SIP1995 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Λέτε να δώ και εγώ κάνα burn in στο Lumia 930 που έχω λόγο Amoled ή ούτε καν ?
Dimitris Verlis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δυστυχώς την έπαθα με burnin στο s3-s4-s5 που ειχα, τώρα μετά από 5 μήνες και στο xiaomi redmi pro μου :/
ziaba Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δυστυχώς την έπαθα με burnin στο s3-s4-s5 που ειχα, τώρα μετά από 5 μήνες και στο xiaomi redmi pro μου :/ μην ξανάπάρεις amoled θα βρεις την υγεία σου ... οι πιο παλιές συσκευές πάθαιναν αβέρτα burn in ειδικά αν τις χρησιμοποιούσες στην full φωτεινότητα ... παθών στο Moto X1st
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ειδαμε και την Ips του G5 τι ποιοτητας ηταν.... Καταρχας αδυνατω να καταλαβω ποιος χρησιμοποιει amoled οθονη με full φωτεινοτητα αλλα τελος παντων.
slk200gr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 ΝΑΙ θα έχεις 100% πρόβλημα! Ότι κινητό υπάρχει με amoled έχει πρόβλημα για αυτό και δν την προτιμάω lcd! Κοιτα τώρα αμα θα το δεις εσύ ή όχι δν ξέρω! Αμα εχει on screen buttons Και το notification bar θα έχει πρόβλημα στον 1π μήνα! Εμενα μ έπεφτε κατευθείαν το μάτι εκεί και τρςλενιμουν! Ενας φίλος μου έχει note 3 και αμα δν του το έλεγα εγώ ούτε θα το έβλεπε.. Άμα είσαι ψειρας κλτρα αποφυγε τες αν όχι τότε παρτο το moto x είναι υπέροχο κινητά κι Τι κινητό εχεις ?
SIP1995 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ειδαμε και την Ips του G5 τι ποιοτητας ηταν.... Καταρχας αδυνατω να καταλαβω ποιος χρησιμοποιει amoled οθονη με full φωτεινοτητα αλλα τελος παντων. Μιας που ανέφερες και τις IPS, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως και αυτές μπορούν να πάθουν burn-in. http://www.lg.com/ca_en/support/product-help/CT20098005-1399342261306-image-burn-or-image-retention
Panikas13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Για το burn in ευθύνεται καθαρά η φωτεινότητα σε s2-s3-s4 note 3 ποτέ δεν είχα θέμα burn in ενώ στο note 4 της μάνας μου που είχε φουλ φωτεινότητα σχεδόν κάθε μέρα της εμφανίστηκε ενα χρόνο μετά την αγορά της συσκευής.
ziaba Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Ειδαμε και την Ips του G5 τι ποιοτητας ηταν.... Καταρχας αδυνατω να καταλαβω ποιος χρησιμοποιει amoled οθονη με full φωτεινοτητα αλλα τελος παντων. όταν είσαι όλη μέρα έξω λόγο εργασίας στον ήλιο με γυαλιά αναγκαστικά το χεις full φωτεινότητα ας ειναι και amoled σε 4-5 μήνες πάει η οθόνη
psFFF Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Είτε φουλ φωτεινότητα είτε όχι είναι έτσι η οθόνη η amoled τα πίξελ ειναι "ξεχωριστά" οπότε θες δν θες κάποια θα ανάβουν παραπάνω και θα έχει burn in είτε το έχεις στο 100% είτε στο 1 θα σου εμφανίσει! Όλα αυτά που λέτε είναι ικασιες και ίσως τρόπος να το καθηστερισεις! Άτομα που λένε ότι έχουν πάνω από 3μηνο συσκευή με oled οθόνη και δν έχει burn in η είναι ψεύτης η δν ξέρει να κοιτάει καλά!
vdeseris Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Είτε φουλ φωτεινότητα είτε όχι είναι έτσι η οθόνη η amoled τα πίξελ ειναι "ξεχωριστά" οπότε θες δν θες κάποια θα ανάβουν παραπάνω και θα έχει burn in είτε το έχεις στο 100% είτε στο 1 θα σου εμφανίσει! Όλα αυτά που λέτε είναι ικασιες και ίσως τρόπος να το καθηστερισεις! Άτομα που λένε ότι έχουν πάνω από 3μηνο συσκευή με oled οθόνη και δν έχει burn in η είναι ψεύτης η δν ξέρει να κοιτάει καλά! Χαχα κάθε φορά που βλέπω αυτό το thread με κάνετε και γελάω. Ακόμα έχω το note 3 από το 12/2013. Κερνάω καφεδάκι σε όποιον θέλει να δει την οθόνη του. (και ναι έχω και προγραμματάκι που αλλάζει χρώματα και το έχω τσεκάρει). 1
ougxar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 τα ιδια με τον απο πανω χρηστη,νοτε 3 τιποτα εδω επισης plasma tv ως μονιτορ στο pc οποτε τι να σκαμπασω
psFFF Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Από που είσαι? Ενδιαφέρομαι για τον καφέ φίλε!
AntiCambeR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εχω το S4 mini 1,5+ χρόνο και δεν έχω διακρίνει κάτι στο λευκό.Ούτε με το τεστ(*#0*#)που δείχνει 3 χρώματα(Red,Green,Blue). Ομως έχω πάντα πολύ χαμηλά την φωτεινότητα όταν το χρησιμοποιώγγια, ώρες(Browsing)σε κλειστούς χώρους(Σπίτι,δουλειά κλπ).Ειδικά σε σκοτεινό χώρο με ενοχλεί η φωτεινότητα.Οταν είμαι έξω την βάζω στην μέση η full αλλά εκεί δεν κάνω χρήση για ώρα,μόνο τσεκάρισμα(Κλήσεις,κάποιο μήνυμα,ώρα κλπ). Οπότε δεν γνωρίζω αν θα υπήρχε burn in αν το χρησιμοποιούσα για ώρες με ανοιχτή οθόνη.
psFFF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ούτε στο μπλε ούτε στο πράσινο ούτε στο κόκκινο φαίνεται το burn in εύκολα! Αλλά στο γκρι ! Κατεβάστε όλοι εσείς που λέτε δν έχει Amoled burn in fixer μία εφαρμογουλα και κάτσε το τετσακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα