dimi.d Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα εκανα μια χαζομαρα και εσβησα κατι που χρειαζομουν (το εσβησα εντελως) γινεται να το κανω ανακτηση? time machine δν εχω ενεργοποιημενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα φίλε μου, μια φορά που χρειάστηκα τέτοιο προγράμματος για αρχεία που χρειαζόμουν παρά πολύ, δουλειά μου έκανε το EasyUS data recovery http://www.easeus.com/ Είναι πει πληρωμή, αλλά ήταν και το μόνο που μου δούλεψε από την άποψη ότι ήταν παρά πολλά αρχεία και κατόρθωσε να μου τα επαναφέρει σχεδόν όλα όπως ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μιας και η πρόληψη προηγείται της θεραπείας, ας έχουμε υπ' όψη μας το TrashMagic 2 (για να κοιμόμαστε ήσυχοι, αφού δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να χάσουμε κάτι). Κοστίζει βέβαια € 30, αλλά ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα