Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια οπως λέει κ ο τίτλος ειμαι κάτοχος ενός G4 και αν και ειμαι κατενθουσιασμενος μ το εν λογο κινητό εχω απογοητευτεί πολυ με την μπαταρία του σε σημείο να θέλω να το αλλάξω γιατί αν ασχολούμαι μαζι του δεν μου βγάζει ούτε μιση ωρα και στην καλύτερη να μ αντέξει μέχρι τις 8 το βραδυ. Ποιο κινητό μπορεί να μου προσφέρει την κάμερα την οθόνη και ολο το πακέτο αλλα με μια καλη μπαταρία? Σκεφτομουν για mate 7 αλλα ειναι σε όλα υποβάθμιση ειδικά στην καμερα αν εξαιρέσεις την τεράστια του μπαταρία? Μην μου πείτε παρακαλώ για 2η μπαταρια κτλπα δεν θέλω να εχω στο νου μ να φορτιζω 2 μπαταριες κ να μην ξεχναω κάποια σπιτι και να κουβαλαω κτλπα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα προτεινα LG V10 μολις αφιχθεν και στα σκρουτζομαγαζα η Mate 8.

Το τελευταιο υπερτερει σε μπαταρια, το πρωτο σε καμερα και hifi dac επεξεργαστη ηχου.

Απο επεξεργαστές πετανε και τα δυο!

Το LG με 4 giga ram, το Huawei με 3 giga στη 32αρα εκδοση και 4 στην 64αρα

Και τα δυο με ταχεια φορτιση

Δημοσ.

Το Lg V10 αν και το κοίταζα κ εγω πριν παρω το G4 εχει δυστυχώς την ιδια μπαταρία συν την δεύτερη οθονη οπότε νομίζω πως θα έχω το ίδιο πρόβλημα. Το Mate 8 πολύ καλό και μου αρεσει αλλα ακόμα δεν κυκλοφορεί. Το moto X style η το meizu pro 5 τι λενε απο μπαταρια ξέρει κανείς?

Εγώ το μόνο κινητό που θα άλλαζα το G4 μου είναι το Nexus 6P.

Φοβερό κινητό αλλα πολυ ακριβο ακόμα για μενα τουλάχιστον :/

Δημοσ.

Βάλε extended μπαταρία αν δεν έχεις θέμα να θυσιάσεις το πάχος. Για μένα θα ήταν η πιο οικονομική και καλύτερη λύση που θα μπορούσες να κάνεις για μια τέτοια συσκευή. Αν θες τόσο πολύ να αλλάξεις καλύτερα περίμενε τις καινούργιες ναυαρχίδες του 2016 αν και θα πάρει μήνες μέχρι να έρθει η τιμή τους σε φυσιολογικά επίπεδα.

Νομίζω οτι έχει η Zerolemon μια με 8500mha, το κινητό θα γίνει σαν τούβλο αλλά είναι η μόνη πραγματική λύση για αυτονομία επιπέδου ώστε να χαίρεσαι ένα smartphone. Εγώ στο Note έχω μια Anker 6400mha και έχω ξενοιάσει.

Ο,τιδήποτε άλλο κυκλοφορεί εκεί έξω θα είναι υποβάθμιση για την συσκευή που έχεις. Μόνο το S6 μπορεί να συγκριθεί αλλά χάνεις σε άλλα πράγματα και η αυτονομία του επίσης είναι τραγική.

Δημοσ.

Χperia Z5 ..Καμερα/οθονη ισαξια,μπαταρια πολυ καλυτερη,κατασκευη πολυ καλυτερη,αδιαβροχο,στερεο ηχεια,καλυτερο soc (τουλαχιστον στα χαρτια κ λογικα κ στην πραξη) κ σε λογικη τιμη 450+ ..Mate 8 κινηταρα αλλα ειπες δεν κυκλοφορει... Χ style πολυ καλο αλλα δεν ξερω απο μπαταρια τι παιζει (εχω ακουσει οτι εχει καλυτερη απο g4)...

Δημοσ.

Θα πρότεινα είτε OnePlus 1 - το64άρι (αν και θα πεσεις λιγο σε specs κάμερας/οθόνης) καθως έχει μακραν την καλυτερη σχέση μπαταριας/λογισμικού για την κατηγορια του. Αλλιως μπορεις να πας σε Z5 ή και να στραφεις κατά note μερια, με μια μικρη επιφυλαξη για το πόσο θα σε βολεύει στο χέρι σου.

Δημοσ.

Αν θες μπαταρια παρε συσκευη με πιο οικονομικα SoC και οθονη  πχ moto g3 το δικο μου βγαζει 2,5 μερες με 6,5 ωρες οθονης ολες στο net browsing ειτε με wifi ειτε με 4g data

gallery_359545_2845_262542.png

Δημοσ.

Ρωταει για κατι αναλογο του g4 με καλυτερη μπαταρια και προτεινετε 1+1 και moto 3rd g...wtf δηλαδη... ουτε αξιζει η μεταβαση σε 6p για κανενα ομως λογο γιατι η διαφορα στη μπαταρια ειναι ελαχιστη. το μονο που εχει σημαντικη διαφορα στη μπαταρια ειναι το meizu pro 5.

• Like 2
Δημοσ.

Ότι και να κανείς είναι 5,7" 2k 8πυρινο και ούτε τα nexus ούτε η huawei δεν θυμίζοντε για καλή μπαταρία στα κινητά τους αντε βαριά βαριά να βγάλει 4,5 ώρες οθόνης

Δημοσ.

Ο αδερφός μου πάντως εχει το mate 7 και η μπαταρία ειναι πάρα πολύ καλή. Για μενα το καλύτερο ι κινητο ηταν το Nokia 1520 που ειχα σε θεμα μπαταρίας και δεν πρόκειται να το άλλαζα αλλα δεν μπορούσα να συνηθίσω τα Windows. Και το meizu pro αυτο που βλέπω και με χαλάει ειναι η αρκετά σκοτεινή οθόνη του που ειδα σε ολα τα reviews

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...