ntasis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα παιδιά...εδώ και μια βδομάδα έχει που μου ήρθε το lg g2 AT&T απο Κίνα το 32gb μέσο eBay.Το κινητό ήρθε σφραγισμένο ολοκαίνουργιο....να μην τα πολυλογώ το κινητό άνοιγε και έκλεινε πολλές φορές π.χ οταν άνοιγα το chrome με κόλλαγε και έκανε επανεκκίνηση, θεώρησα ότι τίθεται θέμα λειτουργικού και έτσι είπα να του φλασαρω cyanogenmod....εεεε το ρουταρα μετά φλασαρα recovery twrp,μπήκα σε recovery έκανα wipe chance κτλ και φλασαρα την ρομ....οταν έκανα ρεμποτ κόλλαγε στο logo lg,κλασικά μετά μέσο pc download mode lg flash tool και πάλι πίσω σε stock...3 με 4 φορές το έκανα μέχρι που είδα κάπου ότι χρειάζονταν φλασαρισμα μαζί με την ρομ και άλλο ένα αρχείο που ακούει στο όνομα bootstack-d802caf.Επειδή την πάτησα γιατί παλιά είχα κάνει διαφορά κινητά cm και φλασαρα μόνο την ρομ και gapps...τεσπα με το που φλασαρα αυτο μαζί με την ρομ το κινητο ξεκινησε κανονικά να κάνει τις αρχικές ρυθμίσεις μέχρι που κόλλησε στο να φορτώνει και να λέει just second χαχαχα αααα επίσης πέταγε και ένα μήνυμα συνεχώς οτι το πλαυ στορε αν θυμάμαι καλά έχει σταματήσει. Πατάω το power button πατημένο κλίνει ανοίγει πάλι κολλάει εκεί το ξανά κλείνω και μετά νεκρά ούτε το λογότυπο λγ δεν βγάζει εκτός από μόνο μια φορά που πήγα να το ξεκινήσω το έβγαλε και απο τότε τίποτα....τι έπαθε το καημένο; χαχαχ πιστεύω πως πάλι θέμα λειτουργικού είναι....τι λέτε φτιάχνετε; 1
nick#18 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ξεκιναμε απο μπαταρια...εχει? Δυσκολο να νεκρωσει ετσι χυμα.. Γενικα κατι εχεις "στραβοφλασαρει" με την cm και για αυτο στα πεταγε αυτα. Δοκιμασε hard reset και reflash τα google apps. Αν δεν Wipe και ξανα.. Το bootloop στο εκανε γιατι δεν ειχε να διαβασει σωστα αρχεια να μπει στο λειτουργικο. Οπως και να εχει παντως, αν αναβει φτιαχνει.. 1
saruman123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Αν δεν περασης την σωστη rοm δεν θα κανεις δουλεια. Το play store που σου λεει οτι σταματησε ειναι επιδη δεν ειναι τα σωστα gapps. Με τα πολλα φλασαρισματα καποια στιγμη θα το καψεις. Βρες εναν ολοκληρομενω οδηγο για να το επαναφερεις. Αυτος πιστευω να σου κανει http://www.droidviews.com/how-to-restore-lg-g2-to-stock-firmware/ 1
ntasis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά ευχαριστώ για της απαντήσεις σας...εεεε το κινητό δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα οταν πατάω το power button δεν κάνει κάτι και για να γυρίσω σε stock πάλι δεν μπαίνει σε download mode...εεεε το μόνο σημείο που δίνει σημάδια ζωής είναι όταν το συνδέω στο pc, δηλαδή και πάλι αυτό δεν κάνει κάτι απλά το βλέπει το pc και πριν εκανε και καλά εγκατάσταση driver αλλά τίποτα άλλο...στα smartphone δεν μπορείς να φορτίσεις αναβαθμίσεις το bios όπως στο pc;
nick#18 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Αν το βλεπει ειναι καλο σημαδι, δοκιμασε να δεις αν μπαινει σε fastboot mode και το flashαρεις ετσι.. Να εισαι σιγουρος οτι εχει μπαταρια ξανα λεω.. ουτε με φορτιστη δεν κανει κατι? Αν σου σβησει την ωρα που κανεις install απο fastboot τελειωσε η συσκευη.. Καποιες συσκευες φορτιζουν παραλληλα με την διαδικασια αυτη καποιες οχι.. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μετά από πολλά φλασαρίσματα δεν γίνεται τίποτα αν ξέρεις να τα κάνεις. Το galaxy s2 μου, έχει φάει πάνω από 400 απ το 2011 και τώρα με cm 13 πετάει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Πέρασε την stock απ την αρχή με odin και μετά φλάσαρε την cm που θες αλλά σωστά αυτή τη φορά. 1
ntasis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο νομίζω και εγώ...μέσα απο την διαχείριση συσκευών τον windows το ονομάζει ως QHSUSB_BULK.Δεν μπαίνει σε download mode....Έτσι όποιος αγοράζει απο όπου νανε τέτοια παθαίνει,η μπαταρία ήταν στο φουλ εεεε μήπως υπάρχει περίπτωση να υπερ φορτιατηκε; Αλλά η καινούργιες δεν εχουν τέτοια θέματα....στέκομαι στο ότι άνοιξε μια τελευταία φορά και στο οτι το pc το βλέπει...παρόλα αυτά ο κινέζος μου είπε να του το στείλω πίσω ή να πληρώσει τα μαστορικα....φυσικά δεν του είπα όλα αυτά απλα ότι άνοιγε και έκλεινε συνέχεια όπως και έκανε άλλωστε και τα έφτυσε τελείως
nick#18 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μετά από πολλά φλασαρίσματα δεν γίνεται τίποτα αν ξέρεις να τα κάνεις. Το galaxy s2 μου, έχει φάει πάνω από 400 απ το 2011 και τώρα με cm 13 πετάει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Πέρασε την stock απ την αρχή με odin και μετά φλάσαρε την cm που θες αλλά σωστά αυτή τη φορά. odin=samsung tool δεν εχω δει να flashαρει κανεις αλλος αλλη μαρκα με το εργαλειο αυτο.. Αυτο νομίζω και εγώ...μέσα απο την διαχείριση συσκευών τον windows το ονομάζει ως QHSUSB_BULK.Δεν μπαίνει σε download mode....Έτσι όποιος αγοράζει απο όπου νανε τέτοια παθαίνει,η μπαταρία ήταν στο φουλ εεεε μήπως υπάρχει περίπτωση να υπερ φορτιατηκε; Αλλά η καινούργιες δεν εχουν τέτοια θέματα....στέκομαι στο ότι άνοιξε μια τελευταία φορά και στο οτι το pc το βλέπει...παρόλα αυτά ο κινέζος μου είπε να του το στείλω πίσω ή να πληρώσει τα μαστορικα....φυσικά δεν του είπα όλα αυτά απλα ότι άνοιγε και έκλεινε συνέχεια όπως και έκανε άλλωστε και τα έφτυσε τελείως Nα αποφορτιστηκε το βλεπω πιο πιθανο μετα απο ολες τις προσπαθειες που εκανες... Δεν εχει σημασια το απο που το αγορασες παρα το τι εκανες στη συσκευη.. Δεν νομιζω οτι ολο αυτο εγινε απο faulty hardware... 1
ntasis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 odin=samsung tool δεν εχω δει να flashαρει κανεις αλλος αλλη μαρκα με το εργαλειο αυτο.. Nα αποφορτιστηκε το βλεπω πιο πιθανο μετα απο ολες τις προσπαθειες που εκανες... Δεν εχει σημασια το απο που το αγορασες παρα το τι εκανες στη συσκευη.. Δεν νομιζω οτι ολο αυτο εγινε απο faulty hardware... Αν το είχα πάρει από εδώ την ίδια στιγμή θα το πήγαινα πίσω και δεν θα σκεφτόμουν να το πειράξω...κιαν είχα φτερά θα ήμουν αεροπλάνο χαχαχα τεσπα εεεε αυτο τωρα το πείρα απο κινα στην τιμή τον 100 και κάτι υπάρχει περίπτωση αυτά τα κομμάτια που δίνουν απο Hong Kong να ειναι τα σχετικά χαμηλά σε απόδοση; Παίδες αν και το είχα στην πρίζα ένα ολόκληρο βράδυ μετά τα πειράγματα!....πριν που το είχα συνδέσει πσ στο μάλλον φορτισε λίγο,αραχτός αραχτός χαζεύοντας το πάτησα και πήρε μπρος...πλέον πανευτυχής χαχαχαχ
ntasis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Hello it's me i was wandering.....ρε παιδιά τι έχει και ξανα κλίνει; εεεε εγκαταστάθηκε μια χαρά το cyanogen και μου κανει τα ίδια όπως και με stock firmware,δηλαδή εκεί που κανείς κατι π.χ ήμουν στο play store και κατέβαζα κάτι ξαφνικά κολαει και δεν ανταποκρίνεται σε κανένα πάτημα και αυτόματος κάνει ρεμποτ.. .μετά για να ανοίξει χρειάζονται αρκετές προσπάθειες,πατάς το power bottom δείχνει το logo lg και μετά νεκρά, άντε πάλι πατάω το power bottom....εεε αυτό το έκανα και σε στοκ και σκέφτηκα ότι ήταν πρόβλημα software και γι'αυτό στράφηκε σε cyanogen....τι γίνετε ρε γ@μ0 :/
saruman123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Οταν εγκατεστησες την cyanogen επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων εκανε? 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 odin=samsung tool δεν εχω δει να flashαρει κανεις αλλος αλλη μαρκα με το εργαλειο αυτο.. Nα αποφορτιστηκε το βλεπω πιο πιθανο μετα απο ολες τις προσπαθειες που εκανες... Δεν εχει σημασια το απο που το αγορασες παρα το τι εκανες στη συσκευη.. Δεν νομιζω οτι ολο αυτο εγινε απο faulty hardware... Κάτι παρόμοιο είχαν βγάλει πριν καιρό για τα lg αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται και δεν με πολυ νοιάζει κιόλας μιας που δεν έχω lg 1
ntasis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Οταν εγκατεστησες την cyanogen επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων εκανε?Τι εννοείς;...με twrp recovery flasaro τις ρομ (wipe data εννοείςΠαντός στέκομαι σε αυτο που λεει ο UsualSuspect,λέω μήπως είναι ελαττωματικά κομμάτια όπως γίνετε με το lg g4 που διάβασα στο σκρουτζ απο έναν χρήστη τον οποίο θα του το αντικαταστήσουν,αυτό που σκέφτομαι να κάνω τώρα είναι flash σε stock και αναβάθμιση κανονικά! Πάλι σε κώμα έπεσε...η μπαταρία πριν κλείσει ηταν στα 90%+
UsualSuspect__ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Τι εννοείς;...με twrp recovery flasaro τις ρομ (wipe data εννοείς Παντός στέκομαι σε αυτο που λεει ο UsualSuspect,λέω μήπως είναι ελαττωματικά κομμάτια όπως γίνετε με το lg g4 που διάβασα στο σκρουτζ απο έναν χρήστη τον οποίο θα του το αντικαταστήσουν,αυτό που σκέφτομαι να κάνω τώρα είναι flash σε stock και αναβάθμιση κανονικά! Πάλι σε κώμα έπεσε...η μπαταρία πριν κλείσει ηταν στα 90%+ Μπες myphone.gr μπας και έχει κανέναν να σε βοηθήσει. Πρέπει να έχει και οδηγούς εκεί λογικά. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με lg και δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου. 1
saruman123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Τι εννοείς;...με twrp recovery flasaro τις ρομ (wipe data εννοείς Παντός στέκομαι σε αυτο που λεει ο UsualSuspect,λέω μήπως είναι ελαττωματικά κομμάτια όπως γίνετε με το lg g4 που διάβασα στο σκρουτζ απο έναν χρήστη τον οποίο θα του το αντικαταστήσουν,αυτό που σκέφτομαι να κάνω τώρα είναι flash σε stock και αναβάθμιση κανονικά! Πάλι σε κώμα έπεσε...η μπαταρία πριν κλείσει ηταν στα 90%+ Οχι,λεω οταν ανοιγης το κινητο μεσα στο μενου στις ρυθμισης δεν υπαρχει να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα