Tzini_Gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα εχω 2x2 gb ram απο αυτες και 2x4gb ram απο αυτες ενω ειναι απο μονες τους σε Cl9 στην προηγουμενη mobo τα διαβαζε με Cl9 σε αυτην την mobo οποιο dimm και να βαλω μου το βγαζει CL11 οταν πατω στην μοβο το κουμπι που εχει για ram test αναβει κοκκινο λαμπακι κανει restart με βαζει στα bios και δειχνει οτι διαβαζει CL9 αλλα οταν μπαινω windows βγαζει cl11.. οταν ξαναμπω bios παλι cl11 το αναγνωριζει... δοκιμασα απο cl11 να το κανω cl9 αλλα οταν το κανω στο restart απλα αναβει κοκκινο λαμπακι η μητρικη στο memory... τι γινεται; γνωριζει κανεις;
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Κάτι μου λέει πως πρέπει να πας το mobo πίσω, μία το θέμα με το bus speed και μία αυτό ε δεν θέλει και πολύ. Βασικά πριν την πας πίσω, δοκίμασε ένα bios update στο τελευταίο και πες μας μετά λεπτομέρειες. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 πφφ λές; φοβαμαι μν μ πουν οτι ειναι οι μνημες κτλπ.. συμφωνα με αυτο παιζει να μην τις υποστιριζει απλα; http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM3+/SABERTOOTH_990FX_R2.0/SABERTOOTH-990FX-R20_DRAM_QVL_1101.pdf το τελευταιο update εχει το bios...
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Το xmp το άνοιξες ; Με xmp πάνε μόνες cl9 χωρίς κόπο. 1
t3llis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 προγραμμα ειναι; Είναι μια επιλογή στο bios. Μπορεί να το βρεις ως xmp ή extreme memory profile. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει...αλλα θα το κοιταξω..σιγουρα παντως υπηρχε στην προηγουμενη mobo και ηταν επελεγμενο...ισως για αυτο ναταν cl9..παντως και απο μονες τους η μνημες ειναι cl9, ξαναγραφω σε λιγο που θα τσεκαρω τωρα τα bios ένταξει παιδιά αυτό ήταν :D/σας ευχαριστώ..έπρεπε να επιλεξω το dcp κάπως έτσι λέγεται κ τότε μ εμφανίζει τ προφίλ του xmp ολα καλά με τις μνήμες σας ευχαριστώ πραγματικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα