pavloa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα....την δευτέρα έκανα αναβάθμιση το ccleaner και από τότε δεν μου καθαρίζει το ιστορικό από τους browsers. Πατάω ανάλυση μου βρίσκει τα αρχεία που πρέπει να διαγράψει και μετά πατάω εκκαθάριση αλλά δεν τα διαγράφει...έκανα απεγκατάσταση και το ξαναπέρασα αλλά πάλι τα ίδια κάνει. ΤΙ φταίει ;;;
pavloa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Το έχω ελέγξει αυτό...όλα τσεκαρισμένα είναι..
pitogiro Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Όταν τρέχεις το ccleaner είναι ανοιχτός ο browser? Αν είναι ανοιχτός μπορεί να παρακάμψει αυτό το βήμα και να μην καθαρίσει το ιστορικό και την cache του browser.
pavloa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Όταν τρέχεις το ccleaner είναι ανοιχτός ο browser? Αν είναι ανοιχτός μπορεί να παρακάμψει αυτό το βήμα και να μην καθαρίσει το ιστορικό και την cache του browser. Κλειστός είναι....αλλά και ανοιχτό να το έχω μου βγάζει μήνυμα να κλείσει και μετά συνεχίζει την σάρωση...
BongoFury Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασε στις "Ρυθμίσεις"- "Για προχωρημένους" να είναι ξετσεκαρισμένο το "διαγραφή μόνο των αρχείων του φακέλου των windows temp που είναι παλαιότερα των 24 ωρών"
pavloa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι τσεκαρισμένο....το τσεκαρα να δω μήπως καταφέρω κάτι, αλλά τίποτα...και στο pc ενως φίλου μου το κάνει και έχει πιο παλιά έκδοση του ccleaner. Τι φταίει ρε παιδιά... Α έκαμα και απεγκατάσταση τον browser και πάλι τα ίδια..
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Καθάρισε το ιστορικό μέσεω του browser.
WalkerSW Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Οι περισσότεροι browser πλέον έχουν cloud based ιστορικό. Κοινώς την στιγμή που θα ξανάσυνδεθεις στο browser θα επανέλθει το ιστορικό. Κοινώς όπως ήδη προτάθηκε καθαρισμό μέσω του ίδιου το browser! 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασες να βάλεις παλιότερη version του ccleaner;
pavloa Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασα..3 παλιότερες έβαλα αλλά τίποτα
pavloa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά έκανα φορματ για άλλον λόγο και τώρα που ξαναπέρασα το ccleaner δουλεύει μια χαρά..
mary21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 το ιδιο και σε μενα δεν καθαριζει το ιστορικο του χρωμ με τιποτα!!! εβαλα και πολυ παλαιοτερες εκδοσεις του ccleaner ..δεν καθαριζει το ιστορικο!!!
rfc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το σωστο ειναι αυτο που ειπε ο walker.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα