gio23 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα. Παιδια παρουσιάστηκε προβλημα μεγα με το λαπτοπ του τιτλου.Εκανα αναβαθμιση τουbios στο συγκεκριμένο.Ολα καλα πήγαιναν.Φλασαρε κανονικά. Και οταν έφτασε στο 100% το λαπτοπ έκλεισε.Δεν εκανε επανεκκίνηση απλα έκλεισε.Το ανοίγω λοιπον και μαυρη οθόνη.Τιποτα.Αναβοσβηναν το numlock και το capslock. Απο οτι εψαξα είναι. Σε κατάσταση αναβάθμισης.το άφησα ενα τεταρτο έτσι χωρις να το πειράξω αλλα τίποτα. Απο οτι εψαξα στο διαδίκτυο το εχουν παθει παρα πολύ. Δοκίμασα. Την λυση με το φλασακι που προτείνει η σελιδα της HP αλλα και παλι τίποτα. Μην σας τα πολυλογο Δοκίμασα σε μαγαζί με programmer ολα τα bios δίνει η σελιδα αλλα και πλι τίποτα.Το τσιπακι δεν εχει καεί.Προγραμματιζεται κανονικά. Αν υπαρχει κάποιος. Φίλος που εχει τοιδιο μοντέλο ή εχει κάποια ιδεα για το πως να επαναφερω το λαπτοπ Παρακαλώ ας βοηθησει. Συγνωμη για το μεγαλο κείμενο αλλα ηθελα να εχετε πληρη Εικόνα
sil_unique Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Οταν λες ότι δοκίμασες σε μαγαζί με programmer εννοείς ότι έχεις την δυνατότητα να προγραμματίσεις το ολοκληρωμένο και απλά σου λείπει το αρχείο; Εχεις κρατήσει αντίγραφο του παλιού με το programmer; Για γράψε μας το μοντέλο της μητρικής όπως είναι τυπωμένο στην πλακέτα [π.χ. PM_A_HPC_S]
gio23 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ναι ακριβώς.Εχουμε το programmer αλλα μας λειπει το "σωστο" αρχειο.Αυτα απο την σελίδα δεν κάνουν τιποτα.Δυστυχως οχι.Αν ειχα κρατησει εφεδρικο δεν θα εκανα ολη αυτη τη διαδικασια.Σκετη ταλαιπωρια.Αυριο θα σου πω μοντελο της μητρικης γιατι δεν ειναι μαζι μου.
gio23 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ολα καλα τελικα.Το βρηκαμε και το περασαμε.Δουλευει κανονικα. 1
ALESSIM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 παιδια εχω ενα ιδιο λαπτοπ και προσπαθω να το συνδεσω με HDMI αλλα δεν μπορω. εγκατεστησα ξανα τους drivers της καρτας, αλλαξα και καλωδια, και τηλεοραση αλλα τπτ. αυτο μου το εκανε οταν αλλαξα σληρο και εβαλα εναν ssd. Παιζει να φταιει που δεν του εβαλα τα official windows? Σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω ή καποιο λινκ για να ψαξω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα