Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί μου ήρθαν δύο email από το Insomnia τα οποία έλεγαν ότι έχω δύο νέα μηνύματα. (Από δύο διαφορετικούς χρήστες.) Συνδέομαι όμως στο site, ανοίγω την συνομιλία αλλά τα νέα μηνύματα δεν εμφανίζονται. Στο αριστερά πάνω μέρος που αναφέρει τους "Συμμετέχοντες" φαίνεται ότι και οι δύο χρήστες διάβασαν την συνομιλία αφότου είχα στείλει το τελευταίο μου μήνυμα. Δοκίμασα να μπω και από το Mobile site πάλι τίποτα...Συνέβει και σε κάποιον άλλο? Υπάρχει κάποιο bug?

Δημοσ.

μπορει να το εσβησε αυτος που σου εστειλε.

αν δεν κανω λαθος μπορει καποιος να σβησει εκτος απο ολοκληρη την συνομιλια, και μεμονωμενα μηνυματα της συνομιλιας. και αν κρινω απο το οτι αν καποιος σβησει μια συνομιλια δεν ειναι διαθεσιμη και απο τους 2, με τον ιδιο τροπο φανταζομαι πως σβηνεται και ενα μεμονωμενο μηνυμα.

• Like 1
Δημοσ.

μπορεις να ρωτησεις αυτους που σου εστειλαν αν το εσβησαν αν πειραξαν μερος του email κατι ή δεν ξερω τι.δεν θυμαμαι σιγουρα αλλα παλια οταν σου ερχοταν email με pm σου εγραφε και μεσα το Pm που σου στειλαν.εγω το εχω βγαλει αυτο οσο θυμαμαι.οποτε απο εκει ισως δεις τι σου εγραφαν.καποια παραξενη συμπεριφορα στα Pm δεν εχω παρατηρησει αυτες τις μερες.

• Like 1
Δημοσ.

Ο ένας από τους δύο χρήστες επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου και μου είπε ότι όντως είχε στείλει μήνυμα.

EDIT: Και ο δεύτερος χρήστης επιβεβαίωσε ότι είχε στείλει μήνυμα!

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια παρξαξενη συμπεριφορά στα πμ τελευταία.

Σου στέλνει κάποιος ένα μήνυμα και αν προλάβει και στείλει δεύτερο πριν απαντήσεις, η ειδοποίηση έρχεται με την ώρα του π΄ρωτου μηνύματος, άσχετα αν το δεύτερο ήρθε και μί αμέτα μετά.

Επίσης σε κάποιους χρήστες, περισσότερο (χωρίς να το έχω επιβεβαιώσει αν έχει κάποια σχέση) σε αυτούς που αποκρύπτουν την είσοδό τους, αν στείλεις ένα πμ, η ημερομήνία ανάγνωσης από μεριά τους είναι κουκουρούκου και δεν ανανεώνεται παρότι ο άλλος έχει διαβάσει το μήνυμα και απαντά κανονικά.

Δημοσ.

Ο ένας από τους δύο χρήστες επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου και μου είπε ότι όντως είχε στείλει μήνυμα.

EDIT: Και ο δεύτερος χρήστης επιβεβαίωσε ότι είχε στείλει μήνυμα!

Ήταν πάνω στην ώρα που γινόντουσαν κάτι εργασίες, το διάστημα πριν απενεργοποιήσουμε τα pm. Πέρασαν μερικά και δεν προλάβαμε να τα σώσουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...