Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! θα ήθελα την βοήθεια σας! πριν από μέρες μπήκε χακερ στον υπολογιστή της αδερφής μου και κόλλησε ιούς. Τον υπολογιστή κατάφερα να τον καθαρίσω με malwarebytes, spybot, hitman pro προγράμματα αλλά όταν κάνω σάρωση με το antivirus μου βγάζει μήνυμα ότι ένα word αρχείο έχει malware-trojan ιο. Υπάρχει τρόπος να τον διαγράψω και κάπως να σώσω το word αρχείο?? Γιατί το χρειαζόμαστε αυτό το αρχείο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλησπέρα ! , τι anti-virus χρησιμοποιεις ? , το anti-virus οταν σου λεει ποιο αρχειο εντοπισε , δεν σου δινει την επιλογη να το Επιδιορθώσεις/Καθαρίσεις ? 

Τι windows εχεις ?

Δημοσ.

έχω windows 7 και avast. Α επίσης τον ιο τον βρίσκει μόνο στην πλήρη σάρωση και όχι όταν κάνω δεξί κλικ και σάρωση αυτού του αρχείου. Πατάω για επιδιόρθωση, μου λέει ότι δεν γίνεται και το βάζει στο κιβώτιο. Επίσης κατέβασα το kaspersky virus tool για να ελέγξω για ιους  αλλά δεν το βρήκε. Αλλά όταν προσπαθώ να το κάνω pdf ή να το στείλω με gmail λέει ότι ειναι μολυσμένο. Δεν είναι λίγο περιέργο?

αυτό μου βγάζει μόλις παάω να αποθηκευτεί ως pdf

post-267477-0-72902300-1454871223_thumb.jpg

Δημοσ.

Ασχημα τα πραγματα απ'οτι βλεπω :( . Το αρχειο πρεπει να εχει καταστραφει , και να εχει αντικατασταθει με ιό trojan. Που σημαινει οτι ειναι αδυνατος ο καθαρισμος του , διοτι απλουστατα , δεν εχει μεινει εγγραφο για να καθαρισει !.

Απλά το σβήνεις (μέσω της επιλογής του Anti-Virus , και οχι εσυ χειροκινητα). Ειναι σοβαρος ιος παντως και θα σε συμβουλευα την ωρα που θα το σβηνει (το anti-virus) , να εχεις βγαλμενο το καλωδιο του ιντερνετ στο pc σου , ή κλειστο wifi (αναλογα τι ιντερνετ παιρνει το PC). και μετα ξανα-σκανναρε με κλειστο ιντερνετ.

Δοκιμασες ποτε να το ανοιξεις ¨?¨

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...