Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα  της αναβάθμισης μετά από περίπου 6 χρονιά.Το pc τώρα αποτελείται από

ι7 950 (τα 2-3 τελευταία χρονιά στα 4ghz)

asus x58

8gb ddr3 (καινούργιες μιας και οι παλιές είχαν θέμα)

hd 7850 2gb

xfx pro 550w(~ 2 ετών)

fractal arc 2 midi

3x HHDs

Θα χρειαστώ cpu,mobo,ram & psu, budget  περίπου 500-600€ , oc δεν θα γίνει ούτε sli/crossfire

Θέλω κάτι φρέσκο που να μην τραβάει τόσο ρεύμα (τώρα τραβάει ~220w idle και >400w σε load) και με usb3 ( αν και έχει στο πίσω μέρος η μητρική άλλα δεν βολεύει).

Δημοσ.

Το σύστημά σου είναι αρκετά μάχιμο ακόμη και για τα σημερινά δεδομένα. Βλέπω τον έχεις σε 4GHz επίπεδα, περίπου σαν i7 3770 είναι εκεί.

Το ιδανικό κατά τη γνώμη θα ήταν να έκανες επένδυση σε έναν καλό SSD 250GB + και λίγο αργότερα, έχοντας στην άκρη χρήματα που δεν σπατάλησες τώρα, να κάνεις μία ολοκληρωτική μετάβαση σε νεώτερη πλατφόρμα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω , είναι αρκετά παλιό hardware με μεγάλη κατανάλωση είχα σκεφτεί και την λύση να βάλω μια gtx960 πάνω και να το αφήσω για κάνα χρόνο ακόμα, άλλα μάλλον θα πάω για αλλαγη

Δημοσ.

Το λογικο θα ηταν να επαιρνες μονο ssd+gpu για να δεις πραγματικη διαφορα. Αλλιως θα εχεις καινουρια εξαρτηματα cpu/mobo κλπ αλλα χωρις μεγαλη διαφορα, τζαμπα τα λεφτα.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι,i7 έχεις ,όχι pentium E.

Δεν έχει νόημα να αναβαθμίσεις,εκτός και αν τρώγεσαι.

Αν σε καίει η καταναλώση,πόση προέρχεται από την 7850,και πόσο θα την ρίξεις με μια νέα;

Το ίδιο και στον επεξεργαστή.

Eγώ από i5 750 πήγα σε i3 3220 και αυτό επειδή μου έπεσε στα χέρια τσάμπα.

Πάρε απλά έναν ssd.

Το ρεύμα που σου καίει παραπάνω με το ζόρι φτάνει στα 3 ευρώ το μήνα,δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε.

Δημοσ.

Το σκεφτηκα να το κρατησω , αλλα εχει και αλλα θεματα τωρα το οc στα 4 πλεον δεν ειναι stable, εκει που ζηταγε 1.33 μαχ τωρα θελει 1.37+ και βαλε με αρκετα bsods ,οποτε το γυρισα στα στοκ ρολογια

Δημοσ.

Το σκεφτηκα να το κρατησω , αλλα εχει και αλλα θεματα τωρα το οc στα 4 πλεον δεν ειναι stable, εκει που ζηταγε 1.33 μαχ τωρα θελει 1.37+ και βαλε με αρκετα bsods ,οποτε το γυρισα στα στοκ ρολογια

Σε τι δε σε ικανοποιεί πια;

Μήπως απλά μια καλύτερη κάρτα θα έκανε αυτό που ήθελες;

Αυτά θα τα πουλήσεις;

Γιατί ζητάς και ραμ και τροφοδοτικό,αν απλά το θες για ένα δευτερο πισι στο σπίτι,εγώ θα έβγαζα τα 8 απο εκεί.

Επίσης,δεν συμπληρώνεις και την φόρμα,να έχουμε όλοι μια ξεκάθαρη εικόνα.

Kαι ssd θα χρειαστείς θαρρώ.

Δημοσ.

Ένας λόγος είναι και η έλλειψη sata3/usb3 , αν και έχει  sata3 (marvell) άλλα στην πραγματικοτητα είναι ποιο αργοί και από sata2

Κάρτα δεν αλλάζω γιατί μόνο mmos παίζω, έχω δοκιμάσει και δυνατότερες κάρτες άλλα και πάλι ίδια χάλια fps (ειδικά στα pvp παίζω με μονοψήφια fps) 

Τίποτα δεν θα πουληθεί ,θα μεταφερθεί στο σαλόνι με άλλο κουτί και με μια 5770 που έχω να κάθεται

SSD θα μπει ένας 500αρις+ στο καινούργιο setup

Δημοσ.

Α,οκ,οπότε πας σε ιντελ,καλύτερα σε 1150 να βάλεις και τις ddr3,

Τώρα μονοψήφια νούμερα σε fps με i7,μήπως φταίνε και τα mmos που παίζεις;

Τεσπά, θα δεις 30 τοις εκατό διαφορά περίπου στην σινγκλ ταχύτητα με κάποιον ι5 4xxx.

Και με έναν 128 ssd κάνεις την δουλειά σου υπεράνετα,δεν νομίζω πως χρειάζεται να ρίξεις λεφτά εκεί.

Αποφάσισε αν θέλεις 1150,να μην αγοράζεις και μνήμες,ή θα πας σε 1151.

Eνδεικτικά η διαφορά,στα ίδια χρήματα,και ο δικός σου.

2pslpac.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...