Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση γενικης φυσεως:ειναι καλυτερο να συνδεσω τον υπολογιστη μου μεσω εξωτερικου ενισχυτη με ξυλινα "μουσικα" ηχεια (technics) η ειναι καλυτερα PC ηχεια τυπου Logitech κλπ..(2.1).Γενικα δεν εχω καταλαβει τι ρολο βαρανε τα PC ηχεια απο τη στιγμη που καποιος εχει εναν μεσο εξωτρικο ενισχυτη με aux.

Δημοσ.

Ερωτηση γενικης φυσεως:ειναι καλυτερο να συνδεσω τον υπολογιστη μου μεσω εξωτερικου ενισχυτη με ξυλινα "μουσικα" ηχεια (technics) η ειναι καλυτερα PC ηχεια τυπου Logitech κλπ..(2.1).Γενικα δεν εχω καταλαβει τι ρολο βαρανε τα PC ηχεια απο τη στιγμη που καποιος εχει εναν μεσο εξωτρικο ενισχυτη με aux.

Τα hifi ηχεία είναι ηχεία πραγματικά. Τα ηχεία pc, είναι υποκατάστατα ....

• Like 1
Δημοσ.

Για να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με χαμηλό κόστος, αυτός είναι ο ρόλος των Pc ηχείων

Δημοσ.

Γενικα δεν εχω καταλαβει τι ρολο βαρανε τα PC ηχεια απο τη στιγμη που καποιος εχει εναν μεσο εξωτρικο ενισχυτη με aux.

τα PC ηχεια τον ρολο τον βαράνε οταν δεν εχει καποιος εχει εναν μεσο εξωτρικο ενισχυτη με aux.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...