panagio11p Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Αν κλατάρουν και κινδυνεύουν τα αρχεία είναι πολύ εκνευριστικό και αποθαρρυντικό πρός αγορά. Υποτίθεται οτι είναι πιο αξιόπιστοι γενικά οι SSD απο τον παραδοσιακό σκληρό ... Εφόσον μεγαλώνει η χωρητικότητα,φτιάξτε ενα ρημάδι να Κρατάει για πολλά χρόνια,για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.. Θα μου πείς μετά πως θα πουλήσουν την επόμενη χρονιά τα καινούργια περιμένουν να χαλάσουν σε 2-3 χρονάκια να ξαναπουλήσουνε...(όπως δυστυχώς εχει γίνει τα τελευταία ιδίως χρόνια "μόδα" να γίνεται σε πολλά προιόντα,που είναι τα "σκυλιά" τα παλιά Hardware) Εεε συγνώμη άλλα SSD και να χαλάσει υπό κανονικές συνθήκες μόνο μετά από 10-20 χρονιά και μιλάω για τους TLC τώρα έτσι... 1
Antretng Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Απο πάντα. Τι απο παντα; Αφου εχουν μικροτερο χρονο ζωης, περιορισμενο ογκο εγγραφων και ειναι και σχετικα καινουργια τεχνολογια. Για να μην μιλησουμε για bugs όπως στον evo 840 που ακομη κλαιμε τα λεφτα μας. Τωρα αν μιλαμε για hard bad sector, ok. Αλλα προσωπικα, προς το παρον τα σοβαρα μου αρχεια τα εμπιστευομαι περισσοτερο σε hdd (φυσικα σε δυο ή και παραπανω hdd) μιας και οπως ειπα και πριν ειναι καινουργια τεχνολογια. Οχι τιποτα αλλο, αλλα για να περιορισω και τις εγγραφες. Σιγουρα βελτιωνονται συνεχεια και ειναι η τεχνολογια που θα επικρατησει, ομως ποιο ειναι το μεγαλυτερο διαστημα που εχει κρατησει καποιος ssd? Ακομα και αν ηταν απο τους πρωτους που πηρε ssd το πιθανοτερο ειναι να χε παρει κανα 64αρη ισα για το λειτουργικο μιας και ηταν πανακριβοι και τωρα να τον εχει αντικαταστησει με καποιον μεγαλυτερο. Οποτε ποσο σοβαρα δοκιμασμενοι ειναι για να λεμε οτι ειναι αξιοπιστοι; Απο την αλλη, ποιος θα ξοδεψει τα πανακριβα mb του ssd για αποθηκευση;
SeNNinhA Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Για μεγαλες χωρητικότητες σε SSD εχει νόημα να μιλάμε μονο σε lapops που δεν εχεις αλλη επιλογη εκτος απο φορητο εξωτερικο. Αλλιως ποση χωρητικότητα χρειαζεστε αληθεια? Πείτε μου οτι βαζετε ταινίες στον SSD να τρελαθω. Και πόση ταχύτητα μπορειτε να κερδισετε απο ενα νεο super fast SSD σε σχεση με εναν προν απο δυο χρονια? με λιγοτερα χρηματα φορτωνετε το PC με πολυ και γρηγορη μνήμη και παει πολυ καλυτερα. Αξιοπιστια πρεπει να ειναι πια το ζητουμενο. Αλλωστε αυτου του τυπου SSD θεωρουνται πια ξεπερασμενοι για οποιον ψάχνει το ultimate fast. 1
copydisk Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ενταξει, αμα εισαι αμπαλος απλα δεν παιζεις η μιλας για μπαλα... Εχω 3 ocz (agility 2,3 και vector) ενας του κουτιου και οι 2 used και ειχα και αλλον εναν πριν. Κοντα στα 5 χρονια που τους εχω και το pc δεν κλεινει ολη μερα (στον εναν agi 3 τρεχει το system) δεν ειχα κανενα προβλημα. Βεβαια ειχα ενα φιλο που ειχε προβλημα με agi 2 απο το firmware αλλα του τον αλλαξαν με agi 3 μεγαλυτερο κιολας, χωρις διαφορα. Το ωραίο είναι όταν θα κλείσεις το σύστημα, 2 στους 2 έτσι με άφησαν. Ανοίγεις το PC και κλαις και τα λεφτά και αρχεία σου Mένεις με το κόκκινο λαμπάκι
thepoint Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Πειρασμός τα 200 ευρώ για τα 480gb αλλά έχω διαβάσει ότι αυτοί με mlc τσιπάκια είναι πιο αξιόπιστοι γενικά αν και όταν πήρα τον intel ssd μου με mlc δεν το γνώριζα! Ισχύει αυτό; Σε μένα τέσσερα χρόνια τώρα δεν με απασχόλησε ποτέ του αλλά είναι στο 20% του πραγματικού του χώρου ελεύθερος τώρα και κατά το καλοκαίρι που βγάζω και τις περισσότερες φωτογραφίες θα είναι ζόρικα τα πράγματα για το φορητό μου ότι πρέπει για έναν διπλάσιας χωρητικότητας ή και περισσότερο αν τα οικονομικά το επιτρέψουν αργότερα και βοηθήσουν και οι τιμές μαζί.
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Διαβασα ολων τα σχολια και κουβεντες. Βαση των επιστροφων που τρωω θεωρω οτι οι καλυτεροι σε θεμα αξιοπιστιας ειναι οι samsung ακολουθουν sandisk transcent και ocz. Μιλαω παντα για τις φτηνες σειρες των εταιριων. Οσο για το αν φτιαχνονται οπως παλια μην ακουω χαζα εννοειτε οτι ποιοτικα εχουν πεσει αλλα δεν ειχαν σκοπο οι εταιριες να ταλαιπωρουν τον κοσμο. Προσπαθουν να πετυχουν την χρυση τομη οπου θα κρατησουν τοσο τα υλικα ωστε οταν χαλασουν να εχει βγει νεα καλυτερη τεχνολογια. Απο εκει και περα το ποσο θα κρατησει ενας ssd ειναι βαση της χρυσης που κανει ο καθενας και βαση εγγραφων. Υ.Γ. Επειδη ειδα να αναφαιρονται οι agility αι vertex και αυτοι ειχαν αρκετες επιστροφες μιας και περασα και απο rma και εκανα επανελεγχο στα υλικα και ο μεγαλυτερος ογκος ηταν και παλι ocz. Απο εκει και περα ειναι και θεμα τυχης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα