Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kaisis oil

προεκταση μακρυγιαννη, πανω απ τον περιφερειακο.

ανεβαινοντας, στο δεξι σου χερι.

ολα τα καυσιμα ειναι οκ εκει.

αλλιως εκο, πριν τα ελπε ακριβως

ΜΗΝ πας στο retsos oil

• Like 2
Δημοσ.

Απόλυτα ακριβής! Τα ελπε είναι πολύ μακριά γιατί μένω σύνορα με ηλιούπολη. Επαληθεύεται άρα ο ρέτσος... Και βάζω για πολύ καιρό εκεί, είναι κοντά στο σπίτι μου.

Δημοσ.

Και στηην σελ στη λαγκαδα, οπως κατεβαινεις τη γεφυρα στο δεξι σου χερι(και μπαινοντας και βγαινοντας απ την πολη)

• Like 1
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το AVIN κάτω από την αερογέφυρα της Σταυρούπολης.Είναι εταιρικό πρατήριο, πολύ καλή ποιότητα καυσίμων, ευγενικοί υπάλληλοι

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Candela είπε

Το AVIN κάτω από την αερογέφυρα της Σταυρούπολης.Είναι εταιρικό πρατήριο, πολύ καλή ποιότητα καυσίμων, ευγενικοί υπάλληλοι

που το βρήκες και το ανέστησες 4.5 χρόνια μετά;; 🤣🤣

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, terry308 είπε

που το βρήκες και το ανέστησες 4.5 χρόνια μετά;; 🤣🤣

Βρέθηκα τυχαία σ αυτό το θέμα, κι έτσι έγραψα την άποψή μου

Α ακόμη και ο Χάρκας (Ανεξάρτητο Πρατήριο) στο Ωραιόκαστρο.Φθηνά και πολύ καλής ποιότητας καύσιμα, έχω βάλει αρκετές φορές βενζίνη και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Και το AVIN που είναι μέσα στο My Market στο Ωραιόκαστρο, πολύ καλή ποιότητα καυσίμων βάζω βενζίνη εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα

Επεξ/σία από Candela
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ βάζω στο shell μετά την αερογέφυρα με κατεύθυνση προς τη Λαγκαδά. Εταιρικό είναι και δεν είχα κάποιο θέμα.

Στο ρετσο πάω για πλύσιμο μόνο.

Δημοσ.

εγω γενικα θεσσαλονικη αποφευγω τα Shell και eko, Revoil, Aegean kai avin μου βγαζουν καλα χιλιομετρα στο δικο μ αμαξι, και βενζινα και υγραεριο. αλλα shell ποτε, προσωπικη γνωμη

Δημοσ.

Εγώ αέριο βάζω στο  JETOIL στην ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, είναι πάντα το πιο φτηνό μέσα στην πόλη.

Αν τύχει και πάω προς Περαία βάζω σε ένα Aegean πριν μπεις στην πόλη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...