Προς το περιεχόμενο

Quest D-Touch 2 in 1

sapmak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

Εχει ο Γερμανός το συγκεκριμένο tablet/notebook σε σχετικά καλή τιμή (169 €) αλλά δε μπορώ να βρω κανένα review.Φαντάζομαι κάποια κινέζικη εισαγωγή είναι που έχει μπεί η φίρμα της quest.Ξέρει κανείς ποιο είναι ακριβώς;

Επίσης θα με ενδιέφερε να βγάλω τελείως τα windows και να εγκαταστήσω ubuntu, έχει μπει κάποιος σε τέτοια διαδικασία σε αντίστοιχο μηχανάκι;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό που δε μου αρέσει από τα χαρακτηριστικά του είναι οτι δε φορτίζει από usb αλλά έχει  dc είσοδο που σημαίνει ξεχνάς extra αυτονομία από powerbank.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που δε μου αρέσει από τα χαρακτηριστικά του είναι οτι δε φορτίζει από usb αλλά έχει  dc είσοδο που σημαίνει ξεχνάς extra αυτονομία από powerbank.

Δεν το πρόσεξα αυτό, όντως είναι ένα θέμα αν σε ενδιαφέρει πολύ η αυτονομία. Η τιμή του είναι καλή πάντως, ειδικά για το είδος του.

Επεξ/σία από zio10

και εγω ενδιαφερομαι για το συγκεκριμένο μιας και ειναι σε πολύ καλη τιμή για αυτά που έχει. αλλα δεν ξερω αν η οθονη εχει καλη φωτεινότητα και καλά χρώματα. και δεν το εχει και ο γερμανος πουθενα σε εκθεσιακό ρε γαμώτο. το εχει αγοράσει ή δει κανείς;

Το αγόρασα με 12 άτοκες,

Σε γενικές γραμμές ειμαι ευχαριστημένος.

Πριν το αγοράσω στο ψάξιμο υποψιαζόμουν οτι είναι το Nextbook Flex X11.Τώρα που το έχω στα χέρια μου είμαι σχεδόν σίγουρος οτι είναι αυτό με τη διαφορά οτι δεν έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο.Θα βρείτε αρκετά review για αυτό.Μέχρι και ο φορτιστής ίδιος είναι.

Η ενημέρωση σε windows 10 έγινε χωρίς πρόβλημα.Μετά την εκκαθάριση των αρχείων των 8.1 έχει 18.5 gb ελευθερα.

Δεν το λες ελαφρύ φαντάζομαι λόγω μπαταρίας η οποία από το μεσημέρι με αναβαθμίσεις κλπ είναι τώρα στο 52% .

Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι πείτε μου.

Ναι το είχα δει σε ένα review...

Σε δοκιμές που έκανα δεν είδα κάποιο πρόβλημα,φαίνεται αρκετά δεμένο όχι βέβαια στιβαρό όπως ένα laptop.Όπως είπα έχει λίγο διαφορετικό πληκτρολόγιο και μπορεί να έχουν κάνει κάποιες βελτιώσεις σε αυτό ,αν και νομίζω οτι αν το σηκώνεις από το πληκτρολογιο όχι από την οθόνη δε θα υπάρχει πρόβλημα.

Έκανα τις δοκιμές με 2 δίσκους.

1 usb 2.5 320gb με διπλή usb είσοδο για παραπάνω ρεύμα.Δούλεψε κανονικά όταν συνέδεσα και τα 2 usb το ένα στο πληκτρολόγιο και το άλλο στη micro usb με τον αντάπτορα που δίνει το tablet.Με ένα από τα 2 δε δούλεψε.

Η επόμενη δοκιμή έγινε με ένα usb 3.0 1tb.Αυτος δεν είχε διπλή usb είσοδο και δε κατάφερε να πάρει μπροστά.Αναβόσβηνε το λαμπάκι και ακουγόταν ο μηχανισμός να προσπαθεί αλλά δεν είχε αρκετό ρεύμα.

Η δοκιμές έγιναν και με συνδεδεμένο το τροφοδοτικό χωρίς διαφορετικό αποτέλεσμα.

Τα φλάσακια παίξαν κανονικά. 

Η πίσω όψη και το κατω μέρος του πληκτρολογίου έχουν ενα υλικό σα λάστιχο με σχετικά απαλή αίσθηση και λογικά με το καιρό θα αφήνουν δακτυλιές όπως παραπονούνται οι ιδιοκτήτες των nextbook flexx 11

Η οθόνη και η ανάλυση προσωπικά πάντα με αφήνουν πολύ ευχαριστημένο,θα αντικαταστήσει ένα lenovo s10-2 netbook με αναλυση 1024*600 που είχα μέχρι τώρα για τις μετακινήσεις μου.Έχει ήδη μια εργοστασιακή μεμβράνη με ελαχιστες φουσκάλες,θα ψάξω να βρώ tempered glass ή κάποια άλλη και τότε θα τη βγάλω.

Κάμερες τίποτα ιδιέταιρο skype κάνεις άνετα...δεν είχα σκοπό να βγάζω selfies ούτε να φωτογραφίζω τοπία.

Προσωπική εκτίμηση και με βάση τα reviews για το nextbook flex 11 που όπως είπα πιστεύω οτι είναι πολύ κοντινοί συγγενείς είναι vfm συνολικά,ήδη στην πρώτη του εκτός έδρα αποστολή τα πήγε μια χαρά.

• Like 2

Πιστεύεις ότι αν το συνδέσεις με την microhdmi σε μία τηλεόραση για να δεις καμιά ταινία σ' ανάλυση 1080 διαβάζοντας όμως από στικάκι θα τα καταφέρει ή όχι;

Πιστεύεις ότι αν το συνδέσεις με την microhdmi σε μία τηλεόραση για να δεις καμιά ταινία σ' ανάλυση 1080 διαβάζοντας όμως από στικάκι θα τα καταφέρει ή όχι;

Δυστυχώς δεν έχω micro hdmi adapter.Σε δοκιμές που έκανα με ένα αρχείο 7gb στο usb αλλά και από youtube δεν είχε κανένα πρόβλημα στην οθόνη του.

Μπαταρία δε μπορώ να πω με ακρίβεια...τώρα το φορτίζω δευτερη φορά...δεν έχω κάνει πολλά πολλά αλλά η αναβάθμιση σε 10ρια έγινε με μπαταρία.Συνολικά κράτησε αρκετά πάνω απο μέρα χωρίς να το σβήσω το βράδυ.

Με χαλαει λίγο οτι δε φορτίζει από micro usb  και λίγο περισσότερο οτι δε bootαρει εύκολα από usb.Στο bios-uefi μπαίνει με το esc στην εκκίνηση ,στις επιλογές του boot δεν υπάρχει το συνδεδεμένο usb παροτι το secure Boot είναι disabled...Θα ήθελα σε dual boot ubuntu που το έχω κύριο λειτουργικό παντού αλλού και ένα full backup με clonezilla...Υπάρχουν κάποιοι οδηγοί αλλά δε το ρισκάρω ακόμα...  

Ξαναλέω δεν είμαι τρομερά απαιτητικός σε επιδόσεις αναλύσεις κλπ,δε παίζω παιχνίδια και δεν αλλάζω τα tablet συχνά .Σε σχέση με το πρηγούμενο vero a9724  αλλά και το lenovo s10-2 νοιώθω αισθητή αλλαγή.

Υ.Σ.

Από σβηστό τελείως μέχρι να ζητήσει κωδικό έκανε λίγο πάνω απο 20 sec.

επισης ειναι γαματο οτι αν συνδεσεις κινητο στο usb του πλητρολογιου φορτιζεις και μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν power bank μιας και ειναι 9.000 mah. 

δεν ξερω αν εχει υποθει ηδη αλλα το "tablet" ΔΕΝ συνδεεται με υπολογιστη για μεταφορα αρχειων. τουλαχιστον ετσι λεει στο manual και εγω δεν μπορεσα να βρω καποιον τροπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...