Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ρούτερ μου κολλάει όταν βάζω WPA2-AES προστασία.

Λέω να του βάλω WPA-AES.

Το πρόβλημα είναι ότι το WPA (ακόμα και το AES) μπορεί να σπάσει από ότι διάβασα στον ίντερνετ.

Αν βάλω WPA-AES και ένα μεγάλο κωδικό θα είμαι σχετικά ασφαλείς από τον πιτσιρικά της γωνίας που θα προσπαθήσει με kali linux(η backtrack linux) να μου σπάσει το δίκτυο;

Με λίγα λόγια αυτό που ρωτάω είναι όχι αν θα μπορέσει ένας μεγάλος γκουρού χάκερ να το σπάσει, άλλα κάποιος που ξέρει πως να χρησιμοποιεί 2-3 εργαλεία σπασίματος και έχει χρόνο και διάθεση...

(Υ.Γ να μπλοκάρω IP και MAC address δεν παίζει, γιατί είμαστε πολλοί που χρησιμοποιούμε το ρούτερ. WPS έχω ήδη απενεργοποιήσει φυσικά)

Δημοσ.

https://www.random.org/passwords/

βαζε κωδικους τετοιου τυπου αλλαζε τον οποτε θες και βασανιζε τον πιτσιρικα να τα σπαει καθε μερα αν θελει

σημειωνε οτι βαζεις προφανως / αμα τον ξεχασεις κανε reset

• Like 1
Δημοσ.

https://www.random.org/passwords/

βαζε κωδικους τετοιου τυπου αλλαζε τον οποτε θες και βασανιζε τον πιτσιρικα να τα σπαει καθε μερα αν θελει

σημειωνε οτι βαζεις προφανως / αμα τον ξεχασεις κανε reset

Το κακό είναι ότι είμαστε αρκετοί που συνδεόμαστε...οπότε είναι πρόβλημα κάθε λίγο να λέω τον κωδικό σε όλους.

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι είμαστε αρκετοί που συνδεόμαστε...οπότε είναι πρόβλημα κάθε λίγο να λέω τον κωδικό σε όλους.

εγω πολυ δυσκολα πιστευω οτι θα βρεθει ενας πιτσιρικας που να ξερει τοσα πολλα και να σπασει εστω μια φορα εναν τετοιο κωδικο με 24 ψηφια. Απιθανο οχι αλλα πολυ σπανιο. Και να ηταν 1234567890123 νταξει, αλλα random meh. Υπαρχουν παρα πολλα πραγματα που μπορεις να κανεις για προστασια απλα δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι περα απο εναν καλο κωδικο και εστω αλλαγη καθε 2βομαδες-1 μηνα ή οσο θες.

• Like 1
Δημοσ.

TS... fw upgrade δοκιμασες; factory reset?

Δοκίμασα τα πάντα. Με reset στρώνει η κατάσταση.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην φταίει το WPA2, αλλά το mixed bgn wireless που είχα βάλει. Τώρα το έβαλα G μόνο, θα δείξει σε 1-2 μέρες αν δουλεύει σωστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...