Προς το περιεχόμενο

Quest D-Touch 2 in 1

sapmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επισης ειναι γαματο οτι αν συνδεσεις κινητο στο usb του πλητρολογιου φορτιζεις και μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν power bank μιας και ειναι 9.000 mah. 

δεν ξερω αν εχει υποθει ηδη αλλα το "tablet" ΔΕΝ συνδεεται με υπολογιστη για μεταφορα αρχειων. τουλαχιστον ετσι λεει στο manual και εγω δεν μπορεσα να βρω καποιον τροπο.

Εννοείς να συνδέεται με usb ας πούμε; Λογικό δεν είναι αυτό αφού μιλάμε για υπολογιστή στην ουσία;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@Sapmak αν μπορείς κάνε ένα βιντεάκι μαζί του..θα βοηθήσεις πολύ κόσμο πιστεύω..θα το έχω στα χέρια μου τη Δευτέρα και θα σας πω και εγώ γνώμες

Πιστεύεις ότι αν το συνδέσεις με την microhdmi σε μία τηλεόραση για να δεις καμιά ταινία σ' ανάλυση 1080 διαβάζοντας όμως από στικάκι θα τα καταφέρει ή όχι;

​ανετα. Προσωπικα χρησιμοποιω ενα innovator με 1G ram και λιγο χειροτερη cpu, απροβληματιστο σε 1080.

Εννοείς να συνδέεται με usb ας πούμε; Λογικό δεν είναι αυτό αφού μιλάμε για υπολογιστή στην ουσία;

ναι πρακτικα υπολογιστης ειναι. αφου δεν συνδεεται καν με αλλο υπολογιστη, για να δεις τα αρχεια του "tablet" πχ.

@Sapmak αν μπορείς κάνε ένα βιντεάκι μαζί του..θα βοηθήσεις πολύ κόσμο πιστεύω..θα το έχω στα χέρια μου τη Δευτέρα και θα σας πω και εγώ γνώμες

Το έχω σκεφτεί ήδη ...Δυστυχώς οι οικογενειακές υποχρεώσεις δε μου αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο.Δεν το αποκλείω όμως μέχρι το βράδυ να καταγράψω κάτι με το κινητό μου ....

Μία ακόμα σημαντική θετική παρατήρηση που έκανα σήμερα.

Τό βράδυ το άφησα σε standby στο 93% γύρω στις 11:30.Σήμερα το πρωί στο 91%.Νομίζω δεν είναι άσχημα.

Καλά έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία.πρέπει να κρατάει περίπου 10 ώρες.γρήγορο μηχάνημα .θα ήθελα λίγο περισσότερη φωτεινότητα και καλύτερο ηχο .κατά τα  αλλα είναι άριστο φοβερό, δεν το περίμενα τόσο καλο πραγματικα

Απ' ότι κατάλαβα όταν είναι συνδεδεμένο με το πληκτρολόγιο πρέπει να το μετακινείς σηκώνοντας το πληκτρολόγιο και όχι το tablet, αλλιώς μπορεί να χάσει προσωρινά την σύνδεση.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά,μπορείς να μπεις στο ίντερνετ με στικάκι? 

Δεν έχω στικάκι, φαντάζομαι δε θέλει πάρα πολύ ρεύμα όπως οι δίσκοι.Αν το στικάκι σου έχει drivers για 8 ή 10 λογικά θα παίξει .

Το πληκτρολόγιο πώς είναι; Τελικά ισχύει αυτό ότι δεν είναι πολύ σταθερή η σύνδεση του tablet με το πληκτρολόγιο;

Σε λίγες μετακινήσεις μέχρι στιγμής δε μου έχει κάνει κάτι.Το κρατάω πάντα απο κάτω,όπως πάντα κρατάω τα λαπτοπ.Δε ξέρω τι θα κάνει στο μέλλον.

Οι δακτυλιές στο λάστιχο είναι ένα θέμα για τους τελειόμανεις για εμένα αδιάφορο.

To πληκτρολόγιό του πάντως και ο τρόπος σύνδεσης με το tablet μοιάζει πολύ με του t100 που μπορεί να έχει ένα μικρό τζόγο αλλά είναι μια χαρά σταθερό!

Αυτό που δε μου αρέσει από τα χαρακτηριστικά του είναι οτι δε φορτίζει από usb αλλά έχει  dc είσοδο που σημαίνει ξεχνάς extra αυτονομία από powerbank.

παντως απο οτι ειδα απο το μανουαλ για οσους ενδιαφερονται το τροφοδοτικο που το φορτιζει ειναι 5βολτ αρα αν βρειτε στο εβαυ καλωδιο usb σε dc jack που εχει το λαπτοπ νομιζω οτι θα κανετε δουλεια ,

Βεβαια με προβληματιζει οτι το τροφοδοτικο ειναι 3000ma και δεν ξερω κατα ποσο ενα power bank που βγαζει 2100ma θα το φορτιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...