Bax Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Γειά σας. Πριν απο χρόνια που είχα πάει να δώ Το Στάκαμαν και το Πάμπτωχοι Α.Ε. στην αρχή των έργων έδειχνε κάποια μικρά σκετσάκια με άλλους έλληνες ηθοποιούς. Συγκεκριμένα στην μία ήταν ο Ζουγανέλης με τον Αθερίδη σε ένα μπαρ και αυτά που έλεγαν είχαν πολύ γέλιο (Όσοι το έχουν δει θα θυμόνται την ατάκα "-Πάω σπίτι να δώ τον γιό μου... -Ποιόν γιό σου...; " και στην άλλη ήταν ο Κοντογιαννίδης που οδηγούσε μία νεκροφόρα και πήγαινε τον νεκρό στην κηδεία, και ο νεκρός ξαναζωντάνεψε... Αν έχετε αυτα τα δυο σκετσάκια η εάν ξέρετε αν περιέχονται στα DVD (εάν και φόσον έχουν βγεί σε DVD οι ταινίες) θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσατε να τα βρώ...
dim_b Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Είναι ταινίες μικρού μήκους που συνήθως προβάλλονται πριν από τις Ελληνικές ταινίες γιά να αναδειχθεί η δουλειά κάποιων νέων σκηνοθετών (όσων έχουν τις απαραίτητες διασυνδέσεις δηλαδή ). Κάποιες φορές είναι πιό ενδιαφέρουσες και από τις μεγάλου μήκους ταινίες μαζί με τις οποίες προβάλλονται αλλά μερικές φορές δεν βλέπονται, όπως μία που είδα πρόσφατα μαζί με τους "Γενναίους της Σαμοθράκης". Το πρώτο που αναφέρεις, ήταν αρκετά καλό αλλά όλο το σενάριο είναι αντιγραφή από ένα ανέκδοτο (σχεδόν λέξη προς λέξη). Το άλλο δεν πρέπει να το έχω δει γιατί συνήθως αποφεύγω τις Ελληνικές ταινίες. Τέλος, δε νομίζω να περιλαμβάνονται στα DVD των ταινιών μαζί με τις οποίες προβλήθηκαν γιατί δεν έχουν σχέση με αυτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.