RadioactiveToy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια παιδιά. Η φάση με το mail δε δουλεύει γιατί μου λέει οτι στο mail δεν έχει προιόν office. Τελος πάντων υπάρχει και το office live. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2016 από RadioactiveToy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια παιδιά. Η φάση με το mail δε δουλεύει γιατί μου λέει οτι στο mail δεν έχει προιόν office. Τελος πάντων υπάρχει και το office live. Εκανες εγγραφη του office 365 με τον κωδικο που πηρες με το tablet? Δες εδω την διαδικασια σε pdf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
irahara Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Για τις δακτυλιές που μένουν στην πίσω πλευρά της οθόνης δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι; π.χ. να βάλουμε κανένα αυτοκόλλητο, κάποια θήκη κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Για τις δακτυλιές που μένουν στην πίσω πλευρά της οθόνης δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι; π.χ. να βάλουμε κανένα αυτοκόλλητο, κάποια θήκη κλπ. Εγώ σε παρόμοιο έχω βάλει screen protector, ένα στην οθόνη και ένα πίσω στο καπάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
irahara Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 τελικά αγόρασα και εγώ ένα. Λέω να προσθέσω Site: αυτήν σαν μνήμη. Είναι συμβατή ή να πάρω κάποια άλλη; Εγώ σε παρόμοιο έχω βάλει screen protector, ένα στην οθόνη και ένα πίσω στο καπάκι. Δεν γνώριζα ότι μπορείς να βάλεις και στο καπάκι. Ξέρεις αν γίνεται να κοπούν π.χ. με ψαλίδι έτσι ώστε να μην καλύπτουν κάποια κουμπιά, κάμερα κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 τελικά αγόρασα και εγώ ένα. Λέω να προσθέσω Site: αυτήν σαν μνήμη. Είναι συμβατή ή να πάρω κάποια άλλη; Δεν γνώριζα ότι μπορείς να βάλεις και στο καπάκι. Ξέρεις αν γίνεται να κοπούν π.χ. με ψαλίδι έτσι ώστε να μην καλύπτουν κάποια κουμπιά, κάμερα κλπ; Εγώ έτσι το έχω κάνει, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RadioactiveToy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά το αντικατάστησα με ένα άλλο ίδιο και το θέμα του καμένου πίξελ και του office λύθηκε. Μπράβο στο Γερμανό για την άμεση αποστολή του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 πως είναι το τάμπλετ σαν εμπειρία χρήσης? για αναπαραγωγή ταινιών, μουσικής και πολύ σερφάρισμα θα το προτείνατε? μέχρι 200 ευρώ υπάρχει κάτι καλύτερο σε τάμπλετ για την παραπάνω χρήση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) πως είναι το τάμπλετ σαν εμπειρία χρήσης? για αναπαραγωγή ταινιών, μουσικής και πολύ σερφάρισμα θα το προτείνατε? μέχρι 200 ευρώ υπάρχει κάτι καλύτερο σε τάμπλετ για την παραπάνω χρήση? To tablet είναι ΟΚ+ για νορμάλ χρήση, αν θές κάτι καλύτερο και σχετικά φθηνό πάς σ΄ αυτό το 10"άρι: http://www.geekbuying.com/item/Teclast-X98-Air-II-9-7--Dual-OS-Win8---Android-4-4-Tablet-PC-Intel-Z3736F-Quad-Core-2-16GHz-2048-1536-IPS-Screen-2GB-64G-HDMI-Bluetooth-WiFi---Sliver-350953.html + http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=keyboard+for+Teclast+X98 Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2016 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Τα ξέρω τα teclast αλλά δεν έχουν καλή αυτονομία στη μπαταρία + κάποια bugs, το quest λένε ότι κρατάει χαλαρα 8ωρες με χαμηλή φωτεινότητα και αναπαραγωγή ταινιών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paraskevasnp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Εχει μήπως δοκιμάσει κανείς να περάσει 64bit windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagro Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Γειά χαρά. Αν και παλιό θέμα, είπα να το ξεθάψω. Έπεσε στα χέρια μου, έχετε να προτείνετε κάποια θηκη? Κατά προτίμηση όχι τσάντα, αλλά μια κλασική θήκη για ταμπλετ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα