smoke0man2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.. Πριν από καιρό είχα βάλει μοτίβο αλλά τώρα έχω φάει ολόκληρο απόγευμα για να το βγάλω αλλά δεν τα καταφέρνω μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;
saruman123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Νομιζω ειναι καπου στης ρυθμισεις στο κλειδωμα οθονης Η εκει που ειναι το PIN ή password ή και στην ασφαλεια!!!καπου εκει ψαξε
aces Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 συνηθως αλλαζει απο το μενού Ρυθμισεις -> Ασφαλεια
smoke0man2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Το ξέρω ρε φίλε το δοκίμασα...αλλά τίποτα..μου δίνει 3 επιλογές μια μοτίβο μια με πίν και άλλη μια με κωδικό πρόσβασης
saruman123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Το ξέρω ρε φίλε το δοκίμασα...αλλά τίποτα..μου δίνει 3 επιλογές μια μοτίβο μια με πίν και άλλη μια με κωδικό πρόσβασηςΕε αυτα ειναι δεν εχει αλλα.
smoke0man2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 ναι αλλα πως το απενργοποιω τελειως...δεν θελω τπτ απο αυτα !
saruman123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 https://support.google.com/nexus/answer/3388218?hl=el 1
smoke0man2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 δεν εχω ξεχασει το μοτιβο...απλα θελω οταν παταω το κουμπι ξεκλειδωματος...να μην πρεπει να βαλω καποιο κωδικκο η κατι τετοιο απλα να ανοιγει
saruman123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 http://support.sonymobile.com/gr/xperial/userguide/Locking-and-protecting-your-device/
smoke0man2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 http://support.sonymobile.com/gr/xperial/userguide/Locking-and-protecting-your-device/ για κάποιο λόγο εμένα δεν έχει την όλισθηση γιατί;
saruman123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Αα δεν το γνωριζω....μαλλον με ενα hard reset θα δεις(υποψειν χανοντε τα παντα)
smoke0man2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 δεν γινεται να κανω hard ρεσετ..θα τρελαθω... που μπορω να στειλω email. η κατι τετοιο μηπως και ξερουν ?
saruman123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Στη Sony που σου εστειλα στο τελος εκει που λεει "Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;" θα πατησης οχι και θα σου βγαλει φορμα.
theibanez Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 ναι αλλα πως το απενργοποιω τελειως...δεν θελω τπτ απο αυτα ! θα πω κάτι που ίσως είναι άσχετο, αλλά μου έχει τύχει. Μήπως έχεις κάποιο εταιρικό email στο κινητό σου? Αν ναι, τότε μπορεί να έχει να έχει μπει forced security policy από τον mail server που να ΜΗΝ σου επιτρέπει να έχεις ξεκλείδωτο (χωρις pin ή pattern) το κινητό σου. Μου είχε τύχει αυτό και η μόνη λύση ήταν ή διαγραφή mail account απο το κινητο ή κλειδωμα του κινητου ή ένας mail client που λέγεται touchdown (αλλά αυτό ας το αφήσουμε προς το παρον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα