Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι μου ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελε την συμβουλή σας...εχω αυτο το συστημα: Intel® Pentium® Dual CPU E2160 στα 1.8 Ghz τροφοδοτικο το : switching power supplylase model:atx- 450w ραμ 3γβ μιτρικη GA-G41M-Combo (rev. 2.0) και θελω να βαλω πανω εναν q9650 ραμ 2x  http://www.getitnow.gr/prod/ypologistes/anabathmisi/mnimes-desktop/kingston-valueram-kvr1066d3n7-4g-4gb/prod890630pp/

http://www.e-shop.gr/vga-gigabyte-geforce-gtx750-ti-gv-n75toc-2gi-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.516494

Θα ηθελα τι συμβουλη σας Ευχαριστώ!!!!!

Δημοσ.

Θα αλλάξεις τροφοδοτικό καταρχήν, και όχι δεν είναι 450watt.

Οι ραμ λογικά δουλεύουν αλλά δεν είναι δοκιμασμένες. Σίγουρα πας για αυτές.

https://www.skroutz.gr/s/2665617/Crucial-Ballistix-Sport-4GB-DDR3-1600MHz-BLS4G3D1609DS1S00CEU.html

Κρίμα τα λεφτά για τον επεξεργαστή γιατί είναι ακριβός και η μητρική παλιά.

Εγώ θα έκανα νέο σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.

τον επεξεργαστη 80 ευρω τον βρηκα απο εβαυ οι ραμ αυτες σιγουρα ταιριαζουν; και τι τροφοδοτικο;

και οι μιτρικη δν παιρνει εως 1300mhz?

?
Δημοσ.

τον επεξεργαστη 80 ευρω τον βρηκα απο εβαυ οι ραμ αυτες σιγουρα ταιριαζουν; και τι τροφοδοτικο;

?

τσίμπα εναν XEON 771-775 (5420-5430-5440-5450-5460) και modaρε τον, πιο φτηνός από τον core2quad θα σου βγει και καλύτερος θα είναι

Η μητρική παίρνει μεχρι 1333mhz ddr3 ram, πάρε τις ballistic που προαναφερθηκαν.

Τροφοδοτικο  κάποιο απο seasonic/xfx/superflower/evga b2-g2-gs-gq και θα είσαι εντάξει

Παίζει να ειδα ενα superflower golden green 550 εδώ στο forum σε αρκετά καλή τιμή.

• Like 3
Δημοσ.

?

Πανάκριβος!!

Δώσε 70 και πάρε έναν 'lake Pentium, πούλα την μητρική και πάρε μια Η110 και είσαι εγγυησάτος και πιο γρήγορος.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

έχω πάρει έναν xeon e5440 και τον έβαλα σε μια ASUS P5KC η μετατροπή στην μητρική είναι σχετικά απλή απλά θέλει προσοχή

Link.png Site:

Link.png Site:

ότι καλύτερο για να σώσεις μια 775 

• Like 1
Δημοσ.

Μπα φιλε ειμαι ασχετος και δν νο,ιζω πως θα τα καταφερω οποτε παω για εναν q9650 ram τελικα φιλε ποιες να βάλω και στα ποσα ghz?

Ευχαριστω για τι βοηθεια.... :)

Δημοσ.

μπα φιλε με αυτα που θελω να βαλω μια χαρα θα παει πισευω σε προ και φιφα.....Ποιες ραμ τελικα να βαλω τις δικε σ ή τις δικες μ;

Δημοσ.

μπα φιλε με αυτα που θελω να βαλω μια χαρα θα παει πισευω σε προ και φιφα.....Ποιες ραμ τελικα να βαλω τις δικε σ ή τις δικες μ;

Θα δώσεις ένα κάρο λεφτά και δεν θα έχεις εγγύηση.

Εγώ σου κάνω νέο pc με λιγότερα και στα παιχνίδια πιο δυνατό. Κάνε ότι θες, δεν ασχολούμαι, δεν είναι δικά μου λεφτά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...