Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον Καλησπερα σκεφτομαι για μια νεα αγορα Laptop για ναι παιζω Games (League Of Legends,CS:GO) Το ποσο που διαθετω ειναι εως 450 ευρω,Η μηπως να προχωρησω σε σε αγορα Πυργου που θα ειναι ειναι πιο δυνατος και θα παιζει καλυτερα Games.

http://www.skroutz.gr/s/7904833/HP-250-G4-i3-5005U-8GB-1TB-No-OS.htmlτιλετε για αυτον

Αν συμφωνειτε με την αγορα PC πειτε μου ενα Set που να βγαινει κατω απο 450 ευρω!!!

Δημοσ.

Λοιπον Καλησπερα σκεφτομαι για μια νεα αγορα Laptop για ναι παιζω Games (League Of Legends,CS:GO) Το ποσο που διαθετω ειναι εως 450 ευρω,Η μηπως να προχωρησω σε σε αγορα Πυργου που θα ειναι ειναι πιο δυνατος και θα παιζει καλυτερα Games.

http://www.skroutz.gr/s/7904833/HP-250-G4-i3-5005U-8GB-1TB-No-OS.htmlτιλετε για αυτον

Αν συμφωνειτε με την αγορα PC πειτε μου ενα Set που να βγαινει κατω απο 450 ευρω!!!

Συμπλήρωσε πρώτα την φόρμα.

Δημοσ.

αν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια πας σε σταθερο.
μονο αν η φορητοτητα ειναι απαραιτητη σκέφτεσαι το ενδεχόμενο του λάπτοπ.

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :Εως 450 ευρω

Χρήση υπολογιστή :Παιχνδια League Of Legends CS Go ( μπορει να τρεχει κανενα βαρυ παιχνιδι σε αυτα τα λεφτα ? )

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Skype , Games 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.:Yπολιγστη εχω μια 17αρα Philips 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Oχι τα εχω

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν Ξερω εχετε να μποθ προτεινετε 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Public Ισως ?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο Windows 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...