Προς το περιεχόμενο

Quest D-Touch 2 in 1

sapmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παντως απο οτι ειδα απο το μανουαλ για οσους ενδιαφερονται το τροφοδοτικο που το φορτιζει ειναι 5βολτ αρα αν βρειτε στο εβαυ καλωδιο usb σε dc jack που εχει το λαπτοπ νομιζω οτι θα κανετε δουλεια ,

Βεβαια με προβληματιζει οτι το τροφοδοτικο ειναι 3000ma και δεν ξερω κατα ποσο ενα power bank που βγαζει 2100ma θα το φορτιζει.

Το πιθανότερο είναι να το φορτίζει, όμως με πιο αργό ρυθμό. Δεν ξέρω αν θα επηρεάσει και τη ζωή της μπαταρίας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως απο οτι ειδα απο το μανουαλ για οσους ενδιαφερονται το τροφοδοτικο που το φορτιζει ειναι 5βολτ αρα αν βρειτε στο εβαυ καλωδιο usb σε dc jack που εχει το λαπτοπ νομιζω οτι θα κανετε δουλεια ,

Βεβαια με προβληματιζει οτι το τροφοδοτικο ειναι 3000ma και δεν ξερω κατα ποσο ενα power bank που βγαζει 2100ma θα το φορτιζει.

Το πιθανότερο είναι να το φορτίζει, όμως με πιο αργό ρυθμό. Δεν ξέρω αν θα επηρεάσει και τη ζωή της μπαταρίας

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα το ψάξω αν και η αλήθεια είναι οτι τελικά είναι πρακτικά αχρείαστο για μένα.

Ενημερωτικά λέω οτι η δυνατότητα επαναφοράς εργοσταστιακών ρυθμίσεων χάθηκε από τη στιγμή που στα 10ρια  έσβησα από την εκκαθάριση δίσκων  τον φάκελο των windows 8....Αν κάποια στιγμή κρασαρουν τα windows λογικά θα είναι γολγοθάς.

Επεξ/σία από sapmak

Ενημερωτικά λέω οτι η δυνατότητα επαναφοράς εργοσταστιακών ρυθμίσεων χάθηκε από τη στιγμή που στα 10ρια  έσβησα από την εκκαθάριση δίσκων  τον φάκελο των windows 8....Αν κάποια στιγμή κρασαρουν τα windows λογικά θα είναι γολγοθάς.

Αυτο που εσβησες δεν ειναι την "επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων",αλλα την δυνατοτητα να επιστρεψει το λογισμικο στην κατασταση που ηταν λιγο πριν να κανεις την αναβαθμηση στα windows 10,κρατοντας και τα προγραμματα και τις ρυθμισεις και τα αρχεια σου,που ειχες την δεδομενη στιγμη.Αυτη η δυνατοτητα ετσι κι'αλλιως μετα την αναβαθμιση στα windows 10,ειναι ενεργη μονο για ενα μηνα και διαγραφεται ως επιλογη αυτοματα,μετα το περας αυτης της χρονικης περιοδου.

Για να διαγραφει η "επαναφορα εργοστ. ρυθμισεων" θα πρεπει να διαγραψεις το recovery partition,που εχει το μηχανημα.Αυτο το partition σε καποιες συσκευες φαινεται και σε αλλες ειναι "αορατο" και θα πρεπει να μπεις στη διαχειριση δισκου για να το δεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που εσβησες δεν ειναι την "επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων",αλλα την δυνατοτητα να επιστρεψει το λογισμικο στην κατασταση που ηταν λιγο πριν να κανεις την αναβαθμηση στα windows 10,κρατοντας και τα προγραμματα και τις ρυθμισεις και τα αρχεια σου,που ειχες την δεδομενη στιγμη.Αυτη η δυνατοτητα ετσι κι'αλλιως μετα την αναβαθμιση στα windows 10,ειναι ενεργη μονο για ενα μηνα και διαγραφεται ως επιλογη αυτοματα,μετα το περας αυτης της χρονικης περιοδου.

Για να διαγραφει η "επαναφορα εργοστ. ρυθμισεων" θα πρεπει να διαγραψεις το recovery partition,που εχει το μηχανημα.Αυτο το partition σε καποιες συσκευες φαινεται και σε αλλες ειναι "αορατο" και θα πρεπει να μπεις στη διαχειριση δισκου για να το δεις.

Αυτό ήλπιζα να έχει γίνει αλλά δυστυχώς όταν μέσα από το uefi του επιλέγω να κάνει boot από το windows recovery(για δοκιμή...) μου λέει "A required device isn't connected or can't be accessed", χωρίς εννοείται να έχω πειράξει τίποτα άλλο μέσα απο partition managers ή άλλα προγράμματα.

Το διαμέρισμα αποκατάστασης υπάρχει στη διαχείριση δίσκων και είναι μόνο 500mb.

Επεξ/σία από sapmak

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό ήλπιζα να έχει γίνει αλλά δυστυχώς όταν μέσα από το uefi του επιλέγω να κάνει boot από το windows recovery(για δοκιμή...) μου λέει "A required device isn't connected or can't be accessed", χωρίς εννοείται να έχω πειράξει τίποτα άλλο μέσα απο partition managers ή άλλα προγράμματα.

Αυτο σημαινει οτι το tablet ηρθε χωρις recovery partition απο την αρχη για εξοικονομιση χωρου(καποιοι κατασκευαστες μαλιστα,εδιναν το recovery partition του tablet μεσα σε micro SD).Δλδ δεν μπορουσες να κανεις επαναφορα στις αρχικες ρυθμησεις,απο τον καιρο που εισουν με τα windows 8.1!

Εγω εχω διαγραψει τον φακρελο με τα windows 8.1 και εξακολουθει να υπαρχει και το recovery partition και την επιλογη να επαναφερω το λογισμικο στην εργοστασιακή κατασταση.

Η εκκαθαριση δισκου δε μπορει να διαγραψει partition.Πρεπει να πας εσυ και να διαγραψεις το partition του recovery ειτε με το disc manager ειτε με καποιο 3rd party προγραμμα ειδικο για διαγραφη και φορματ δισκων και partition.

Δεν ειναι παντος τιποτα,απλα θα πρεπει να φτιαξεις ενα bootable usb με το iso του λογισμικου και οταν κανεις την διαδικασια απο το uefi θα μπορεσει να σου περασει clean install απο το usb σαν να ειχες recovery partition.

Αυτο που βλεπεις δεν ειναι το recovery partition,αλλα το partition που ειναι περασμενο το μενου του προγραμματος που θα ξεκινησει την διαδικασια αποκαταστασης εκτος windows,οταν θα βρει image ειτε του λογισμικου μεσο bootable device (usb,sd,εξωτερικο δισκο,dvd),ειτε του recovery partition αν υπαρχει στο λαπτοπ.

post-192952-0-91565900-1455649274_thumb.png

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

Ένα multi 32&64 bit windows iso που δοκίμασα δεν το αναγνώρισε το uefi...τώρα θα δοκιμάσω το 32bito που κατέβασα από τη microsoft να το κάνω και αυτό usb με το rufus για να μου φύγει το άγχος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μ'αυτο τον τροπο να κανεις το bootable usb,για να το αναγνωριζει το UEFI.

http://www.windowscentral.com/how-create-windows-10-usb-installation

Επισης μεσα στα windows 10,μπορεις να κανεις clean install το λογισμικο,χωρις κανενα iso και στην εκδοση του λογισμικου που εχεις εκεινη την στιγμη.

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μ'αυτο τον τροπο να κανεις το bootable usb,για να το αναγνωριζει το UEFI.

http://www.windowscentral.com/how-create-windows-10-usb-installation

H διαδικασία της δημιουργίας του usb ολοκληρώθηκε το uefi to αναγνώρισε (EFI USB Device(Generic Flash Disk))  αλλά με το που το επιλέγω μου λέει οτι το EFI USB Device(Generic Flash Disk) boot failed.To έκανα και δεύτερη φορά τα ίδια, δοκίμασα και τρίτη με MBR for UEFI  αλλά έτσι δεν το αναγνώριζε καθόλου το uefi.

Θα συνεχίσω να το ψάχνω, τώρα δοκιμάζω το MediaCreationTool της microsoft

Επεξ/σία από sapmak

Τελικά με το MediaCreationTool το usb flash, που δημιούργησα από το ίδιο το tablet, αναγνωρίστηκε κανονικά και η εγκατάσταση ξεκίνησε.Εννοείται τη σταμάτησα. 

Η αναβάθμιση στα windows 10 ήρθε αυτόματα; Πάντως ένα μεγάλο συν του συγκεκριμένου είναι ο τρόπος που συνδέεται στο πληκτρολόγιο. Εννοώ ότι μπορείς να κάνεις την οθόνη μπρος πίσω αλλά να και να δουλέψεις και σε όχι απόλυτα ίσια επιφάνεια, στα πόδια σου πχ όπως με κανονικό λάπτοπ. Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις με τα άλλα tablet που απλά ακουμπάνε σε μια βάση, πρέπει να τα έχεις σε γραφείο πάντα!

Η αναβάθμιση στα windows 10 ήρθε αυτόματα; Πάντως ένα μεγάλο συν του συγκεκριμένου είναι ο τρόπος που συνδέεται στο πληκτρολόγιο. Εννοώ ότι μπορείς να κάνεις την οθόνη μπρος πίσω αλλά να και να δουλέψεις και σε όχι απόλυτα ίσια επιφάνεια, στα πόδια σου πχ όπως με κανονικό λάπτοπ. Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις με τα άλλα tablet που απλά ακουμπάνε σε μια βάση, πρέπει να τα έχεις σε γραφείο πάντα!

Ναι στο πρώτο boot μου μου είπε οτι η "microsoft συνιστά κλπ" και το έκανα.Και ναι η οθόνη έχει δυνατότητα κλίσης ...αλλά όχι οπως ένα laptop...δηλαδη στο πολυ περίπου έχει μέγιστη κλίση 120 μοίρες ...

• Like 1

Όποιος θέλει να το δει από κοντά υπάρχει on display στο κατάστημα στο mall. Δε νομίζω να καταφέρει να το λειτουργήσει όμως γιατί οι τύποι το χουν συνδέσει να φορτίζεται με usb  :lol:   

• Like 1

Λοιπόν η ιστορία με την αναβάθμιση σε windows 10 αρχίζει και μου την ψιλοδίνει... Το άνοιξα και με τη λογική να μην κάνω εγκαταστάσεις για να μου κάνει σκουπίδια, πήγα στο site της microsoft και διάλεξα να γίνει αναβάθμιση σε 10. Επέλεξα να διαγράψει τα αρχεία και να σβήσει τα προγράμματα που είχα εγκαταστήσει (μάλλον λάθος μου). Μετά την αναβάθμιση σε windows 10 δεν μπορώ να τρέξω office 365, παρά μόνο ένα εικονίδιο get office 365 τό οποίο στο site με πάει στο free trial. Στον φακελο windows.old υπάρχει στο program files ο φάκελος office 15. Τον έχασα τον 1 χρόνο δωρεάν office???

Επίσης στο windows.old υπάρχει ένας φάκελος recovery αλλά είναι κενός.

Συν τοις άλλοις παρά την πρεσβυωπία μου, πρόσεξα οτι υπάρχει ένα πίξελ που στο μπλε φόντο είναι λευκό. Αυτό φτίαχνει??? Φαντάζομαι που κουβέντα στην quest για καμμένο πίξελ θα γελάνε κινέζικα...

Πάντως για τα λεφτά του καλό είναι.

Λοιπόν η ιστορία με την αναβάθμιση σε windows 10 αρχίζει και μου την ψιλοδίνει... Το άνοιξα και με τη λογική να μην κάνω εγκαταστάσεις για να μου κάνει σκουπίδια, πήγα στο site της microsoft και διάλεξα να γίνει αναβάθμιση σε 10. Επέλεξα να διαγράψει τα αρχεία και να σβήσει τα προγράμματα που είχα εγκαταστήσει (μάλλον λάθος μου). Μετά την αναβάθμιση σε windows 10 δεν μπορώ να τρέξω office 365, παρά μόνο ένα εικονίδιο get office 365 τό οποίο στο site με πάει στο free trial. Στον φακελο windows.old υπάρχει στο program files ο φάκελος office 15. Τον έχασα τον 1 χρόνο δωρεάν office???

Συν τοις άλλοις παρά την πρεσβυωπία μου, πρόσεξα οτι υπάρχει ένα πίξελ που στο μπλε φόντο είναι λευκό. Αυτό φτίαχνει??? Φαντάζομαι που κουβέντα στην quest για καμμένο πίξελ θα γελάνε κινέζικα...

Σε εμένα που δεν είχα κάνει εγκατάσταση του office πριν τα 10ρια μου έβγαζε μήνυμα στην περιοχή ειδοποιήσεων και κάποια στιγμή το εγκατέστησα.

Λογικά αφού κάνεις εγκατάσταση το trial,θα μπορέσεις να κάνεις ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου στη microsoft.

Μπες στο site του office,εδω και κανε log in με το email  της MS(hotmail / outlook) που εχεις δωσει για το office 365 και τον κωδικο που εχεις σε εκεινο το email και θα μπεις στον λογαριασμο σου στο office 365 και υπαρχει επιλογη για κατεβασμα της desktop εκδοσης του office 2016.

Προσωπικα θα σου προτεινα για το tablet να κατεβασεις απο το store την mobile εκδοση του office(word , excel ,powerpoint και onenote) και να σου μεινει η αδεια για την desktop εκδοση να την χρησιμοποιησεις,για το laptop σου ή το desktop σου.

Με το office 365 personal,δικαιουσε μια εγκατασταση του office mobile στο smartphone,μια εγγατασταση του office mobile στο tablet σου και μια εγκατασταση του office 2016(desktop εκδοση) σε ενα λαπτοπ ή ενα desktop.

Αν χρησιμοποιησεις την desktop εκδοση για το windows tablet,θα χασεις την δυνατοτητα να το χρησιμοποιησεις για καποιο desktop ή laptop σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...