newbie69 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Βρισκόμενος στο εξωτερικό, εχω χρειαστει αρκετες φορες να συνδεθω σε σελιδες και υπηρεσιες που απαιτουν ελληνικη IP για να δουλέψουν. Μεχρι προτινος χρησιμοποιουσα την vpn υπηρεσια που μου παρείχε η σχολη μου ομως μετα την αποφοίτηση αυτό δεν ειναι πλεον δυνατό. Θα ηθελα να ακουσω προτασεις για αξιοπιστες vpn υπηρεσιες (τονίζω το αξιοπιστες γιατι οι γνωστες free λύσεις ειναι πρακτικά άχρηστες λόγω πολύ αργής ταχύτητας) είτε free είτε επι πληρωμή που να παρέχουν ελληνικη IP πανω σε ξενη, όχι το αντίθετο. Ευχαριστώ
newbie69 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 https://www.purevpn.com/ Οκ ευχαριστώ. Το έχεις χρησιμοποιήσει; Είναι όντως αξιόπιστο κ γρήγορο; Έχει κ το trial βεβαια οποτε μπορω να το τσεκάρω, στη χειρότερη αγοραζω ενα μηνα μονο στην αρχη κ βλέπω.
johnmegarythmos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως κανει αυτο; Απο οτι καταλαβα δεν φαινεται η ip σου και δεν φαινεται που βρισκεσαι; και αυτο ειναι για περισσοτερο ασφαλεια για να μην μπορει καποιος hacker να σε εντοπισει; . ή οχι; .
newbie69 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως κανει αυτο; Απο οτι καταλαβα δεν φαινεται η ip σου και δεν φαινεται που βρισκεσαι; και αυτο ειναι για περισσοτερο ασφαλεια για να μην μπορει καποιος hacker να σε εντοπισει; . ή οχι; . Αλλάζει την ip σου ωστε να φαίνεται οτι μπαίνεις απο άλλη χώρα. Προσωπικά δεν με απασχολεί μηπως με εντοπισει καποιος χάκερ αλλά ορισμενες σελιδες και υπηρεσιες δουλεύουν μονο εφοσον μπαίνεις απο Ελλάδα, επομένως οταν βρισκεσαι στο εξωτερικό δεν δουλεύουν. Με ενα τετοιο προγραμμα μπορεις να δειχνεις οτι μπαινεις απο Ελλάδα. Αν σε απασχολούν χάκερ και αστυνομίες, ό,τι προγραμμα κ να βάλεις υπάρχει δυνατότητα εντοπισμού. Σε τελική ανάλυση από κάπου ξεκινας για να φτασεις στον proxy server επομένως κάποιος που έχει λογο αλλα και τα μέσα για να σε ψαξει μπορει να το κάνει. Εκτος κ πάμε σε πολύ σύνθετες μεθόδους μασκαρέματος, που είναι εκτός του συγκεκριμένου θέματος.
curiositykilledme Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 το purevpn ειναι το πιο νομιμο παυλα αξιοπιστο vpn που ξερω και το χρησιμοποιω χρονια για whitehat για το αλλο αλλη συζητηση και αλλο forum
newbie69 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 το purevpn ειναι το πιο νομιμο παυλα αξιοπιστο vpn που ξερω και το χρησιμοποιω χρονια για whitehat για το αλλο αλλη συζητηση και αλλο forum Ωραία θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία, ευχαριστώ.
dendenden Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ένα καλό συγκριτικό για VPNs. That One Privacy Guy's VPN Comparison Chart https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FJTvWT5RHFSYuEoFVpAeQjuQPU4BVzbOigT0xebxTOw/htmlview?usp=sharing&sle=true
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα