nikos903 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 54 bad και 8 που περιμένουν, 62 σούμα. Αν κάνεις άλλο ένα low level format λογικά θα πάνε μαζί και αυτοί. Το κακό είναι οτι πέφτει πέφτει και δεν σταματάει... Για ρίξε ένα low level, δες πόσο θα πάει και καπάκι άλλο ένα low level, αν πέσει μετά πάλι σούταρε τον γιατί βρωμάει η δουλειά... Αν σταθεροποιηθεί απο την άλλη για καμιά σειρά που "και να σβηστεί δεν χάθηκε και ο κόσμος" δεν είναι και άσχημος.
nikos903 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Με το HD LLF ή αν δεν τον βλέπει και εκεί κάνε πάλι το αργό μέσω λειτουργικού.
Axelfc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 54 bad και 8 που περιμένουν, 62 σούμα. Που ακριβώς τα βλέπεις αυτά; Στους δικούς μου δίσκους βλέπω κάτι pre-failure. Να ανησυχήσω; Το threshold βλέπω απέχει από το normalized value.
nikos903 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Relocated έχεις 0 (raw value) και pending 0, άρα το πρόγραμμα για κάποιο λόγο δεν τα βλέπει σωστά. Δοκίμασε άλλο. Το spin up time μετά και αυτό λογικό μου φαίνεται. To raw read error είναι 0 άρα οκ. Άλλαξε πρόγραμμα να ησυχάσεις
Axelfc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό που βλέπεις είναι interface για το smartctl 6.4 2015-06-04 r4109. Δεν ξέρω κάτι άλλο σε Linux.
nikos903 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Στο Disk Utility μπορεί να σου γράφει το SMART πιο αναλυτικά. Πάντως οι τιμές παραπάνω καλές είναι, τώρα πως τις βλέπει pre failure δεν ξέρω...
d_gkal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Με το HD LLF ή αν δεν τον βλέπει και εκεί κάνε πάλι το αργό μέσω λειτουργικού. το κανω τωρα με το llf αντε να δουμε...
nikos903 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό το πέφτε πέφτε συνέχεια δεν είναι καλό πάντως (αν ανέβηκαν οι bad sectors), είτε οι πλατίνες απο τις πολλές εγγραφές τα παίζουν σιγά σιγά είτε η κεφαλή τα χάνει που και πού. Είτε το πρώτο συμβαίνει είτε το δεύτερο ο δίσκος δεν τραβάει, πάει ράφι καλύτερα.
d_gkal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ξανα κανω low level γιατι τ windows δε βλεπουν τον δισκο.
d_gkal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 για δες το smart επισης δε βλεπω τον δισκο απο τον υπολογιστη μου-μοναδες αποθηκευσης. πρεπει να κανω κατι να τον δει;
nikos903 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 94 (5Ε) bad απο 54. Και λογικά αν κάνεις κι άλλο low level θα ανέβουν πάλι.... Κάνε άλλο ένα, αν ανέβουν άστον τον δίσκο καλύτερα.... Αν μείνει σταθερός απλά φτιάξε partition (απο την διαχείριση δίσκων, δεξί κλίκ διαχείριση στο ο υπολογιστής μου, διαχείριση δίσκων και φτιάξτον εκεί). Μετά όμως βλέπε τον που και που μην κάνει κανένα μπαμ και ανεβάζει τους bad μέρα με την μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα