Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, είχα και ακόμα έχω το παρακάτω πρόβλημα

http://www.insomnia.gr/topic/599270-samsung-galaxy-core-pc-connection/

κάποια στιγμή ψάχνοντας μου εμφάνισε μια ειδοποίηση και μου έλεγε πως έχει γίνει ρύθμιση το Windows Update να μην εγκαθιστά - ενημερώνει κανένα πρόγραμμα οδήγησης, δηλαδή να τα απορρίπτει όλα. Εκείνη την στιγμή πάτησα πάνω στην ειδοποίηση περιμένοντας να μου ανοίξει τις ρυθμίσεις να το αλλάξω αλλά αυτό έκλεισε. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να το αλλάξω αυτό;

Έχω τα Windows 7 Professional 64-bit. 

Δημοσ.

Δοκιμασε αυτο...You can check Windows Update at any time to see if it found new drivers and icons for your hardware, especially if you recently installed a new device. If you want to have Windows Update automatically check for the latest drivers and icons, here's how:

Open Devices and Printers by clicking the Start button , and then, on the Start menu, clicking Devices and Printers.

Right-click the name of your computer, and then click Device installation settings.

Click Yes, do this automatically (recommended), and then click Save changes. If you're prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.

If Yes is already selected, click Cancel to close the dialog box.

Δημοσ.

το έκανα αλλά ήταν ήδη στο "Yes". Δεν ξέρω τι παίζει. Θα προσπαθήσω να συνδέσω με το Odin σε download mode

Δημοσ.

Τώρα πήγε να το διαβάσει αλλά απέτυχε: "Το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής δεν εγκαταστάθηκε με επιτυχία" 

Εγω εχω την εντυπωση οτι η usb του τηλεφωνου τα επαιξε ή θελει καθαρισμα....

πως καθαρίζει; (πάντως για φόρτιση λειτουργεί)

EDIT: τώρα δεν συνδέεται ούτε η άλλη συσκευή.

Δημοσ.

Εχει 4 επαφες. 2 φορτισης και 2 δεδομενων. Τα μεσαια. Τωρα με τι καθαριζει ,τι να σου πω.... Με πιεσμενο αερα;;;;. Δεν ξερω, αλλα ισως και μην θελει καθαρισμα αλλα εχει "ξεχειλωσει" απο την χρηση. Δοκιμασε να το κρατας σταθερο με το χερι και κουνα το αργα να δεις που βρισκει επαφη

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν, βρήκα άλλο καλώδιο και δούλεψε κανονικά, κατέβασε τους drvers και όλα κομπλέ. Κοίταξα να δω τις διαφορές και το καλώδιο που λειτούργησε έχει 5 ακίδες, ενώ το άλλο 4 και μια ακόμα θέσει για ακίδα αλλά είναι άδεια.

Πρώτον σε ευχαριστώ για την βοήθεια και δεύτερον λίγο offtopic, ξέρεις αν ένα tass odin κάνει για όλες τις εκδόσεις το odin;

Δημοσ.

Να καταστραφει;;;;. Ποτε δεν συμβαινει αυτο αν εχεις την σωστη ρομ ,αλλα και να παει κατι στραβα ,παντα θα μπαινει σε download mode εκτος και παθει hard brick ,κατι που δεν εχω δει ακομα... Αλλα σου ξαναλεω, δεν γνωριζω τι ειναι το ταςς οπς , δεν το εχω συναντησει ποτε ουτε και εχω φλασαρει ποτε core .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...