Προς το περιεχόμενο

Cloud drive - google drive

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα την φολα που φαγαμε οσοι ειχαμε λογαριασμο στο copy cloud και μοας και αυτο σταματαει τον μαιο ψαχνω αλλη μεγαλη σε χωρο λυση

Εχω ηδη mega 50gb για αλλη χρηση. Στο dropbox εχω μονο 10 gb και με την γνωστη πατεντα απεκτησα το 1tb free sτο google drive

Το προβλημα ειναι πως δεν βρισκω τροπο να τα εχω στο ubuntu mate μου.... Δεν γουσταρω να πληρωσω τη insync που διαβασα καπου...

Καμια αλλη λυση ρε παιδες? Το χρειαζομαι για να εχω το local του thunderbird και να το μοιραζομαι με τα 3 μου pc...

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Για home server και για την δουλειά σου φτάνει το upload. Φυσικά δεν θα έχεις τίποτα τρελές ταχύτητες συν ότι θέλει και ιστορία να το φτιάξεις. Εγώ πάντως σου μιλάω για απομακρυσμένο vps server ας πούμε στην digital ocean 

Δημοσ.

Με τι κοστος ρε συ? Εκει δεν πληρωνεις με το gb?

Η μηπως εννοεις να εχω εκει μονο το server - εφαρμογη αλλα ο δισκος να ειναι σπιτι?

Αν εκανα κατι τετοιο θα το εστηνα σπιτι με μοναδικο κοστος το ρευμα...

Αλλιως καλυτερα να εδινα 10 το μηνα σε dropbox η microsoft η οτι αλλο

Το βασικο ειναι να ειχα λυση για το linuxακι μου να βλεπω το googledrive που τσιμπισα free το terra....

Δημοσ.

ως συνήθως έχει έτοιμα πακέτα. Τον δικό μου server τον έχω στήσει σε weloveserver.net αλλά δυστηχώς τώρα είναι σε διαδικασία συγχώνευσης με την https://www.hostwinds.com/. Το budget vps τους το έχουν στα 7.5 δολάρια το μήνα :P. Να σκεφτείς ότι στο weloveservers πληρώνω 40 δολάρια το χρόνο για τα διπλάσια spec. 

Δημοσ.

Μετα την φολα που φαγαμε οσοι ειχαμε λογαριασμο στο copy cloud και μοας και αυτο σταματαει τον μαιο ψαχνω αλλη μεγαλη σε χωρο λυση

Εχω ηδη mega 50gb για αλλη χρηση. Στο dropbox εχω μονο 10 gb και με την γνωστη πατεντα απεκτησα το 1tb free sτο google drive

Το προβλημα ειναι πως δεν βρισκω τροπο να τα εχω στο ubuntu mate μου.... Δεν γουσταρω να πληρωσω τη insync που διαβασα καπου...

Καμια αλλη λυση ρε παιδες? Το χρειαζομαι για να εχω το local του thunderbird και να το μοιραζομαι με τα 3 μου pc...

Ευχαριστω!!!

Πατέντα για 1Tb free εννοείς τα map ranks; Αυτό είναι για 2 χρόνια μόνο...

Δημοσ.

τα vps δεν είναι μεγάλο κόστος, αλλά στις μέρες μας είναι λίγο περίεργη η φάση. Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό που έκανε ο check2fire, αλλά το budget τους δίνει 25GB και ανεβαίνει σε κόστος... Προσωπικά όπως και φίλοι εδώ την πάλεψα με owncloud σπίτι μου, σε ένα σάπιο μηχανηματάκι, ένας P4 3Ghz HT με 1,5GB Ram! Χωρίς οθόνες, χωρίς πληκτρολόγια+ποντίκια, απλά άλλαξα το τροφοδοτικό του γιατί δεν το εμπιστευόμουν (στο μεταξύ το έβαλα αλλού, οπότε δεν πήγε χαμένο) και έχει πάνω webmin, owncloud, transmission daemon, tvheadend και web server για να φτιάχνω μαθήματα elearning. Βγαίνει online με dyndns και όλα τα μηχανήματά μου συγχρονίζουν εκεί πάνω και εντός και εκτός δικτύου... Κόστος όπως είπες το ρεύμα, αν και ψήνομαι να αλλάξω την mobo με κάμια atom, για μεγαλύτερη οικονομία. Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να συγχρονίζω τα αρχεία μου σε 2ο μηχάνημα για περισσότερη ασφάλεια κι εκεί είναι που θα γλυτώσεις χρόνο εάν επιλέξεις κάτι δικτυακό!

Οκ, εκεί θα τα δινα τα 70-100 γιούργια, αλλά ετήσια συνδρομή...

• Like 1
Δημοσ.

Πατέντα για 1Tb free εννοείς τα map ranks; Αυτό είναι για 2 χρόνια μόνο...

Ναι αυτο εννοω. 2 χρονια το ξερω. Μετα βλεπουμε....

Στο αρχικο μου ερωτημα βρηκα αυτα:

https://www.thefanclub.co.za/overgrive

Με 5$ για αγορα.

Και αυτο

https://goo.gl/GYjt2q

Που ειναι δωρεαν

Αν προλαβω θα τα δοκιμασω σημερα

Δημοσ.

Για mega και dropbox υπαρχει. Για google drive υπαρχει το insync που ειναι επι πληρωμη, ενα builtin app στο gnome de, κι ενα cli based app που δεν βολευει. Για τα αλλα δεν ξερω.

Δημοσ.

Για mega και dropbox υπαρχει. Για google drive υπαρχει το insync που ειναι επι πληρωμη, ενα builtin app στο gnome de, κι ενα cli based app που δεν βολευει. Για τα αλλα δεν ξερω.

Αξίζει καλό? To cli based όντως δε βολεύει, αλλά το app του gnome?

Νομίζω είναι το μόνο πράγμα που μου ληπει από τα windows (o client του google drive)

Δημοσ.

dropbox υπάρχει για το mega από που το κατεβάζεις από το site τους? Πάντως η λύση του owncloud μου αρέσει περισσότερο γιατί και εσύ διαχειρίζεσαι τα αρχεία σου συν τα πολλά plugin που μπορείς να του περάσεις

Δημοσ.

Δεν το εχω δοκιμασει καθολου στο gnome.

To mega το εχω κανει compile απο aur, αλλα νομιζω εχει πακετα .deb &.rpm

Δυστυχως δεν μπορω να το επιβεβαιωσω αυτη την στιγμη γιατι ειμαι απο κινητό.

Δημοσ.

με 5 ευρω τον μηνα παντως ελληνικη εταιρια δινει vps με 120 gb

στηνεις seafile, κατα πολλους καλυτερο απο owncloud, και εισαι μια χαρα :)

εχεις εσυ το control, κρυπτογραφημένα παντου και συμβατο με ολα τα λειτουργικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...