Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

 

Βρισκόμενος στο εξωτερικό, εχω χρειαστει αρκετες φορες να συνδεθω σε σελιδες και υπηρεσιες που απαιτουν ελληνικη IP για να δουλέψουν. Μεχρι προτινος χρησιμοποιουσα την vpn υπηρεσια που μου παρείχε η σχολη μου ομως μετα την αποφοίτηση αυτό δεν ειναι πλεον δυνατό.

 

Θα ηθελα να ακουσω προτασεις για αξιοπιστες vpn υπηρεσιες (τονίζω το αξιοπιστες γιατι οι γνωστες free λύσεις ειναι πρακτικά άχρηστες λόγω πολύ αργής ταχύτητας) είτε free είτε επι πληρωμή που να παρέχουν ελληνικη IP πανω σε ξενη, όχι το αντίθετο.

 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

 

Οκ ευχαριστώ. Το έχεις χρησιμοποιήσει; Είναι όντως αξιόπιστο κ γρήγορο; Έχει κ το trial βεβαια οποτε μπορω να το τσεκάρω, στη χειρότερη αγοραζω ενα μηνα μονο στην αρχη κ βλέπω.

Δημοσ.

καλησπερα  μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως κανει αυτο; 

Απο οτι καταλαβα δεν φαινεται η ip σου και δεν φαινεται που βρισκεσαι; και αυτο ειναι για περισσοτερο ασφαλεια για να μην μπορει καποιος hacker να σε εντοπισει; . ή οχι; . 

Δημοσ.

καλησπερα  μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως κανει αυτο; 

Απο οτι καταλαβα δεν φαινεται η ip σου και δεν φαινεται που βρισκεσαι; και αυτο ειναι για περισσοτερο ασφαλεια για να μην μπορει καποιος hacker να σε εντοπισει; . ή οχι; . 

 

Αλλάζει την ip σου ωστε να φαίνεται οτι μπαίνεις απο άλλη χώρα. Προσωπικά δεν με απασχολεί μηπως με εντοπισει καποιος χάκερ αλλά ορισμενες σελιδες και υπηρεσιες δουλεύουν μονο εφοσον μπαίνεις απο Ελλάδα, επομένως οταν βρισκεσαι στο εξωτερικό δεν δουλεύουν. Με ενα τετοιο προγραμμα μπορεις να δειχνεις οτι μπαινεις απο Ελλάδα.

 

Αν σε απασχολούν χάκερ και αστυνομίες, ό,τι προγραμμα κ να βάλεις υπάρχει δυνατότητα εντοπισμού. Σε τελική ανάλυση από κάπου ξεκινας για να φτασεις στον proxy server επομένως κάποιος που έχει λογο αλλα και τα μέσα για να σε ψαξει μπορει να το κάνει. Εκτος κ πάμε σε πολύ σύνθετες μεθόδους μασκαρέματος, που είναι εκτός του συγκεκριμένου θέματος.

Δημοσ.

το purevpn ειναι το πιο νομιμο παυλα αξιοπιστο vpn που ξερω και το χρησιμοποιω χρονια για whitehat

 

για το αλλο αλλη συζητηση και αλλο forum :-)

 

Ωραία θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία, ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...