adtakhs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Όποιπμ κι αν εβαζα θα κλακαριστει με το καλημέρα στα 4,2ghz Αρχικά είχα φτιάξει μια σύνθεση με Fx 8320 Sapphire r9 380 4gb Toshiba hdd 1tb Enermax 600watt psu. Raijintek Agos _-------------------- Στα 1092€ Επειδή ή r9 380 στα 250€ φάνταζε ασύμφορη σε αυτή την τιμή και επειδή το budget έδειχνε πως αφήνει περιθώρια ελιγμών έκανα τις αλλαγές ώστε να μπει η φτηνότερη R9 390 η οποία να μην έχει θέματα θερμοκρασιών, θορύβου . Για τον λόγο αυτό - Αφαιρεσα τον σκληρό δίσκο για να κερδίσω 49€ - Ανεβασα το τροφοδοτικό στα 700watt για σιγουριά και overclock. - Αφαιρεσα τον 8320 και έβαλα τον 8320e κερδιζοντας 20€. - Άλλαξα το Agos με το Archos. - Έτσι έβαλα την XFX R9 390 1050Mhz core , αντί της Sapphire 380 4gb Με όλα τα παραπάνω κατάφερα να έχω 8-πυρηνο ξεκλειδωτο fx Μητρική με 10-φασικη τροφοδοσία 250gb ssd γρήγορο. 8gb ram Κορυφαία κάρτα γραφικών Τροφοδοτικο που καλύπτει τα παραπάνω Και μεγάλη οθόνη. Νομίζω πως για το budget που μου δοθηκε, το τερματησα από πλευράς πληρότητα και ισχύος. Επίσης πιστεύω πως αν και υπάρχουν 1_2 σημεία που ίσως ξενιζουν σαν επιλογές, παραμένουν πλήρως χρηστικές. (πχ. κουτί με καλό αερισμό αν και φτηνό, τροφοδοτικό ποιοτικό αν και φτηνό σχετικά, χρησιμοποιημένος δισκος για αποθήκη.) 1
teo20net Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Έχω την εντύπωση ότι στο skroutz βρήκα κι άλλες 27άρες σε πολύ χαμηλότερες τιμές, ακόμη και Lg. Είμαι από κινητό και δεν μπορώ να βρω link αυτή τη στιγμή.Θα το κοιτάξω λίγο αργότερα από το σπίτι. Πάντως overall μιλάμε για λεπτομέρειες τώρα, το build είναι όντως τερματισμένο και αποδοτικό. Απλά μπαίνει λίγο το υποκειμενικό κομμάτι του καθένα τώρα. Για εμένα μπορεί να φτάσει στο απόλυτο "τέρμα" εξοικονομώντας ένα 50αρι από την οθόνη και επενδύοντας το σε Gpu και case. @πάνοςτ52: Για ποιό λόγο όχι τον 8320e;
adtakhs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν και πιο φτηνές (ελάχιστα θα έλεγα) οι περισσότερες με tn πάνελ... όχι με IPS. Απλά, στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτή θέλει ο φίλος, μάλλον για λόγους design.
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Παντως σε 1080p το καλυτερο ειναι 24ιντσες,αρα αν μπορεις βρες την αντιστοιχη Asus 24αρα(αφου του εχει κολλησει)και γλυτωνεις αρκετα χρηματα και απο εκει.
adtakhs Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Παντως σε 1080p το καλυτερο ειναι 24ιντσες,αρα αν μπορεις βρες την αντιστοιχη Asus 24αρα(αφου του εχει κολλησει)και γλυτωνεις αρκετα χρηματα και απο εκει.Θέλει 27αρα για ταινίες .... Έχω στο σπίτι μια Samsung T27A300 και δίπλα μια T240 (1920x1200).Του τις έδειξαν....Εεεεε, θέλει 27αρα, κυρίως για ταινίες. Παντως σε 1080p το καλυτερο ειναι 24ιντσες,αρα αν μπορεις βρες την αντιστοιχη Asus 24αρα(αφου του εχει κολλησει)και γλυτωνεις αρκετα χρηματα και απο εκει.Θέλει 27αρα για ταινίες .... Έχω στο σπίτι μια Samsung T27A300 και δίπλα μια T240 (1920x1200).Του τις έδειξαν....Εεεεε, θέλει 27αρα, κυρίως για ταινίες. Παντως σε 1080p το καλυτερο ειναι 24ιντσες,αρα αν μπορεις βρες την αντιστοιχη Asus 24αρα(αφου του εχει κολλησει)και γλυτωνεις αρκετα χρηματα και απο εκει.Θέλει 27αρα για ταινίες .... Έχω στο σπίτι μια Samsung T27A300 και δίπλα μια T240 (1920x1200).Του τις έδειξαν....Εεεεε, θέλει 27αρα, κυρίως για ταινίες. Edit Αυτό το 4g θα με τρελάνει, όπως και ο γραμματικός έλεγχος που κάνει το android ... 1
teo20net Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Σε 27άρα και ips όντως έχετε κάνει καλή επιλογή, δεν γίνεται να γλυτώσεις χρήματα απο εκεί. Και είναι κρίμα να δώσει τόσα χρήματα και να μην πάρει κάτι που τον ευχαριστεί και το "γουστάρει" όπως το συγκεριμένο monitor. Για εμένα πές του όσα γράφτηκαν στο παρόν θέμα και ας αποφασίσει ο ίδιος. Όπως συμβαίνει πάντα (εσύ το ξέρεις κι απο την δική μου περίπτωση που είχα πάθει το ίδιο) χρειάζεται λίγο ανέβασμα το budget για να πάρει και αυτά τα ελάχιστα καλύτερα πραγματάκια. Αν δεν βιάζεται ας περιμένει λιγάκι μέχρι να μπορεί να διαθέσει 60-80 ευρώ ακόμη. Όχι ότι είναι απαραίτητο να αλλάξει κάτι απο το setup που έφτιαξες. Αλλά ένα πιο όμορφο case είναι must πιστεύω με τέτοιο κόσμημα GPU που θα πάρει. Στην ουσία θέλει +20ευρώ για το case / +20 ευρώ για την Gpu (αν θέλει την Sapphire, υποκειμενικό καθαρά) και +20 ευρώ για τροφοδοτικό ακόμη καλύτερο. Και έχει κάνει το απόλυτο vfm σύστημα. P.s Σου έχω στείλει pm εδώ και καιρό για κάτι ανοιχτούς λογαριασμούς που είχαμε αφήσει. Ξεκίνησα να clockαρω και έφαγα μεγάλη ήττα.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον έχει θέμα η 970a ud3p rev 2.0 και για αυτό λέει ο teo20net ότι έφαγε ήττα στο oc, ένας συμφορουμίτης με 6300 και h60 δεν μπορεί να κλοκάρει. Adtakhs δες το θέμα, είναι στην ενότητα του oc.
teo20net Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γιατί εφαγες ήττα ? Σου στέλνω pm για να μην χαλάσουμε το thread. Edit : Για φωτισμό εγώ αγόρασα αυτό : https://www.easytechnology.gr/plerophorike-kai-tablet/upologistes/hardware/koutia/deepcool-rgb-colour-led-tainia-se-diaphora-khromata-me-telekheiristerio-dp-cled-rc-30 Όταν το πήρα, το βρήκα σε άλλο κατάστημα (μέσω skroutz) όπου ήταν φθηνότερο κατα 5-6 ευρώ αλλά τώρα το βλέπω μόνο στο παραπάνω. Γενικά πολύ ευχαριστημένος απο θέμα έντασης φωτός και χρωμάτων. Και το χειριστήριο επίσης πολύ βολικό. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2016 από teo20net
adtakhs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ. Το σύστημα παραγγέλθηκε όπως είχα πει. Για την λεντοταινια θα σου πω όταν έρθει.
21cm Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Όταν βλέπω παλικαράκια να αγοράζουν αυτοκινητάκια της τάξης των 20 χιλιάδων ευρώ και να νομίζουν οτι έχουν αγοράσει φεράρι τρελένομαιΤιμολογιακά Fx 8320Ε + Fx 8320Ε + Fx 8320Ε= 5820Κκαι έρχεται μετά και σου λέει έχω οχταπύρηνο ξεκλείδωτο, ουαου!Δηλαδή ο δικός μου εξαπύρηνος ξεκλείδωτος που κοστίζει 3 φορές του δικού σου οχταπύρηνου τι είναι;Για πέταμα;27 αρα ips στα 1080p με 5ms απόκριση και 16.7 million colours.Να σου στείλω την δικιά μου 32αρα που έχει αγοραστει εδώ και 5,5 χρόνια που είναι στα 1080p με 2ms απόκριση και 2250 trillion colors;Μιά κάρτα γραφικών των 400+ ευρώ είναι μια πολύ καλή κάρτα γραφικών αλλά όχι κορυφαία.Διότι αν είναι κορυφαία οι άλλες που έχουν διπλάσια και τριπλάσια τιμή τι είναι;Εξωγήινης τεχνολογίας;Μάθετε να ξεχωρίζετε το κακό,το μέτριο,το καλό και το κορυφαίο.Το budget σου αγαπητέ σε οδηγεί αναγκαστικά σε ένα μέτριο μηχανάκι και τίποτα παραπάνω.Ότι και επεξεργαστή να βάλεις,οτι κάρτα γραφικών και τις μεγαλύτερες αλχημείες του κόσμου να κάνειςπάλι ένα μέτριο μηχανάκι θα έχεις,οπότε δεν υπάρχει λόγος πανηγυριών περί πληρότητας και ισχύς.Πανηγυρίζεις για το γεγονός οτι κατάφερες να μην ρίξεις τα λεφτά στον βρόντο.Δηλαδή πανηγυρίζεις για το αυτονόητο.Σαν να οδηγούσες ένα αυτοκίνητο και να πανηγυρίζεις γιατί το κράτησες στον δρόμο και δεν βγήκες στα χωράφια.Μα αυτό είναι αυτονόητο και δεν σε κάνει καλό οδηγό και ούτε χρήζει συγχαρητηρίων.Εκτός αν μιλάμε για την επιτυχία ενός άσχετου
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Για αυτό τον λόγο είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ το σύστημα. Καλά...άμα δε δώσεις ένα χιλιάρικο να βλέπεις τις γραμμές στο γρασίδι όταν το πατάς,gaming δεν φχαριστιέσαι ρε παιδί μ'.. Αυτό είχα να πω ,και καληνυχτώ. Πάω να στήσω ένα FM1 που έπεσε στα χέρια μου τσάμπα,για browsing. Για την τιμή που το πήρα και το σκοπό που το θέλω,είναι πραγματικά πολύ κακό σετάπ. Τσάμπα χαίρομαι ο άσχετος.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα