Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξω ταινία στο PS3 μου με ελληνικούς υπότιτλους χωρίς να:

1. τους "κάψω" σε DVD με κάποιο converter (γιατί εκεί μειώνεται και η ποιότητα της εικόνας)

2. Να βάλω ένα PS3 Media Server, καθώς κολλάει στο στριμάρισμα απο το λαπτοπ στο PS3...

Κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει; Είναι πραγματικά κρίμα να το έχω το μηχάνημα, να μου παίζει ταινίες mp4 και να μην μπορώ να βάλω υπότιτλους και να αναγκάζομαι σε αρχεία avi με χαμηλότερη ποιότητα ή να βλέπω ταινίες στο laptop.

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξω ταινία στο PS3 μου με ελληνικούς υπότιτλους χωρίς να:

1. τους "κάψω" σε DVD με κάποιο converter (γιατί εκεί μειώνεται και η ποιότητα της εικόνας)

2. Να βάλω ένα PS3 Media Server, καθώς κολλάει στο στριμάρισμα απο το λαπτοπ στο PS3...

Κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει; Είναι πραγματικά κρίμα να το έχω το μηχάνημα, να μου παίζει ταινίες mp4 και να μην μπορώ να βάλω υπότιτλους και να αναγκάζομαι σε αρχεία avi με χαμηλότερη ποιότητα ή να βλέπω ταινίες στο laptop.

Πρέπει να είναι hardcoded στο αρχείο της ταινίας, δεν διαβάζει srt, στο OFW τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να είναι hardcoded στο αρχείο της ταινίας, δεν διαβάζει srt, στο OFW τουλάχιστον.

hardcoded εννοείς να το "κάψω" πάνω στην ταινία;

Δημοσ.

Ναι, έτσι τα βλέπει σαν pixel οπότε δεν έχει θέμα.

Απλά έτσι χάνω χρόνο με το να τους ενσωματώσω στην ταινία και πέφτει και η ποιότητα της εικόνας. Πραγματικά απορώ γιατί το έκανε αυτό η Sony... απο την στιγμή που έβαλε media player, ποιος ο λόγος να μην βάλει και δυνατότητα για υπότιτλους;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...