Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κανα 6 μηνο είχα κάνει φορματ στο λαπτοπ μου και του έβαλα windows 8.1 πειρατικά. .....αλλα κράτησα των κωδικό που είχε το αυθεντικό απο Windows 7 home premium.....Σήμερα μετά απο τόσο καιρο έκανα φορματ στον επιτραπέζιο μου υπολογιστή και ειπα να κανω την διαδικασία για να παω windows 10 και εφοσων ειχα γνήσια windows ειπα να το ξεκινήσω απο την αρχή ...εβαλα των κωδικό στην αρχή που το ζήτησε και ολα μια χαρά ..μετα καθως έκανα της ενημερώσεις κοίταξα να δω αν οντως ενεργοποιηθηκε και μου γράφει ... 3 days until automatically activation . Activate windows now...... παταω εκεί εβαλα ξανα των κωδικό και μου εμφανισε ενα σφάλμα code 0xc004e003 ...πατάω change product key γραφω των κωδικό ξανά και πάλι τα ίδια. .... Τώρα εχω μπερδευτεί και δεν ξερω τι να κάνω ...φταίει μηπως επειδή ηταν για λαπτοπ τα windows :/

Δημοσ.

3 days until automatically activation = 3 μέρες μεχρι την αυτοματη ενεργοποιηση . Που σημαινει οτι θα ενεργοποιηθει μονος του σε 3 μερες . Τοτε απλά περιμένεις.. δεν εχω περασει Windows 10 αλλα υποθέτω οτι θα στα ενεργοποιουνε αυτοι.

Δημοσ.

κοίταξα καποια φόρουμ και λένε πως αμα είναι oem τοτε ειναι μονο για την συγκεκριμένη συσκευή :/ ....... και εκανα της ενημερώσεις και ουτο καθε εξής ... και εκεί που έμπαιναν τα windows 10 μου ζητάει να βαλω το product key βαζω το δικό μου και μου λέε ιinvaild βαλτε ενα άλλο product key . Τωρα να περιμένω 3 μέρες η να παω ξανα πειρατικά ?

Δημοσ.

Όταν πας από 7αρια σε 10 δεν σου ζητάει κανέναν κωδικό περίμενε να ενεργοποιηθούν τα 7αρια για να περάσεις τα 10αρια

Δημοσ.

OK 

Εμενα μου ζήτησε ..αμα είναι θα περιμένω 3 μέρες οπως λέει και ο θεός βοηθός

Ξαναπροσπάθησε άυριο-μεθαύριο να περάσεις τον κωδικό, Μπορεί μέχρι τότε κάποια στιγμή να ενεργοποιηθούν από μόνας τους.

Όταν πας από 7αρια σε 10 δεν σου ζητάει κανέναν κωδικό περίμενε να ενεργοποιηθούν τα 7αρια για να περάσεις τα 10αρια

Με το νέο update κάνεις απευθείας καθαρή εγκατάσταση των 10 με το κλειδί των 7 χωρίς να προ απαιτείται η εγκατάσταση και ενεργοποίηση των win 7.

Δημοσ.

Παιδιά γράφει ότι έκανε εγκατάσταση τα Windows 10 σε PC, με το κλειδί των Windows 7 που κάποτε ήταν προεγκατεστημένα σε Laptop! Δεν πρόκειται να ενεργοποιηθούν τα Windows 10 σε τρεις μέρες (ούτε καν τα 7 θα είχαν ενεργοποιηθεί) με το συγκεκριμένο κλειδί. Είναι ΟΕΜ!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά γράφει ότι έκανε εγκατάσταση τα Windows 10 σε PC, με το κλειδί των Windows 7 που κάποτε ήταν προεγκατεστημένα σε Laptop! Δεν πρόκειται να ενεργοποιηθούν τα Windows 10 σε τρεις μέρες (ούτε καν τα 7 θα είχαν ενεργοποιηθεί) με το συγκεκριμένο κλειδί. Είναι ΟΕΜ!

Ναι έχεις δίικιο τώρα το πρόσεξα και σωστά λες δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...