Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα....την δευτέρα έκανα αναβάθμιση το ccleaner  και από τότε δεν μου καθαρίζει το ιστορικό από τους browsers. Πατάω ανάλυση μου βρίσκει τα αρχεία που πρέπει να διαγράψει και μετά πατάω εκκαθάριση αλλά δεν τα διαγράφει...έκανα απεγκατάσταση και το ξαναπέρασα αλλά πάλι τα ίδια κάνει.

ΤΙ φταίει ;;;

Δημοσ.

Όταν τρέχεις το ccleaner είναι ανοιχτός ο browser? Αν είναι ανοιχτός μπορεί να παρακάμψει αυτό το βήμα και να μην καθαρίσει το ιστορικό και την cache του browser.

Δημοσ.

Όταν τρέχεις το ccleaner είναι ανοιχτός ο browser? Αν είναι ανοιχτός μπορεί να παρακάμψει αυτό το βήμα και να μην καθαρίσει το ιστορικό και την cache του browser.

Κλειστός είναι....αλλά και ανοιχτό να το έχω μου βγάζει μήνυμα να κλείσει και μετά συνεχίζει την σάρωση...

Δημοσ.

Δοκίμασε στις "Ρυθμίσεις"- "Για προχωρημένους" να είναι ξετσεκαρισμένο το "διαγραφή μόνο των αρχείων του φακέλου των windows temp που είναι παλαιότερα των 24 ωρών"

Δημοσ.

Δεν είναι τσεκαρισμένο....το τσεκαρα να δω μήπως καταφέρω κάτι, αλλά τίποτα...και στο pc ενως φίλου μου το κάνει και έχει πιο παλιά έκδοση του ccleaner.

Τι φταίει ρε παιδιά...

Α έκαμα και απεγκατάσταση τον browser και πάλι τα ίδια..

Δημοσ.

Οι περισσότεροι browser πλέον έχουν cloud based ιστορικό. Κοινώς την στιγμή που θα ξανάσυνδεθεις στο browser θα επανέλθει το ιστορικό.

Κοινώς όπως ήδη προτάθηκε καθαρισμό μέσω του ίδιου το browser!

• Like 1
Δημοσ.

το  ιδιο και σε μενα δεν καθαριζει το ιστορικο του χρωμ με τιποτα!!!

εβαλα και πολυ παλαιοτερες εκδοσεις του ccleaner ..δεν καθαριζει το ιστορικο!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...