Anastazio Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερες,χρησιμοποιουσα εδω και καιρο ενα stick το tplink wn422g,δεν πετουσε,αλλα συχνα πυκνα μου εδινε και το max της συνδεσης,μετα το update στα w10(τα οποια κατεβηκαν στο μπαμ)ξαφνικα η ταχυτητα επεσε στο 1.5mbps σταθερα σχεδον,δοκιμασα τα παντα,αλλαξα καναλια,προσπαθησα να το βαλω να δουλεψει σε συγκεκριμενες μπαντες κλπ,μεχρι που ξαναπερασα τα 8 μηπως και εφταιγε ο driver αλλα τελικα τζιφος,τελικα μου εσκασε η φαεινη ιδεα να κανω tether απο το κινητο το wifi μεσω usb και οι ταχυτητες ηταν κανονικες,επειδη ομως δε μπορω να χω κουμπωμενο μονιμα το κινητο για να χω ιντερνετ προφανως,υποθετουμε οτι πεθανε το στικ η οτι φταιει κατι αλλο?Αν ειναι να παρω αλλο στικ τι μου προτεινετε ωστε να ειναι πληρως συμβατο με w10?Κατι στο 20ρικο θα βρω?Ευχαριστω προκαταβολικα.
Lolarikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μου δεν ειναι θεμα λειτουργικου συστηματος. Το stick σου υποστηριζει παλιο wireless standard, το g. Αυτο δηλαδη που υποστηριζει και η καρτα δικτυου του ps3 και σερνεται. Βεβαια πρωτα βεβαιωσου οτι το router σου εκπεμπει mixed bgn γιατι το standard αυτο το g επιτρεπει ταχυτητες μεχρι 54mbps θεωρητικα παντα. Οποτε βεβαιωσου πρωτα οτι δεν εκπεμπεις σκετο n. Μετα αν ειναι αλλαξε το σε bgn και δες αν λυθηκε το προβλημα. Αλλιως παρε ενα n stick να τελειωνει η φαση. Προσωπικα δεν μαρεσουν τα sticks σε wifi θα πηγαινα πιο πολυ σε καρτα ασυρματη. Πες αν εχεις laptop η desktop για να σε βοηθησουμε. Καλυτερα καρτα,αλλα αν εχεις laptop ειναι λιγο πιο δυσκολο αλλα θα γινει η δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα