xcomonline Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά είμαι ανάμεσα σε ASROCK 990FX KILLER και ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 σκοπεύω να βάλω έναν 8350/8370 με την CORSAIR HYDRO SERIES H55 και να τον σηκώσω όσο πάει ακούω προτάσεις μιας και είμαι noob στο μοντέρνο OC. Αυτά ήδη υπάρχουν. RAM :G.SKILL F3-2400C10D-16GTX 16GB (2X8GB) DDR3 PC3-19200 2400MHZ TRIDENTX DUAL CHANNEL KIT PSU :PSU SEASONIC G-750 GOLD 750W ΚΟΥΤΙ :CORSAIR CARBIDE SERIES 300R BLACK VGA :XFX 7870 2GB Double Dicipation Ο μόνος λόγος που σκοπεύω σε AMD είναι για να χρησιμοποιήσω τις μνήμες. Θα χρησιμοποιηθεί για gaming. Σκοπεύω να πάρω καινούρια κάρτα αργότερα αλλα προς το παρόν no money. Ελεύθερη και πρόταση άλλων μητρικών. (NO MSI OR GIGABYTE) Ευχαριστώ για την άποψη σας.
MrLifeguard Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 +1 για Sabertooth.Για την ψυξη εχω τις αμφιβολιες μου...Με τη συγκεκριμενη δεν θα καταφερεις πολλα!Να φροντισεις οπου την βαλεις να προσθεσεις κ εναν δευτερο ανεμιστηρα για push/pull,με καποια μοντα. 1
Kyklous Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Θα σου πρότεινα την ASROCK 990fx killer μιας και τα χαρακτηριστικά τους είναι σχεδόν ίδια. Με την 2η δεν έχω καμία εμπειρία αν και υπάρχει μια φήμη ότι η Asus χρησιμοποιεί πιο καλά υλικά στην κατασκευή των προϊόντων της(. Η 8370 είναι μια βελτιωμένη έκδοση της 8350 δε νομίζω να δεις μεγάλες διαφορές στο O.C. Αν θέλεις γράψε και το budget σου για να δούμε τι υπάρχει στα λεφτά που διαθέτεις!! Πρώτο μου post hello friends
xcomonline Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Θα σου πρότεινα την ASROCK 990fx killer μιας και τα χαρακτηριστικά τους είναι σχεδόν ίδια. Με την 2η δεν έχω καμία εμπειρία αν και υπάρχει μια φήμη ότι η Asus χρησιμοποιεί πιο καλά υλικά στην κατασκευή των προϊόντων της( . Η 8370 είναι μια βελτιωμένη έκδοση της 8350 δε νομίζω να δεις μεγάλες διαφορές στο O.C. Αν θέλεις γράψε και το budget σου για να δούμε τι υπάρχει στα λεφτά που διαθέτεις!! Πρώτο μου post hello friends 520 Ευρώ είναι το budget για μητρική/επεξεργαστή/ψύξη.
Duck Dodgers Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μπορείς να πας και σε intel στα χρήματα που διαθέτης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα