Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.

γνωστος μου εχει ενα stb το mag 250.

παει καθε εξαμηνο και σκαει 100ευρο σε εναν τυπα για να βλεπεις discovery channel, histor,y mega, antena, ote tv κλπ.

πως γινεται η διαδικασια? του δινει προσβαση μονο για 6 μηνες αυτος. μπορω να την κανω εγω την δουλεια και να γλυτωσει τα λεφτα?

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.

γνωστος μου εχει ενα stb το mag 250.

παει καθε εξαμηνο και σκαει 100ευρο σε εναν τυπα για να βλεπεις discovery channel, histor,y mega, antena, ote tv κλπ.

πως γινεται η διαδικασια? του δινει προσβαση μονο για 6 μηνες αυτος. μπορω να την κανω εγω την δουλεια και να γλυτωσει τα λεφτα?

IPTV Box είναι, όχι απλό STB. Προφανώς και συνδέεται σε παράνομο server που παίζει Nova, OTE TV, κλπ. Free λύση δεν υπάρχει...

Δημοσ.

IPTV Box είναι, όχι απλό STB. Προφανώς και συνδέεται σε παράνομο server που παίζει Nova, OTE TV, κλπ. Free λύση δεν υπάρχει...

οποτε λες να εχει συνδρομη ο server αυτος , (να πληρωνει ο τυπας 50 ευρο πχ) και να το πουλαει στον γνωστο μου για 100ευρο το 6μηνο?

Δημοσ.

Χίλια δυο μπορεί. Μπορεί να τον τρέχει ο ίδιος, να αγοράζει απο άλλον και να το πουλάει με κέρδος, να αγοράζει απο άλλον ο οποίος αγοράζει απο άλλον, κλπ. Αν και απαγορεύονται τέτοιες συζητήσεις, γενικά για να έχεις μια εικόνα, οι συνδρομές για πακέτα εξωτερικού αρχίζουν απο 10€ - 15€ τον μήνα. Εγγύηση για το πόσο καιρό θα βλέπεις, καμμία...

Δημοσ.

παντως , 2 χρονια εχει αυτο το iptv box , και δεν του εχει κλεισει καμια φορα.

τελος παντων, ενημερωτηκα γινοντα ολα αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...