Ergalis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ότι και να κανείς είναι 5,7" 2k 8πυρινο και ούτε τα nexus ούτε η huawei δεν θυμίζοντε για καλή μπαταρία στα κινητά τους αντε βαριά βαριά να βγάλει 4,5 ώρες οθόνης και εγω εχω το mate 7 και οντως η μπαταρια του ειναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ. να ξερουμε τι λεμε παιδια παντα 1
k33L Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Πάρε ένα battery kit που έχει έξτρα μπαταρία και εξωτερικό φορτηστη! Με 2 μπαταρίες θα έχεις κλτρη αυτονομία από οποιαδήποτε άλλο κινητό υπάρχει!
el_el Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 ως κατοχος mate 8 εδω και λιγες μερες απλα επιβεβαιωνω οτι η μπαταρια του δε παιζεται, αξιος διαδοχος του 7
ziaba Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 ως κατοχος mate 8 εδω και λιγες μερες απλα επιβεβαιωνω οτι η μπαταρια του δε παιζεται, αξιος διαδοχος του 7 δηλ αντεχει 4-5 μερες με 6-7 ωρες οθονης και δε παιζεται
Iris_89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί τόσο χάλια η αυτονομία στο G4? Το δικό μου κρατάει γύρω στο 12ωρο, με φουλ χρήση. Σκέφτομαι να πάρω powerbank ή δεύτερη μπαταρία πάντως.
ziaba Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 τοσο κραταει το δικο σου? οχι αλλα ουτε λεω οτι η συσκευη μου δεν παιζεται απο θεμα μπαταριας
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί τόσο χάλια η αυτονομία στο G4? Το δικό μου κρατάει γύρω στο 12ωρο, με φουλ χρήση. Σκέφτομαι να πάρω powerbank ή δεύτερη μπαταρία πάντως.Το πήρες τελικά Εμένα δύσκολα βγάζει μέρα. Βέβαια του αλλάζω τα φώτα αλλά έτσι πρέπει. Ένα smartwatch για μένα θα έσωζε την κατάσταση
Iris_89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Το πήρες τελικά Εμένα δύσκολα βγάζει μέρα. Βέβαια του αλλάζω τα φώτα αλλά έτσι πρέπει. Ένα smartwatch για μένα θα έσωζε την κατάσταση Όχι που θα το άφηνα. Γιατί smartwatch? Πάντως, το μοναδικό smartwatch που θα αγόραζα θα ήταν του pokemon go 1
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Όχι που θα το άφηνα. Γιατί smartwatch? Πάντως, το μοναδικό smartwatch που θα αγόραζα θα ήταν του pokemon go Γιατί άλλο να ανάβεις ένα πάνελ 2k κάθε λίγο για να δεις την ώρα και να δεις ειδοποιήσεις και άλλο να τα βλέπεις στο smartwatch και να μην αγγίζεις το κινητό.Αν μπορείς στο τέλος της μέρας σου ανέβασε ένα screenshot.
ziaba Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί άλλο να ανάβεις ένα πάνελ 2k κάθε λίγο για να δεις την ώρα και να δεις ειδοποιήσεις και άλλο να τα βλέπεις στο smartwatch και να μην αγγίζεις το κινητό. Αν μπορείς στο τέλος της μέρας σου ανέβασε ένα screenshot. παρε την Quick Circle
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 παρε την Quick Circle Μισώ τις θήκες. Και η quick circle ανάβει όλο το υπόλοιπο πάνελ μαύρο, αν ήταν amoled θα βόλευε. 1
el_el Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 οχι αλλα ουτε λεω οτι η συσκευη μου δεν παιζεται απο θεμα μπαταριας Οι αποψεις ειθισται να ειναι υποκειμενικες. Για τα δικα μου δεδομενα, δε παιζεται η μπαταρια του mate 8
VagXal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Και εγω την ιδια ερωτηση θα ηθελα να θεσω και να μην ανοιξω αλλο θεμα...ειχα μια προταση για ανταλλαγη το g4 μου με xiaomi mi note pro 64gb..τι λετε αξιζει η μεταβαση και για ποιους λογους?Απλα μαρεσει να αλλαζω συσκευες και εστιαζω στην καμερα αλλα και στο design της συσκευης..Το xiaomi ειναι πραγματικα πανεμορφο..
heavyrain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 σε καμερα το G4 ειναι πολυ καλυτερο. Εχω δεν θα το εκανα παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα