Candela Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, bezan είπε Ναι ξεχασα και τα jetoil, συνηθως ειναι ολα καλα Η Jetoil πτώχευσε, έκλεισε και τώρα άνοιξε ξανά.Και λένε ότι φέρνει καύσιμα από Ρωσία και είναι πάρα πολύ καλά 4 ώρες πριν, bezan είπε εγω γενικα θεσσαλονικη αποφευγω τα Shell και eko, Revoil, Aegean kai avin μου βγαζουν καλα χιλιομετρα στο δικο μ αμαξι, και βενζινα και υγραεριο. αλλα shell ποτε, προσωπικη γνωμη Από Shell όποτε βάζω 95άρα μου βγάζει κανονικά τα χιλιόμετρά.Όποτε βάζω 98αρα ή 100αρα μου την καίει ποιο γρήγορα.Δεν ξέρω που οφείλεται, κι αν είναι φυσιολογικό
bezan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 27 λεπτά πριν, Candela είπε Και λένε ότι φέρνει καύσιμα από Ρωσία και είναι πάρα πολύ καλά παρα πολυ ενδιαφερον αυτο, με τηξν πρωτη ευκαιρια θα βαλω 27 λεπτά πριν, Candela είπε Από Shell όποτε βάζω 95άρα μου βγάζει κανονικά τα χιλιόμετρά.Όποτε βάζω 98αρα ή 100αρα μου την καίει ποιο γρήγορα.Δεν ξέρω που οφείλεται, κι αν είναι φυσιολογικό εγω την αποφευγω εντελως την shell, το δικο μου ειναι 97 μοντελο και καιει με την ωρα, εκο σε shell εχω 20 χιλιομετρα διαφορα στα 20 ευρω, shell σε υπολοιπες 40-50χιλιομετρα διαφορα στο 30αευρω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα