Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Νομιζω το παρακατω αποτελει καλη προσφορα αν λαβουμε υποψη οτι εχει επεξεραστη 6ης γενιας και ssd 256GB.. 

https://www.skroutz.gr/s/8095101/HP-Pavilion-15-AB207nv-i3-6100U-4GB-256GB-W10.html

Με προβληματιζει ωστοσο η τιμη δεδομενου οτι ειναι i3 και η μαρκα..Δεν εχω γνωμη για την Hp κατα ποσο ειναι αξιοπιστη..ειδικα οταν υπαρχει και Dellακι σε παραπλησια τιμη με λιγο κατωτερα specs βεβαια...

Δημοσ.

Όπως σου είπαν και τα παιδιά, τιμή και μοντέλο!!

Αλλά είναι όντως προσφορά; Πέρα του ότι στο skroutz το έχει μόνο ο Κωτσοβολος και είναι δύσκολο να αξιολογηθεί αν είναι ή όχι, ούτε ο ίδιος ο Κωτσόβολος δεν το έχει ως δική του προσφορά αλλά αυτή δείχνει να είναι η κανονική του τιμή. Ακόμα και vfm να είναι, που δεν έχω ιδέα προσωπικά, προσφορά δεν είναι. Μόνη "ευκαιρία" δείχνει να'ναι το δώρο του Office 365, όπως όμως ισχύει για όλα τα laptops του Κωτσόβολου αυτήν την περίοδο.

Edit: Όπως φαίνεται και στο skroutz, ο Κωτσόβολος το έχει σε αυτήν την τιμή τουλάχιστον για τον τελευταίο μήνα που δείχνει.

Δημοσ.

550 ευρώ για i3 κι ενσωματωμένη κάρτα γραφικών πολλά μου φαίνονται. Tο μόνο θετικό του φαίνεται να είναι ο SSD. Για μένα πιο πολύ θα συνέφερε να πας π.χ για αυτό (i5,2gb GPU) κι να του βάλεις κι έναν SSD πάνω με 60-100ευρώ(κι άλλα 4gb ram αν θες με άλλα 25ευρώ),σου βγαίνει στα ίδια λεφτά κι έχεις ένα πιο δυνατό μηχάνημα.

Δημοσ.

Κατ αρχας ζητω συγνωμη για τον τιτλο πατησα enter καταλαθος και δεν εχω βρει πως μπορω να τον διορθωσω.

Αν μπορει καποιος να τον τροποποιησει και να βαλει στη θεση του τον εξης του ειμαι ευγνωμον:

[Laptop] HP Pavilion 15'' (i3-6100U/4GB/256GB/W10) 549€ @kotsovolos 

Οσο αφορα το λαπτοπ τωρα σε benchmarks δε βλεπω καποια ιδιαιτερη διαφορα σε σχεση με τον i5 5200U και η ενσωματομενη καρτα γραφικων του Skylake θεωρειται αρκετα καλη.. Βεβαια τα 550 οντως φανταζουν πολλα.. Σχετικα με το Lenovo δεν διαβαζω καλες αξιολογησεις τελευταια για την ποιοτητα κατασκευης τους και το support. Χωρις να θελω να πω οτι εχω διαβασει για την Hp..γι αυτο κιολας το συζηταμε  :-) .

Δημοσ.

Για μένα, λάπτοπ πάνω από 300€ με αυτή την ανάλυση οθόνης δεν λέγεται ευκαιρία αλλά κοροϊδία. Όχι από τον Κωτσόβολο αλλά από τις εταιρείες. Μας κούρασαν...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...