Gkostas2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Παίδες καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξω ταινία στο PS3 μου με ελληνικούς υπότιτλους χωρίς να: 1. τους "κάψω" σε DVD με κάποιο converter (γιατί εκεί μειώνεται και η ποιότητα της εικόνας) 2. Να βάλω ένα PS3 Media Server, καθώς κολλάει στο στριμάρισμα απο το λαπτοπ στο PS3... Κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει; Είναι πραγματικά κρίμα να το έχω το μηχάνημα, να μου παίζει ταινίες mp4 και να μην μπορώ να βάλω υπότιτλους και να αναγκάζομαι σε αρχεία avi με χαμηλότερη ποιότητα ή να βλέπω ταινίες στο laptop.
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Παίδες καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξω ταινία στο PS3 μου με ελληνικούς υπότιτλους χωρίς να: 1. τους "κάψω" σε DVD με κάποιο converter (γιατί εκεί μειώνεται και η ποιότητα της εικόνας) 2. Να βάλω ένα PS3 Media Server, καθώς κολλάει στο στριμάρισμα απο το λαπτοπ στο PS3... Κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει; Είναι πραγματικά κρίμα να το έχω το μηχάνημα, να μου παίζει ταινίες mp4 και να μην μπορώ να βάλω υπότιτλους και να αναγκάζομαι σε αρχεία avi με χαμηλότερη ποιότητα ή να βλέπω ταινίες στο laptop. Πρέπει να είναι hardcoded στο αρχείο της ταινίας, δεν διαβάζει srt, στο OFW τουλάχιστον. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Πρέπει να είναι hardcoded στο αρχείο της ταινίας, δεν διαβάζει srt, στο OFW τουλάχιστον. hardcoded εννοείς να το "κάψω" πάνω στην ταινία;
~Palpatin~ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, έτσι τα βλέπει σαν pixel οπότε δεν έχει θέμα. 1
Gkostas2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, έτσι τα βλέπει σαν pixel οπότε δεν έχει θέμα. Απλά έτσι χάνω χρόνο με το να τους ενσωματώσω στην ταινία και πέφτει και η ποιότητα της εικόνας. Πραγματικά απορώ γιατί το έκανε αυτό η Sony... απο την στιγμή που έβαλε media player, ποιος ο λόγος να μην βάλει και δυνατότητα για υπότιτλους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα