Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σύστημα είναι για φίλο και ΟΧΙ για εμένα.

Να το ξεκαθαρίσω αυτό.

Υπάρχει παλαιός σκληρός δίσκος επίσης.

Το σύστημα που έχω σχεδόν καταλήξει είναι.

Amd fx 8320e (137e)

Gigabyte 970a ud3p rev 2.0 (89e)

Kingston 8gb ddr3 1866mhz (2 dimms) (47e)

Samsung 850 evo 250gb ssd (99e)

Xfx R9 390 8gb ddr5 black edition (359e)

Enermax maxpro 700watt (70e)

Cougar Archos 5MM5 (34e)

Lg dvd-rw (12e)

Asus vx279n-w (27", ips, 1920x1080p) (231e)

---------------------------------------------

Σύνολο: 1080ε

Τι λέτε?

• Like 2
Δημοσ.

δεν ειναι κακο build,ο amd θα βοηθησει πολυ για ολες τις εργασιες που θελει!Βαλε στο build μια ψυκτρα ομως...με κανα 30αρι hyper evo 212 ειναι οτι πρεπει!

Σε τροφοδοτικο θα μπορουσε να παει σε κατι καλυτερο δεν εχει καν πιστοποιηση bronze...

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι κακο build,ο amd θα βοηθησει πολυ για ολες τις εργασιες που θελει!Βαλε στο build μια ψυκτρα ομως...με κανα 30αρι hyper evo 212 ειναι οτι πρεπει!

Σε τροφοδοτικο θα μπορουσε να παει σε κατι καλυτερο δεν εχει καν πιστοποιηση bronze...

Το τροφοδοτικό από reviews φαίνεται πολύ καλό. Εξάλλου είναι Enermax που σημαίνει εγγύηση.

Ο λόγος που μάλλον δεν έχει πάρει κάποια πιστοποίηση, είναι πως υποστηρίζει ΜΟΝΟ 230volt είσοδο, οπότε δεν κάνει για ΗΠΑ κ.λ.π.

Αυτό είναι και το standard που δεν πληρει για να πάρει πιστοποίηση.

Εμένα δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτό, μιας και έχει ιαπωνέζικα parts, τρία χρόνια εγγύηση και δίνει αρκετά ampere για την R9 390

Ψυκτρα ξέχασα να γράψω πως υπάρχει και είναι ή Raijintek ereboss.

Δημοσ.

Ναι γιατί όχι ....

Από την στιγμή που το καλύπτει σε απαιτήσεις γιατί να πληρωσω παραπάνω? Κορόιδο είμαι ?

54Α στα 12v βγάζει.

87% απόδοση έχει.

Τρία χρόνια εγγύηση δίνει.

Επώνυμο τροφοδοτικό είναι με καλές κριτικές, η τιμή δεν είναι μικρή, εγγύηση έχει, οπότε ποιο το πρόβλημα?

Εγώ δεν θέλω ούτε modular να είναι ούτε gold, plat κ.λ.π.

• Like 1
Δημοσ.

Για το coolermaster devastrator keyboard/mouse στα 30€ έχει κανείς εικόνα?

Ξέχασα να το γράψω στην αρχική σύνθεση .

Κάτι καλύτερο παίζει σε τέτοιες τιμές?

Δημοσ.

προφανως αμα καλυπτει εσενα ολα οκ.. 

αλλα αποψεις ηθελες να σου πω τις δικες μου.

ειναι απο τα πιο φτηνα..  μαλιστα ειναι το πιο φτηνο 700w σε 80 plus..  και μαλιστα σε "βαρυ μηχανημα", βλεπω στο site της xfx390 δινει ελαχιστο τα 750w και προτεινει το 850αρι!

ξερω.. βαζουν και κατι παραπανω αυτοι.. αλλα και παλι.. 1010 ειναι πολλα για να το διακινδυνευσεις

απο http://xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-r9-300-series/amd-radeon-r9-390-double-dissipation-black-edition-r9-390p-d28m

ενα ακομα και ειναι προσωπικη γνωμη..

μολις 34 ευρο κουτι για ενα τοσο τουμπανο μηχανημα? ε.. αμαρτια... καλο το cougar δεν λεω..  αλλα πιο πολυ σε budget φασεις..

και ενα τελευταιο

προτιμησες να δωσεις 99 ευρο για 250αρι ssd την ωρα που μπορεις να βρεις και με 70 εναν ocz trion 100 240gb π.χ... "καλα εκανες ο 850 evo ειναι καλυτερος"

δεν θα ηταν ομως λογικο να δωσεις μια ακομα παρομοια διαφορα για να πας στο xfx 750W gold?? ή το 750Μ coolermaster? 

απο εκει και μετα οπως νομιζεις εσυ καλυτερα... δεν σου λεω οτι εκανες κακη συνθεση..

Δημοσ.

Ή enermax σαν εταιρία είναι καλύτερη από τις πολυδιαφημισμενες corsair και coolermaster.

Πιστεύω πως το maxpro είναι φτηνότερο λόγω μη modular σχεδιασμού και μη πιστοποιησης. Το έχουν κάνει και άλλοι κατασκ. Τελευταία το τελευταίο ...

Δημοσ.

προφανως αμα καλυπτει εσενα ολα οκ..

αλλα αποψεις ηθελες να σου πω τις δικες μου.

ειναι απο τα πιο φτηνα.. μαλιστα ειναι το πιο φτηνο 700w σε 80 plus.. και μαλιστα σε "βαρυ μηχανημα", βλεπω στο site της xfx390 δινει ελαχιστο τα 750w και προτεινει το 850αρι!

ξερω.. βαζουν και κατι παραπανω αυτοι.. αλλα και παλι.. 1010 ειναι πολλα για να το διακινδυνευσεις

απο http://xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-r9-300-series/amd-radeon-r9-390-double-dissipation-black-edition-r9-390p-d28m

ενα ακομα και ειναι προσωπικη γνωμη..

μολις 34 ευρο κουτι για ενα τοσο τουμπανο μηχανημα? ε.. αμαρτια... καλο το cougar δεν λεω.. αλλα πιο πολυ σε budget φασεις..

και ενα τελευταιο

προτιμησες να δωσεις 99 ευρο για 250αρι ssd την ωρα που μπορεις να βρεις και με 70 εναν ocz trion 100 240gb π.χ... "καλα εκανες ο 850 evo ειναι καλυτερος"

δεν θα ηταν ομως λογικο να δωσεις μια ακομα παρομοια διαφορα για να πας στο xfx 750W gold?? ή το 750Μ coolermaster?

απο εκει και μετα οπως νομιζεις εσυ καλυτερα... δεν σου λεω οτι εκανες κακη συνθεση..

Το budget έχει ξεπεραστεί κατά πολύ. Και 16gb ram θα μπορούσαν να μπουν αλλά δεν...

Αν δειςψεχουν γίνει αρκετές θυσίες ώστε να χωρέσει

-η 27αρα οθόνη

-η r9 390

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις έχω πολύ προσεκτικά προσπαθήσει να εξασφάλισε το vfm .

Έχει την φτηνότερο μητρική με 10φασικη τροφοδοσία, μνήμες 8gb , τροφοδοτικό vfm, επεξεργαστή τον φτηνότερο Fx 83xx , κουτί ότι ποιο οικονομικο με καλό αερισμό ....

Διαφορετικά δεν μπορεί να βγει κάτω από τα 1100€ με τίποτα.

Αν τα βάλεις κάτω, από visionstudio, αυτά που έχω γράψει είναι στα 1080€ και τα πληκτρολόγια ποντίκια που θα αγοραστούν από cosmodata για να πάρει ο φίλος τον led φωτισμό που θέλει , έχουμε 1112€ ....

Δεν υπάρχει περιθώριο αλλαγών σχεδόν πουθενά.

Στον ssd αρχικά κοίταξα τον crucial bx200 στα 77€

αλλά λόγω του χαμηλης ταχύτητας εγγραφής μεγάλων αρχείων τον απέφυγαν εν τέλη .

Δημοσ.

αλλά λόγω του χαμηλης ταχύτητας εγγραφής μεγάλων αρχείων τον απέφυγαν εν τέλη .

λεω τι θα εκανα εγω.. δεν λεω οτι δεν εκανες καλη συνθεση, ουτε οτι δεν την προσεξες

επειδη το κοβω να κανεις και λιγο o.c με ενα psu που τουλαχιστον στα χαρτια ηδη ειναι μικρο, και μαλιστα σε ενα φτηνο κουτι που ναι, εχει καλο airflow, αλλα για αλλα budget..  τοτε παιζεις λιγο με τα ορια..

οποτε εγω στην θεση σου..  πιστευω οτι δεν θα εδινα τα 20 ευρο για καλυτερο ssd αλλα για καλυτερο psu...οχι και τα 2 εικοσαρικα μαζι..

αυτα

Δημοσ.

Το σύστημα είναι για φίλο και ΟΧΙ για εμένα.

Να το ξεκαθαρίσω αυτό.

Υπάρχει παλαιός σκληρός δίσκος επίσης.

Το σύστημα που έχω σχεδόν καταλήξει είναι.

Amd fx 8320e (137e)

Gigabyte 970a ud3p rev 2.0 (89e)

Kingston 8gb ddr3 1866mhz (2 dimms) (47e)

Samsung 850 evo 250gb ssd (99e)

Xfx R9 390 8gb ddr5 black edition (359e)

Enermax maxpro 700watt (70e)

Cougar Archos 5MM5 (34e)

Lg dvd-rw (12e)

Asus vx279n-w (27", ips, 1920x1080p) (231e)

---------------------------------------------

Σύνολο: 1080ε

Τι λέτε?

Για εμένα το σύστημα είναι σε πολύ καλό επίπεδο (τα βασικά κομμάτια τα έχω και μιλάω από προσωπική εμπειρία). Οι αλλαγές που προτείνω για να γίνει ακόμη πιο Vfm είναι:

1) Οθόνη : Μπορεί να εξοικονομήσει τουλάχιστον 50-70 ευρώ αγοράζοντας μια αντίστοιχης διαγωνίου χωρίς πολλές εκπτώσεις (εκτός κι αν η συγκεκριμένη έχει κάτι ιδιαίτερο που μου διαφεύγει)

2) Μιας και έχω την 390 σε υλοπόιηση της Sapphire και ξέρεις πόσο το είχα/είχαμε ψάξει, θεωρώ την Nitro 390 την καλύτερη overall υλοποίηση λαμβάνοντας υπόψιν και της θερμοκρασίες της κάνοντας το κλιλμα μέσα στο case πιο δροσερό.

3) Το πιο σημαντικό για έμενα είναι το Case. Είναι κρίμα νομίζω να πάει στο Archos ,ενώ με +20-25 ευρώ υπάρχουν πολύ αξιοπρεπή midi cases (π.χ. Enermax ,Corsair Carbide) που είναι ομορφότερα και έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά.

Τέλος στο τροφοδοτικό συμφωνώ κι εγώ ότι το 700άρι που διαλέξατε είναι αρκετό(το συγκεκριμένο 700άρι). Φοβούμενος την 390 κι εγώ επέλεξα 850άρι όταν διάλεγα και έκτοτε, εδώ και 3-4 μήνες που έφτιαξα το pc, δεν έχει καν λειτουργήσει το fan του psu αφού είναι μονίμως σε passive cooling mode (ζήτημα να έχει λειτουργήσει 3-4 φορές).

Στην οθόνη μπορεί να πέσει σε τιμή;

Για led φωτισμό θα σου στείλω το απόγευμα τι πήρα εγώ (δεν είμαι σπίτι τώρα) σε τιμή σχεδόν ξεφτίλα και με πάρα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Ή οθόνη είναι 27αρα για αυτό και το κόστος στα 230€ .

Εκεί δεν θέλει να κάνει εκπτώσεις ο φίλος μου, ενώ του αρέσει και το λευκό χρώμα της. Διαφορετικά με 150-160€ θα είχα βάλει μια IPS / PLS 24αρα και θα είχα εξοικονόμηση μεγάλη.

Ή Sapphire δεν βγαίνει από την άποψη ότι το budget ξεχειλωθηκε για να μπει η φτηνότερη 390 και δεν μπορεί να πάει παραπάνω ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...