jimdt7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Σήμερα το πρωί μου ήρθαν δύο email από το Insomnia τα οποία έλεγαν ότι έχω δύο νέα μηνύματα. (Από δύο διαφορετικούς χρήστες.) Συνδέομαι όμως στο site, ανοίγω την συνομιλία αλλά τα νέα μηνύματα δεν εμφανίζονται. Στο αριστερά πάνω μέρος που αναφέρει τους "Συμμετέχοντες" φαίνεται ότι και οι δύο χρήστες διάβασαν την συνομιλία αφότου είχα στείλει το τελευταίο μου μήνυμα. Δοκίμασα να μπω και από το Mobile site πάλι τίποτα...Συνέβει και σε κάποιον άλλο? Υπάρχει κάποιο bug?
curiositykilledme Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 για ξαναδες την ωρα που σου ηρθαν τα email και την ωρα που σου στειλανε αυτοι τα τελευταια μηνυματα
jimdt7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Είχα στείλει το τελευταίο μου μήνυμα στις 20:11 χθες το απόγευμα και μου ήρθε email 1:05 τα ξημερώματα.
xaerialtwistx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 μπορει να το εσβησε αυτος που σου εστειλε. αν δεν κανω λαθος μπορει καποιος να σβησει εκτος απο ολοκληρη την συνομιλια, και μεμονωμενα μηνυματα της συνομιλιας. και αν κρινω απο το οτι αν καποιος σβησει μια συνομιλια δεν ειναι διαθεσιμη και απο τους 2, με τον ιδιο τροπο φανταζομαι πως σβηνεται και ενα μεμονωμενο μηνυμα. 1
jimdt7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλά δεν είναι περίεργο να συνέβει με δύο διαφορετικά άτομα, το ίδιο βράδυ?
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 μπορεις να ρωτησεις αυτους που σου εστειλαν αν το εσβησαν αν πειραξαν μερος του email κατι ή δεν ξερω τι.δεν θυμαμαι σιγουρα αλλα παλια οταν σου ερχοταν email με pm σου εγραφε και μεσα το Pm που σου στειλαν.εγω το εχω βγαλει αυτο οσο θυμαμαι.οποτε απο εκει ισως δεις τι σου εγραφαν.καποια παραξενη συμπεριφορα στα Pm δεν εχω παρατηρησει αυτες τις μερες. 1
jimdt7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ο ένας από τους δύο χρήστες επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου και μου είπε ότι όντως είχε στείλει μήνυμα. EDIT: Και ο δεύτερος χρήστης επιβεβαίωσε ότι είχε στείλει μήνυμα!
sexotik Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει κάποια παρξαξενη συμπεριφορά στα πμ τελευταία. Σου στέλνει κάποιος ένα μήνυμα και αν προλάβει και στείλει δεύτερο πριν απαντήσεις, η ειδοποίηση έρχεται με την ώρα του π΄ρωτου μηνύματος, άσχετα αν το δεύτερο ήρθε και μί αμέτα μετά. Επίσης σε κάποιους χρήστες, περισσότερο (χωρίς να το έχω επιβεβαιώσει αν έχει κάποια σχέση) σε αυτούς που αποκρύπτουν την είσοδό τους, αν στείλεις ένα πμ, η ημερομήνία ανάγνωσης από μεριά τους είναι κουκουρούκου και δεν ανανεώνεται παρότι ο άλλος έχει διαβάσει το μήνυμα και απαντά κανονικά.
Hal9000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ο ένας από τους δύο χρήστες επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου και μου είπε ότι όντως είχε στείλει μήνυμα. EDIT: Και ο δεύτερος χρήστης επιβεβαίωσε ότι είχε στείλει μήνυμα! Ήταν πάνω στην ώρα που γινόντουσαν κάτι εργασίες, το διάστημα πριν απενεργοποιήσουμε τα pm. Πέρασαν μερικά και δεν προλάβαμε να τα σώσουμε.
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 sexotik κατι επαιζε με οσους ηταν απο apple συσκευη με αυτο που λες αν παλι θυμαμε σωστα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις