι αππλε οπαδοί για τους βέβηλους απέξω αλλοπιστους 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική. Κάνει η apple επισκευές; Απ'όσο ξέρω όχι, αντικατάσταση συσκευής κάνει, άρα παίρνεις μια καινούργια ή ανακατασκευασμένη άδεια συσκευή. Που κολλάνε αυτά τα περί δεδομένων και ασφάλειας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Η Apple μου θυμίζει όλο και περισσότερο κάτι cult αμερικάνικες θρησκευτικές αιρέσεις , πολύ κλειστά συστήματα , φανατικά θρησκευόμενοι οπαδοί που τους καταληστεύουν τα περιουσιακά τους στοιχεία αλλά έτοιμοι να πεθάνουν για την εταιρία τους , θρησκευτικός αρχηγός με απόλυτο έλεγχο στούς πιστούς του , βλέπε Steve Jobs που τον έχουν αγιοποιήσει . when you go mac you never go back , δηλαδή άπαξ και σε κάνουν δικό τους δέ γλιτώνεις , όλοι εκτός της αίρεσης είναι εχθροί , δές πως μιλάνε εδώ οι αππλε οπαδοί για τους βέβηλους απέξω αλλοπιστους Οι "αλλόπιστοι" όμως μπήκαν κυρίως εδώ στο topic. Δεν είδα πολλούς κατόχους apple συσκευών να "σκίζουν τα ρούχα τους"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Η Apple μου θυμίζει όλο και περισσότερο κάτι cult αμερικάνικες θρησκευτικές αιρέσεις , πολύ κλειστά συστήματα , φανατικά θρησκευόμενοι οπαδοί που τους καταληστεύουν τα περιουσιακά τους στοιχεία αλλά έτοιμοι να πεθάνουν για την εταιρία τους , θρησκευτικός αρχηγός με απόλυτο έλεγχο στούς πιστούς του , βλέπε Steve Jobs που τον έχουν αγιοποιήσει . when you go mac you never go back , δηλαδή άπαξ και σε κάνουν δικό τους δέ γλιτώνεις , όλοι εκτός της αίρεσης είναι εχθροί , δές πως μιλάνε εδώ οι αππλε οπαδοί για τους βέβηλους απέξω αλλοπιστους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOODLE Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Αλλαξες μονο οθόνη ή και το homebutton? Aν έχεις βαλει το παλιο homebutton, δες για καλωδιοταινία του, μπορεί να μην κάνει καλή επαφή. Μόνο οθόνη. ξεκολλαει απο το frame. μου στελνει ο πωλητης καινουργια. την βαζω και στο itunes γραφει error 53. τωρα το εστειλα σε ενα σερβις αλλα σιγα μην βγάλουν ακρη και αυτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akivdilos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλές οι εως τωρα εκθεσεις ιδεων για το πως μπορει η Apple να γινει η τέλεια εταιρια... Κατα βαση εκφραζονται αποψεις που αποσκοπουν στο πως μια εταιρια πρεπει να υπηρετει καθημερινα και αδιαλιπτος τον καταναλωτη, την παγκοσμια ειρηνη, την δημοκρατια και εναν ιδεατο κοσμο... Ας διαχωρισουμε οτι μια εταιρια ειναι μια οντοτητα που αποσκοπει στο κερδος και μονο με οποιαδηποτε τεχνικη η κινηση απο μερους της. Δεν ειναι νομοθετης, ουτε εκτελεστικη αρχη σε μια χωρα για να επιρεαζει αμεσα τον τροπο ζωης σου και τον βιοπορισμο σου... Εχεις την υποχρεωση εσυ ως καταναλωτης να ελισεσαι και να κρινεις καλα ως προς το συμφερον σου πριν ενταχθεις σε ενα οικοσυστημα , μια υπηρεσια ή προβεις σε αγορα ενως προιοντος... οι εταιριες δεν ειναι εδω να σε προφυλασουν εαν κανεις λαθος επιλογες και να σε χαιδευουν... Θελουν απλα τα χρηματα σου... Και θα σε χαιδεψουν παλι για να σου παρουν τα χρηματα σου... Εν ολιγης οι πρακτικες αυτες ειναι γνωστες στο οικοσυστημα της Apple και δεν θα πρεπει να γκρινιαζουν οσοι με τον ενα η με τον αλλο τροπο εχουν πλεον προβλημα... Οπως προαναφερθει ( τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κ...) με οτι αυτο συνεπαγεται... Εισαι κατοχος μιας συσκευης 800+ ευρω και παραληλα μου βαζεις καρτα 10 ευρω απο το περιπτερο και αναπαντητες για να σε παρουν... Εχεις επισης την απαιτηση οταν χαλασει το κινητο σου να σου το επισκευασει ο πακιστανος στην αχαρνων με ανταλακτικα απο το Alibaba... Μην συμπεριφερεσαι σαν Ντατσουνογυφτος... Συγγνωμη για το μακροσκελες του μηνυματος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δε μπορώ να σας καταλάβω αλήθεια. Η Microsoft μπαναρε τα Xbox επειδή δικαιολογημένα κάποιος πείραζε το σύστημα είτε με hardware είτε με software επειδή παραβίασε το Eula. Γιατι να μη κάνει το ίδιο η apple; Προστατεύει την ιδιοκτησία της γιατι πλέον γίνεται παραχώρηση αδειας και όχι κτίση αντικειμενου. Όταν πας τη Bmw στο μπαρμπαμιτσο και σου πειράξει το can και μείνει κόκκαλο το αμαξι πας στη bmw και πληρώνεις για να επισκευαστεί. Δε βλέπω το παράλογο κάπου. Θες να βάλεις μονος σου χέρι; θα έχεις και το ανάλογο αντιτιμο σε ότι αναλογεί αυτο. Για οσους αναφερουν οτι ειναι δικαιωμα της Apple να κανει οτι θελει με τις συσκευές της θα πω τα εξης δεδομενα: Οι συσκευές ειναι ιδιοκτησια μας και δεν μας εχει απλα παραχωρηθει η χρηση οπως με τα router πχ. Ωφειλουν να λειτουργουν σωστα σε κάθε αναβαθμιση που τους επιτρεπεται μα ευθυνη της Appe. Με δεδομενη την αποφαση για τις αυτοκινητοβιομηχανίες επιτρέπεται η επισκευή με ανταλλακτικά μή γνήσια τα οποια ομως εχουν πιστοποιημένα τα απαραιτητα χαρακτηριστικά και μαλιστα επιτρεπεται η επισκευη απο μη εξουσιοδοτημένα (πιστοποιημένα ομως) συνεργεια χωρις να χανεται καν εγγύηση. Πόσο μάλλον οταν μιλάμε για αλλαγη σχεδον αναλώσιμων ανταλλακτικων οπως η οθόνη και μαλιστα πολλες φορες για χρήση αυθεντικών οθονων ή άλλων ανταλλακτικων στην επισκευη (απο καποια αλλα τηλεφωνα) Θυμηθείτε το. Τα ιδια εκαναν και οι αντιπροσωπιες αυτοκινητων και την πατησαν χοντρα. Τα ιδια εκανε και η apple (και οι υπολοιποι) με εγγυηση ενος ετους στην Ευρωπη (αντι των υποχρεωτικων δυο) και αναγκάστηκαν να συμμορφωθούν. Μολις θα πεσουν οι πρωτες μυνησεις στο Αμέρικα (εκει το κυνηγανε) θα αλλαξουν τα πραγματα. Ελεγα να αλλαξω σε νεο iPhone αλλα τωρα το ξανασκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω ενα γαματο Κινέζικο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Προτιμώ να απολαμβάνω την αξιοπιστία της συσκευής κάθε φορά. Δεν μου έτυχε έως τώρα να πάθει κάτι κανένα απο τα iphones που έχω κατά καιρούς και αν πάθει θα είναι εξαιτίας μου οπότε θα πρέπει να πληρώσω το κόστος της επισκευής. Αν έχει κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα και πάθει κάτι χωρίς να φταίω εγώ, το καλύπτει η εγγύηση και συνήθως αυτά τα βλέπεις από τις πρώτες μέρες και όχι όταν βγει εκτός εγγύησης. Ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο, αν θα ήθελε να θεωρείται από τα καλύτερα, σαφώς και θα έπρεπε να μην παίρνει καν μπρος όταν θα του έβαζα μη γνήσια ανταλλακτικά. Θα μου πεις "τι θα έκανες αν το αυτοκίνητο ήταν πλεον 10ετίας"? Θα σου απαντήσω ..."δεν ξέρω" (πιθανόν αν άξιζε τον κόπο θα συνέχιζα να επιλέγω τα γνήσια ανταλλακτικά). Στη δουλειά έχει τύχει να έρθουν πολλές φορές χρήστες iphone που πήγαν σε γνωστό τους ή μη εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής και αν δεις σε τι κατάσταση τους το "έδεσαν" ξανά θα πάθεις πλάκα. Τα άτομα αυτά βέβαια δεν πρόσεχαν καν τις λεπτομέρειες που κοιτάζω εγώ σε μια συσκευή που με ενδιαφέρει οπότε δεν τους ένοιαζε αν η οθόνη πλεον δεν πατούσε 100% σωστά ή αν το home button είχε άλλη αίσθηση στο πάτημα ή αν "έπαιζε" με μικροκενά... Εσυ, εσυ το θες αυτο για τον εαυτο σου. Εγω ομως ας πουμε, δεν το θελω. Τα ιδια πληρωσαμε αγοραζοντας το (η μηπως τελικα δεν το αγορασαμε οπως λεει πιο κατω ο mavlamenos), τα ιδια διαβασαμε στους ορους. Γιατι ενω ηδη αγορασα κατι, μου αλλαζει τους ορους εκ των υστερων; Οσο για τη συγκριση με τα αυτοκινητα, κι εκει, παλι, εγω εχω τα λεφτα να παρω το ταδε μοντελο των 200 χιλιαδων και μετα να το βαλω στο συνεργειο μου και να σκασω αλλα τοσα οσο το αγορασα για να του κανω μετατροπες. Που το προβλημα; Δε μπορώ να σας καταλάβω αλήθεια. Η Microsoft μπαναρε τα Xbox επειδή δικαιολογημένα κάποιος πείραζε το σύστημα είτε με hardware είτε με software επειδή παραβίασε το Eula. Γιατι να μη κάνει το ίδιο η apple; Προστατεύει την ιδιοκτησία της γιατι πλέον γίνεται παραχώρηση αδειας και όχι κτίση αντικειμενου. Όταν πας τη Bmw στο μπαρμπαμιτσο και σου πειράξει το can και μείνει κόκκαλο το αμαξι πας στη bmw και πληρώνεις για να επισκευαστεί. Δε βλέπω το παράλογο κάπου. Θες να βάλεις μονος σου χέρι; θα έχεις και το ανάλογο αντιτιμο σε ότι αναλογεί αυτο. Αυτο. Δινεις ενα μισθο για να νοικιασεις και οχι για να αγορασεις τη συσκευη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα