ffilz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 δυστυχώς ούτε με το winSCP κάποια μαλακία κάνω που ούτε που πάει ο νους μου αλλά δεν ξέρω ποια μόλις πήρα τους κωδικούς από το papaki μπήκα στο control panel στο papaki και αλλαξα τους nameserves όπως μου έλεγε το μαιλ. μήπως έπρεπε να κάνω και κάτι άλλο ? από την άλλη μεριά, όταν πάω από τον browser να μπω στο ftp δέχεται κανονικά τους κωδικούς και μου το ανοίγει. έχω περάσει και ένα κάρο άχρηστα αρχεία εκεί αλλά δεν ξέρω πως να τα σβήσω κανένα site που να λέει Β+Α=ΒΑ δεν υπάρχει ?
mentoras28 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Σε ποια πορτα το βαζεις? Για δοκιμασε να βαλεις την 21. Αν θυμαμαι καλα σαν default το filezila σου βαζει την 22. που ειναι για sftp. Απο τον browser μπορεις να μπεις στο plesk. Απο κει πηγαινε στο file manager. Απο κει επιλεγεις τα αρχεια που δεν θελεις και πατας το κουμπι remove.
ffilz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 πρώτον δεν έβαζα port. Δεν το έλεγε ότι πρέπει να βάλω δεύτερον έβαλα το 21 αλλά το ίδιο του κάνει. νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό που μου έγραψε ο hristosiak ότι δηλαδή είναι free hosting και δεν υποστηρίζει database. mentoras28 είσαι θεός το filezilla δεν το συνέδεσα αλλά έσβησα τις μαλακίες που είχα ανεβάσει και ΝΤΑΝΤΑ http://vassiliswebdesign.link/ 1
mentoras28 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μισο λεπτο. Δοκιμασε να βαλεις σαν host : ftp.vassiliswebdesign.link Βαλε username και password αυτα που βαζεις για να συνδεθεις στο plesk και port 21 Αν δεν παιξει δοκιμασε με sftp.vassiliswebdesign.link και port 22
ffilz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 η σελίδα πως σου φαίνεται ? μαμαει ? μπα τα ίδια δεν συνδέεται θα γράψω ερώτημα στο papaki να δω τι μ@λ@κία θα μου πούν
ffilz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 λοιπόν έλυσα τα παλιά προβλήματα. Τώρα έχω νέο. Αγόρασα hosting γιατί είχα το free και δεν υποστήριζε database. Όμως το domain είναι συνδεδεμένο με το free hosting και όχι με το νέο. Πως το αλλάζω αυτό? άλλαξα τους nameservers αλλά εξακολουθεί και βλέπει το παλιό. Θέλει μήπως χρόνο να κάνει την αλλαγή ? Ευχαριστώ
kostenko Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Θέλει κάποιο χρόνο Νάι. Νομίζω από 4 έως 72 ωρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα