SuPerMaNrE Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σε όλους , Έχω 65 giga φωτογραφίες οικογενειακές παλιές και θα ήθελα ανά πάσα στιγμή να είναι ασφαλείς για πάντα . Εγώ 2 backup σε 2 εξωτερικούς δίσκους που δε χρησιμοποιούνται καθημερινά . Βασικά ο ένας χρησιμοποιείται για 2ος σκληρός αφού έχω ssd στο λάπτοπ . Ο άλλος όμως είναι στο συρτάρι κυριολεκτικά . Εγώ όμως δεν είμαι ήσυχος ακόμα και θέλω και άλλο backup . Να πάρω εξ σκληρό ; Εσωτερικό με μετατροπές ; DVD ; Τι να κάνω για να μην χάσω τις φωτογραφίες μου ; ΔΕν με νοιάζει η ταχύτητα μόνο η ασφάλεια . Και οι 2 δίσκοι μου έχουν 100 % όλα
zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Έναν δίσκο ακόμα που να τον κρατάς σε άλλο μέρος και αν θέλεις μια υπηρεσία cloud. Νομίζω θα είσαι παραπάνω από ασφαλής! 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Στο cloud ποσά giga μπορώ να βάλω ; Πρέπει να πληρώσω ; :) zio το ελπίζω
adi32 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 με ενα προγραμμα συγχρονισμου εισαι οκ οπως εισαι Αφου εχεις 2 backup τι να το κανεις 3ο? Υπαρχει περιπτωση να χαθουν και απο τους 3 δισκους ταυτοχρονα ? Μονο αν κατασταστραφει το σπιτι ή στους κλεψουν χτυπα ξυλο οποτε πρεπει το ενα backup να ειναι αλλου ή στο ιντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα